Selenimo ve Cankularyla her telden

yok be yavrum sayfa mayfa açılmıyo, dellenirim yine yarın sabah erkenden okurum o zaman hatlar iyi oluyoo,yerimseniben
keyfiniz yerindeymiş,
aman hep böyle olun inşşşş
Zeyno git sende yemeğini ye kızzzz, aç aç oturma.

keske su kar bizimki orda varken yoolllari kapatsaymisda gelemesydi ordaki yegenlerinde kalsaydi bize bulasmazdi gerci yazik onlarada ne cektirirdi zaten kimin yanina gitse allah size sabir versin diolar adami kendi akrabalari bile cekemio bu kadarmi huysuz mendebur olur bi insan valla

canım yemek istemiyo demek nassı oluyo, valla çok merak ediyorum kızlarr,
accık ta ben desem keşke canım istemiyo diye, bak yine acıktım işte, deminden beri leblebi atıyorum ağzıma tıkasın diye, yoooooooookkk acıktımmmmmm yineeeeeemafoldumben

accık ta ben desem keşke canım istemiyo diye, bak yine acıktım işte, deminden beri leblebi atıyorum ağzıma tıkasın diye, yoooooooookkk acıktımmmmmm yineeeeeemafoldumben

kizlar iste domuz gribinin baslangic sebebi kaydirigubbakcemile3
komik_resimler.JPG

canlarr benn gidiim annem mutfaktaa =) biraz yardım edeyim ona yemekten snra görüşürüüz opuyorumnanaktan

sizde bu gün habire yemek içmekten konuşmuşsun bakıyorum,kebaplar,çikolatalar,kahveler,
topikçe iştahlandık mı ne?
yok bacı Bir ay sonra daha güzel olcam inşşşşşşş,
haftaya başalyım şişlik falan varsa insin, tartılacam, ölçülerimi alacam.
baakalım ne kadar incelecem.
Haleeeeeeee
bu yeni aldığın hap nasıl bişey kaç kilo verdiriyo.

hakketen valla keske benimde isteme ne iyi olur of ki ne off bide yemek yemeyi unutanlar oluyo valla ben hic bi zaman unutmadim yemek yemegi illaki midem haber veriri:))

bu arada yinemi agirlastii enterliyorumm gitmioo yavas cok

yazık acı bana ılknurrr, öle şeyler getirme kısss,
valla şimdi müsli koydum tabağıma onu yiyorum,hiç değilse masum bir yiyecek :kedi:

exodextb.jpg
Exodex zayıflama ilacı metabolik sendromda ortaya çıkan metabolik fonksiyon bozukluklarını düzelterek şeker hastalığının, kalp ve damar hastalıklarının oluşum riskini azaltır. Kan şekerinin ve kan kolesterolünün düzenlenmesine yardımcı olur ve kalp ve damar sağlığını korur.

Exodex zayıflama ilacı güçlü antioksidan etkili proantosiyanidin ile insülin direncini azaltarak ve niasine bağlı kromyum ile insülin duyarlılığında artış sağlayarak metabolik sendrom tedavisine yardımcıdır.

Exodex zayıflama ilacı içerisinde bulunan güçlü antioksidanlar olan proantosiyanidin ve niasine bağlı kromun; kan kolesterol ve trigliserit seviyelerinde düşme sağlayarak kalp ve damar sağlığını koruyabildiği gösterilmiştir. .

Exodex zayıflama ilacı güçlü antioksidan etkisiyle serbest oksijen radikallerinin oluşumunu azaltarak ve antioksidan sistem kapasitesinde artış oluşturarak insülin direncini azaltır, insülin aktivitesinde artışa neden olur.

Exodex zayıflama ilacı düşük kalorili bir diyet ile kilo kaybına yardımcı olarak kalp ve damar sağlığını korumaktadır.

Exodex zayıflama ilacı Kolestrolü düşürür.

Exodex zayıflama ilacı tok tutucu özelliği ile size doğal diyet yaptırır. Özel bi program uygulamanıza gerek yok ama tatlı - hamur işi gibi şeylere dikkat edersek daha iyi olur. Cildi sıkılaştırıcı özelliği ile gözle görülür incelme sağlar. Düzenli kullanıma devam ederek ideal kilonuza gelebilirsiniz.

Exodex 'in bir ilaç olmadığını tekrar belirtmek isteriz. ıçeriğindeki üzüm ekstresi sindirimi düzenlediği için mide rahatsızlığı gibi bir şikayetiniz varsa daha da fayda sağlayacaktır. Yüksek tansiyonu düşürücü özelliği vardır.

diye bilgi geçeyim ben jetgilll olaraktan
images

36_1_75.gif
36_1_75.gif
36_1_75.gif

Son düzenleme:
sizde bu gün habire yemek içmekten konuşmuşsun bakıyorum,kebaplar,çikolatalar,kahveler,
topikçe iştahlandık mı ne?
yok bacı Bir ay sonra daha güzel olcam inşşşşşşş,
haftaya başalyım şişlik falan varsa insin, tartılacam, ölçülerimi alacam.
baakalım ne kadar incelecem.
Haleeeeeeee
bu yeni aldığın hap nasıl bişey kaç kilo verdiriyo.

valla bende bugun kafama yine koydum basladimm kismetse bi ay sonra 55 i gormek istiorum umarim gorurumm canim saglik bakanlgii onayliymis bide yan etkisiz yani ben veniba iciom ya 225 mg kuvvetli dozaj oldugu icin baska bi urunle etkilesim yaparmis tek yan etkisiz etkilesimsiz buymus ondan aldim aslinda kolestor ldl triglasrid leri yuksekler icin daha iyi benim hepsi normal annemin yuksek onada vercem oda icsin hic dikkat etmez kendine

Exodex tablet uygun bır dıyet ıle uyguandığında kilo kaybına neden olur.

Exodex Tablet ; siyah üzüm çekirdeğinde bulunan sağlık koruyucu ,çok güçlü antioksidan ve yağ yakıcı ,kolesterol düşürücü özellikleri bulunan Proantosiyanidin ile vücutta kan şekerinin düzenlenmesinde çok önemli rolü bulunan Krom Polinikolinatı bulunduran özel bir preparattır.

Exodex Tablet Size Ne Fayda Sağlar ?

Kilo kaybınızı hızlandırır.

Hücre yenileyicidir. Dolaşımı düzenler. Kolestrolü düşürür.

Sık sık acıkmanızı önler.

Damarları tıkayan plakların oluşmalarını engeller.

Daha önce oluşmuş olan plakların emboli ( pıhtı atma ) yapma riskini azaltır.

Kolesterol düşürür.

Kalp ve damar sağlığınızı korur.

Kan şekerini düzenler.

Back
X