Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum evlilik yıl dönümünüzmüş canım kaçırdım rabbim ailenede sanada hayırlı, sağlıklı nice mutlu yıllar yaşatsın opuyorumnanaktan

selenimo kız firari değilim önce hep buraya yazıyorum ne yapayım kimse olmuyor bende diğerlerine yazıyorum malum kilo çok, evde motive eden, samimi arkadaş yok valla dert dinlemekten ben de sonunda depresyona giricem , ağzını açtırıp konuşmaya bile fırsat vermeden anlatıyorlar zaten haftada 1-2 kere insan yüzü görüyorum ondada hep sıkıntı dert dinliyorum, ben kimseye birşeyimi anlatmıyorum bir tek burda size anlatıyorum, ne yapayım canım sen söyle, bana küsme , kızma ne olur:1no2:

prensesim sabahları, geceden hazırlanmış kahvaltı masalarına kahvelere alıştık dün akşam yokmuşsun , nerdesin kardeş, kendini özletmek mi istiyorsun, ahaa da özledim nerdesin

AAAAAAAAAAAAAAAA Cansın sen kıs
kankam valla unutmamış
çok ösledim seni yaaa
valla ismini görünce sabah çok mutlu oldummm
içim bi acayip oldu :sinifsinif: :sinifsinif:

HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İlknurcum, Nice mutlu senelere bir yastıkta kocayınn tatlım,
resim yapıştırma özürlüyüm biliyosun,yoksa güzel bir şey koyardım buraya tatlım, kardeşini çabuk kaçırmışsın
sağol ablam düşünmen yeter canım benim

maşallah canım topiğine bütün arkadaşlar burdaymışlar ekimcim,ilknur...prensess
Kıs koş muhabbetin hası burda takıl bize mutlakaa canıııım opuyorumnanaktan

ilknurcum esinle daha nice nice seneleri mutlu saglikli huzurlu bi sekilde gecirirsiniz insallah tatlim cok opuyorum guzelcim
sağol halecim çok teşekkür ederim
çok mutlu ettiniz valla beni

ilknurum evlilik yıl dönümünüzmüş canım kaçırdım rabbim ailenede sanada hayırlı, sağlıklı nice mutlu yıllar yaşatsın opuyorumnanaktan
olsun kuzum ben hepsinin bugün okudum zaten
çok sağol güzelim
hepimiz mutlu mesut huzurlu bi hayat sürelim eşlerimizle inşallah
prensesim sabahları, geceden hazırlanmış kahvaltı masalarına kahvelere alıştık dün akşam yokmuşsun , nerdesin kardeş, kendini özletmek mi istiyorsun, ahaa da özledim nerdesin
kıs bu sabah müsli var görmedin ön sayfada herhal
gözüne az mı görüktü kıs yoksa müsli :roflol: :roflol: :roflol:

*GÜNAYDIN*
*GÜNAYDIN*
*GÜNAYDIN*
*GÜMAYDIN*
*GÜNAYDIN*
*GÜNAYDIN*
*GÜNAYDIN*kizlarrr gununuzzz aydinn ve mutlu saglikli huzurlu olsunnn

canim benim musli hazirlamistim ama ufakti ya gozden kacmis tatlim ama sabah kahvelerini simdi hemen yapiomm hayatimmm

canimm benimmm dilerimm daha coookkk seneler mutlu mesur saglikla huzurla gecirirsiniz senelerinizi bitanem

ellerine sağlık canım bol köpüklüyü kaptım bile :)))
ben müsliyi kahvaltıdan saymadım aslında gördüm ama beynim kabul etmemiş demek ki hı hı hı

kızlarrr naparsınıııız... dün gördüğüm rüyayı anlatcam size bi yorumlayın bakalım... rüyamda sol elimin baş parmağına yüzük ve orta parmağıma altın yüzük takmıştım bu ne demek kiii... bir de rüyamda hacet duası diye bi dua var birileri böyle bi dua yok diye iddia ediyodu bende ezberden duayı okuyordum... hadi YORUMLARINIZI BEKLıYORUM....

gösdemm bi yerin açık kalmıştır kısss,
ana sayfada burçlar tarot astroloji var
aha orada rüya tabirleri bölümünde serap diye bi arkadaş var ona yaz yorumluyo kıssss,
bi kere ben yorumlattım dı,
biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…