gunde iki tane ilac iciorum tatlim efexor 150 bide topamax 50 yarim yarim sabah aksam bunu kilo kaybi icin verdi yeni doktor spor yapiom ama busabah 59 fciktim bi gund ebi kilo almisim
saana bi tane damat bulalım kıs bak o zaman hiçç yemek düşünmezsinnn:jeyyar:
Bizde sararalım İlknurum
annemde onu dioo seleminom iki senedir erkek arkadasin bile olmadi dio(istahin az bile dio alemm valla:))
annemde onu dioo seleminom iki senedir erkek arkadasin bile olmadi dio(istahin az bile dio alemm valla:))
ben kaçarr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öptüm hepinizi, oğlan geldi yemek istiyooooooooo
halecim benim oğlanın da dersi var
yemeğini yedi küçük uyurken dersini yapalım
bugün okul 3dersti bende yollamadım zaten
hadi gülüm görüşürüz sonra öptüm seni
gezmeye gitmiyorum abla diyetteyim ya pasta börek olunca dayanamam diye gitmiyorum bir yere :ecrin_bebek:Prenses iştahını kontrol altına alamamışa benziyorsun, fotolara bakılırsa öyle görünüyor.
gözdeeeee şu sıralar gezmeye gitmiyosun bakıyorum, buraya fazla takılmaya başladın kıss.
ama bu aralar bizde iş yok, benimde başım ağrıyo üstelik resmimi bitirmem gerek, fazla uzadı sıkıldım, yeni resme geçmek istiyorum, o yüzden accık boya yapacam.
gözde nire kaçtın kıs :1ninca: :1ninca: :1ninca:
size bakındım kimse yoktu topikte çıktım sonra bende görsem sizi muhabbete gelirdimm :hulya:Gözdeeee, az evvel burdaydınnnn
biz yokken gelip boş sayfaya yazması kolay kimse yk diye, ahanda geldik niye kaçtınnnn:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?