Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prensesim ist da da bi doktora muayene olsan daha iyi olmazmı
valla canimm annem onda basladik ddedi degistirmeyelim dedi bi bu hafta denicem bakalim dedigi gibi bi farklilik olcakmis aslind aboyle telde zor oluo ama denicem mecburen artik gulum yarinda ya exedox yada one aday weight smart alcam tatlimm
mersi canım terfimi bekliyordum temizlik işleri müdürü oldum kız çaktırmasırnaşık şey:roflol:
anacım balık yenmezmi kız bende hafta 1gün yemezsem tansiyonum düşüyor.
iyi olmana sevindim geçmiş olsun
hele bi yüzünü göster bakalım sevimlimisin,değilmisin ,senin demenle inanmammmmm:umursamaz:
ekim geçmiş olsuun cnm sanırım seninde midende sorun var
buara pek yağlı şeyler falan yeme hafif bişiler yemeye çalış cnmm
canimin ici iyimm canim sen nasilsin?bugun cok sukur annem ulasabilmis bodrumda psikyatrime soylemis sikayetlerimi ilaca bagli oldugunu sanmiorum demis istah acilmasini cunku ilaclari alali bes ay oluo hakli olabilir halsizlik uyku hali icinde bide sabah aldigi 75 mg venibayi aksamki 150 mg ile birlikte alsin demist bi hafta bu sekilde icicem sonra yine aricam bakalim nolcak o yuzden burdaki doktora gitmekten vazgectim tedaviye bu doktorla baslamistim birazddaha devam ediyim baktimki bisey yok burdaki doktora giderim sekerimm bende havadisler boyle bugunluk :))
offff yazma zevkim kalmadı,yine açılmıyoo,
İlknurr nerde geziyosun, ajanlık yapacam ama bağlantı açmıyo.
gez sen bacı,nasılsa konuşamıcaz.