Selenimo ve Cankularyla her telden

kıs Hale sayende bütün depresyon haplarını öğrendik valla.
yanlız sen çok fazla hapla yaşıyosun,kilon gayet iyi niye riske atıyosun ki
kullanmak zorunda değilsin.
bence yanlış yapıyosun, umarım ilerde zararlarını görmezsin canımm.
bence kilo gayet iyi oldu artık.
ıkimiz aynı kiloda başlamıştık, sen kaç kilosun, ben kaç kiloyum bak bakalım.

Bitlenen varmıııııııı fisfisfis

Ben bitlenmedim valla
kro%20%2817%29.gif
kro%20%2827%29.png
kro%20%2827%29.png
kro%20%2827%29.png
kro%20%2827%29.png
kro%20%2817%29.gif

kıs Hale sayende bütün depresyon haplarını öğrendik valla.
yanlız sen çok fazla hapla yaşıyosun,kilon gayet iyi niye riske atıyosun ki
kullanmak zorunda değilsin.
bence yanlış yapıyosun, umarım ilerde zararlarını görmezsin canımm.
bence kilo gayet iyi oldu artık.
ıkimiz aynı kiloda başlamıştık, sen kaç kilosun, ben kaç kiloyum bak bakalım.

valla doğru dedin abla
evet hale bide işin bu yönünü düşün
kız hiç yan etki yapmıyomu o ilaçlar
böbreklere en basit ağrı kesici bile yan etkili

yaniiiiiii,
insan biraz canının kıymetini bilmeli, zayıflama uğruna hastalıklara davetiye çıkarmaya gerek yok,
ben valla çok da rahat içmiyorum, her ne kadar bitkisel deselerde ben inanmıyorum.
Benim bu ikinci kutum inşallah da bi daha almam.

kaynana ya hazırlık yapmaya başlamıştır kızzzzzz,
amannnn şimdi kaynananın sırasımı, havada soğumuştur orda,bütün gün evde hizmetlensin dursun.
Kızzz Mehtapppppppp çok yeme bariii

kız laptopu istiyo ılknurum, mecburen çıkacamm,
yarın görüşürüzzzzz,
sabahtan bi pazar yaparım öğlene doğru girerim inşş.
haydi kızlarrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

valla doğru dedin abla
evet hale bide işin bu yönünü düşün
kız hiç yan etki yapmıyomu o ilaçlar
böbreklere en basit ağrı kesici bile yan etkili

canimcim icinde sadece krom ve uzumcekirdegi ekstresi varmis baska ilave maddeler yokmus saglik bakanligi onaydi zaten ilave maddeler olsa kullanamazdim venibayla etkilesim olurdu gulum ilac olmadigi icin zararli deil vucut icin bas agrisi iicin aldigimiz ilacta bi suru maddeler var onlarinda yan etkileri malum canim benim bu ilac grubuna girmedi icin tercih ettim zaten su istahim biraz dizginlensin sonra bisey yapmazsam eski kiloma gelcem daha mutsuz olcam bebegimm

neydi bu halecim açılmadı boş sayfa çıkıyo
benimde çıkmam gerek tatlım oğlanı uyutucam
canım benim öptüm seni

canim benim seleminoma yazdigim cvpti bisaattir gondermeye calisiorum gitmeyince kopyaladim oda olmamis anlasilan tatliskomm tamam canim benimm cokkk cokk optum seni seviooommm ilknurumm

kız laptopu istiyo İlknurum, mecburen çıkacamm,
yarın görüşürüzzzzz,
sabahtan bi pazar yaparım öğlene doğru girerim inşş.
haydi kızlarrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

cikiomusun seleminomm yarin gorusuruzz o zaman tatlimm seni sevioomm benn cokk optummmmm

doggru haklisin gulum ugrascak bisey bulmak lazim hava cok soguk ve yagmurlu bugun iki kez disari cikmak zorunda kaldim kahve seviom ya french press almistim onun zaman ayari vardi onu koymayi unutmuslar hadi ciktim yine aldim geldim aslinda iyi yuruyus oldu sekerim bide eczaneden exodex aldim umarim faydali olur tatliskom

dün verdiğin linkten ben de inceledim ilacı inşallah işe yarar en azından yan etkisi olmadığını söylüyorlar işe yararsa yaz da gülüm bizde deneriz..dışarı işleri için koşturunca birazda acele ediyoruz, yürüyüş adına bir bakıma iyi oluyor sen yine bisiklet çeviriyorsun ben de oda yok ya koşturmaca iyi geliyor...

amma yazmışsınız kızlar hepsini okuyamıyorum zamanım az, mehtap canım oğlun grip olmuş çok geçmiş olsun bu gün nasıl iyi mi

zoia canım seninlede hiç karşılaşamıyoruz artık hayırlısıyla bir iş bulda sabah açılışları sendan olsun gülüm:)))

Back
X