ekim sizin ordada mı okul tatil edildi
şimdilik burada ciddi vaka yok Allahtan
ilknurum kusura bakma canım komşu 2 yaşındaki oğlunu bıraktı ben tuvaete giriyorum diye kandırıp ana sınıfındaki oğlunu almaya gitti.. meğer okulda 4 tane d. gribi vakası olmuş veliler söylememiş öğretmenler ateşten farketmiş, ne duyarsız tuhaf insanlar var ya...müdürde hemen okulu tatile sokmuş çocuklar kapıda kalmış komşumda aldı çocuğu geldi ufaklığıda aldı şimdi..bu arada çocuk ağlamasın diye internetten hayvan resimleri videoları gösteriyordum ondan geciktim gülüm ..benim oğlanın okulu tatil değil ...
kızlarrrrr günaydınnn
bu gün erken kalktım ama ilk günaydını girip te yazamadım, sabah sabah yemek yaptım mecbur, accık ev topla resim çantasını hazırla falan , anca oldu bi girip selam çakayım dedim
Mehtapcım girmiş dünnn, bileydim girer accık laflardım Kayserilimle,
dün resim yaptım sonrada çocuklardan değmedi bana
günaydın kızlar ilk ben gelirim sanıyordum ama halem gelmiş ben gece 2den bu yana gözümü kırpmadım saf gibi oldum şimdi de annemdeyim biraz yatıyım anca öğlene görüşürüz kızlar...
e bugün kurs günün yoğun başlıyosun tabii
bugün ne yiyeceksiniz kursta cokacimcoook sırnaşık şey
ne biçim zihniyet bu ya kötükedihüso
çocuklarının adı ortaya çıkmasın diye
okadar çocuk riske atılırmı ya
yok kızım bizim milletimize müstahak
böyle insanlar oldukça
adam olamayız biz
aman o çocuklara da dikkat et
anasıda bi acayip
söylese ya adam gibi
deli kaynıyo ortalık vallaklava:
bu gün ben yapmıcam kız, sıraya koyduk sıra başkasındaaaaa,
bi tatlı,bi tuzlu bide salata var ama bilmiyorum neler varrrrrr
hap içiyom, tatlı yemem ama tuzlu ve salata yiyecem sonra Gössde gibi olurum kısssss:roflol::roflol:delikafadulden
ya ben denk geldim de ne oldu
kayınpeder geldi o sıra bişey soracakmış
anlata anlata hal oldum adama
yazamadım yani kankamaaa
canım benim komşunun çocuğu devlet okulunda orda olmuş kadıncağız ne kadar kızdı, madem çocukları hasta ne diye söylemezler diye, zaten hangi veli olduğunu bilse benim komşu yaman bir kadın onları mahfeder valla ... benim ki özel okula gidiyor orda şimdilik bir şey yok..
Gözde kızzz accık yee, kafan çalışmamaya başladı bakkkkkkdelikafadulden
kocanı buraya gönderdin hee,
Allah kavuştursun bebem ilk ayrılıyon daha, bak bana benimki bir haftadır yok, dahada bir hafta daha olmayacak ,alıştık yanii.
ya çok sormaçok da seversiniz birbirinizi bu gün git yarın gel diyeydin kızz adamaaa,delikafadulden
senide allah kavuştursun eşinle, alıştım deme boşuna özlemişsindir sen alışılırmı hiç ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?