Selenimo ve Cankularyla her telden

Prenses iştahını kontrol altına alamamışa benziyorsun, fotolara bakılırsa öyle görünüyor.
gözdeeeee şu sıralar gezmeye gitmiyosun bakıyorum, buraya fazla takılmaya başladın kıss.
ama bu aralar bizde iş yok, benimde başım ağrıyo üstelik resmimi bitirmem gerek, fazla uzadı sıkıldım, yeni resme geçmek istiyorum, o yüzden accık boya yapacam.

abla hoşgeldin
bende bi iki cvp şettreyim dedimdi
keyifler bugün daha iyi
seninde katkın çok tabeee sırnaşık şey
bende bugün evdeyim işlerim var biraz
çamaşır ütü mütü
yemek yapicim
denişik bişeyler bakayım
hergün benim adamları doyurcam diye ahçı gibi oldum çıktım

seleminom guzeller guzelim cok dogru teshis tatlim istahim kontrolum disinda gezinio bu kez iredeme hakim olamiorum napcam bilemiorum sekerparem

aslinda irademe hakim olabilen biriyimdir ama bu son ayda noldu bana anlamiorum cileden ciktim resmen acaba hastalikmi var dedim troid normal sekerime baktim oda normal ilaclar agirgelio dedik onuda 150 mg ye dusurduk nedir bu dun bi kavonoz nutellanin dibini gordum nedir bu boyle kafayi yicem yaa

halecim sağol pozitif enerjilerin için
bugün daha iyiyim
herkeste dertler var canım
orası öyle
ama Allahtan çok çok kafama takan biri değilim
ama bazen pil bitmiyo da değil
ne yapalım evlatlarımız var en başta onlar için iyi ve moralli olmak lazımki
huzurlu aile ortamımızı koruyalım kızlar

yemeyi dusunmeyim diye disari cikiorum ama bu sefer yine kriz gelio bu sefe ne yakin yerden bisey aliorum disarda yemeye basliorum

can sıkıntısndan, evde yaapacak bişeyin yok o yüzden ne yesem demey başladın,
çık haavalar güzelken gez dolaş,
arkadaşların yokmu, onlara git.
o zaman yemek düşünmezsin.

kıs herşeyde arama bi hastalık
bazen hepimize olur o
iştah vücdun olmazsa olmazı
bence iştahsızlık problem göstergesi
öyle hastalık düşünme hemen lmaz: lmaz: lmaz:

canimsinn benim iyi olmana sevindim gulum tabi evler ayri derler ayri derler ya cok dogru herkesin kendine ayri dertleri sorunlari var tabi cok kafana takmadigin icinde cok guzel biseyl kafana taksan dahada sorunlar buyur zaten bide evlatlarin var tabi onlar icin dahada guclu mutlu olmak durumundasin tabi allahh bozmasin hic bi zaman bu duzeninizi mutluluugunuzu gulum

çok yemek istiyosan ye o zaman, karşılığında da spor yap , en azından fazla kilo almazsın,
belkide hapların iştah açıyodur, bi sürü hapın varrr

can sıkıntısndan, evde yaapacak bişeyin yok o yüzden ne yesem demey başladın,
çık haavalar güzelken gez dolaş,
arkadaşların yokmu, onlara git.
o zaman yemek düşünmezsin.

yok be guzelcim gezincede aklim yemekte disari cikiorum aklima yemek gelio hemen aliorum onlara gidiorum yine elim yemekte canim bu ara yemekle bozdumm bitanemm

sağol tatlım cümlemizin inşallah :Saruboceq:

Gözdeeee, az evvel burdaydınnnn
biz yokken gelip boş sayfaya yazması kolay kimse yk diye, ahanda geldik niye kaçtınnnn:hulya:

çok yemek istiyosan ye o zaman, karşılığında da spor yap , en azından fazla kilo almazsın,
belkide hapların iştah açıyodur, bi sürü hapın varrr

gunde iki tane ilac iciorum tatlim efexor 150 bide topamax 50 yarim yarim sabah aksam bunu kilo kaybi icin verdi yeni doktor spor yapiom ama busabah 59 fciktim bi gund ebi kilo almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…