Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar yokk, Zeyno yine devirip yatıyodur,Mehtap kaynanacığıyla oturuyormu?yoksaaaaa güzel güzel mamalarmı hazırlıyo bilinmez,tek bildiğim buraya giremeyeceği,
Ekim hanım dersen geliyor, alıntı yapıp yazıp gidiyorr,
Gözde diyete başlamış hali yoktur garibimin, hiç bi şey istemiyodur ,yatıyodur.
Prenses nerdeki?

çook devirdiim bugüünn yeter daha devirmeyeyiimm kaydirigubbakcemile3

kız onu ben kullandığın depresanlar için dedim sana b
exodexi biliyorum bende onaylı bi ürün
ben bir an evvel bu antidepresanlardan kurtulman açısından dedimm
kuzum

2 dilim çok değil zaten merak etme
kıs yaranılmıyo anacım sizedeee
brokolili-nohutlu-makarna.jpg
al bunu ye sende gülüm o zaman

evet tatlimm biliorum bide ben yuksek doz aliorum karacigerimi mahvediodir bende kurtulmak istiorum bitanemm tahlilde cok sukur normal cikmisti ama ilerleeyen zamanlarda ne olur bilinmezz tabi allahim korusun mecburuzda bi surede olsa almaya ama alti ay sonrasinda devam etmicem zaten tedavi alti ay normalde ama annem yaklasik onbes sene belki daha fazla degistirerek hep kullandi napsin deli duktur baska sekilde cekilmezdi sultanim bu arada internetten psikyatri doktora mesaj atmistim lw6090 kullanabilirmiyiim diye istahimi baskilamak amaciyla iceriginide yazdim bugun cvp gelmis kullanabilirsiniz bi zaarari olmaz diye tuhh ya keske exodex yerine lw6090 alsaydim diorum

kızlar yokk, Zeyno yine devirip yatıyodur,Mehtap kaynanacığıyla oturuyormu?yoksaaaaa güzel güzel mamalarmı hazırlıyo bilinmez,tek bildiğim buraya giremeyeceği,
Ekim hanım dersen geliyor, alıntı yapıp yazıp gidiyorr,
Gözde diyete başlamış hali yoktur garibimin, hiç bi şey istemiyodur ,yatıyodur.
Prenses nerdeki?

canimm pazara gidip geldimm karnabahar aldim canim istedi soyle salcali bi karnabar onu yaptim yedim yanindada yogurt yedim ama pazari dolasirken bi simitte kaynadi arada:(((cok guzel citir citir sicacikti dayanamadim offf:(((karnabahar bende cok siskinlik yapioo yarin tartida mutlaka fazla cikcam sizdede gaz veya karinda siskinlik oldugunda tartida fazla cikiomusunuzz?cok sukur pilimide buldum iki gundur tartilamiodummm

ben pek sevmiyorum doktoru,küçüklüğümden mi kaldı nedir.
çocuklarımı da çok nadir götürürdüm doktora, evde kendim halletmeye çalışırdım belki iyi bişey değil ama öyle fazla ilaç vermeden büyüttüm.
kış olunca bir küçük tabağa balı koyup içine zancefili koyardım, öksürmeye başladılarmı dayardım balı.
hatta oğlum balı çok sevmişti anne bana acı bal ver derdi,hiç bi şeyi yokken bile.
bende dayardım balı nasılsa zararı yok.
bende veriyorum karabiber limonla
zencefili oğlan hayatta sokmuyo ağzına
küçüğede linomlu elma kabuklu ıhlamur yaptım şimdi içircem
benim adam pimpirikli kendi aramış dru hemen
bana kalsa bende çok götürmeyi sevmiyorum ama
Allahtan doktorumuz ilaçsız yöntemleri daha çok destekliyo
ilaca hemen başlamayı pek sıcak bulmuyo

evet tatlimm biliorum bide ben yuksek doz aliorum karacigerimi mahvediodir bende kurtulmak istiorum bitanemm tahlilde cok sukur normal cikmisti ama ilerleeyen zamanlarda ne olur bilinmezz tabi allahim korusun mecburuzda bi surede olsa almaya ama alti ay sonrasinda devam etmicem zaten tedavi alti ay normalde ama annem yaklasik onbes sene belki daha fazla degistirerek hep kullandi napsin deli duktur baska sekilde cekilmezdi sultanim bu arada internetten psikyatri doktora mesaj atmistim lw6090 kullanabilirmiyiim diye istahimi baskilamak amaciyla iceriginide yazdim bugun cvp gelmis kullanabilirsiniz bi zaarari olmaz diye tuhh ya keske exodex yerine lw6090 alsaydim diorum
olsun bidene bakalım belki daha ii sonuç alırsın

tatlim acaba bu exodexi anneme versem kendimi lw mi alsam?bi dun aksam bide bu sabah icmistim ne dersin?
bide gaz ve siskinlik oldugunda tartida fazla cikiomusunuz ?benim nedense oyle oluoda bugunde karnabahar yedim sisti karnum hemen:))

koca gün yattım diyemi ne bişi yiyemedim bi dilim ekmek yedim labneyle ilacımı içtiimm
kahveyi çok içiyorumm o da iştahımı kapatıyoo sanırıımm

tatlim acaba bu exodexi anneme versem kendimi lw mi alsam?bi dun aksam bide bu sabah icmistim ne dersin?
bide gaz ve siskinlik oldugunda tartida fazla cikiomusunuz ?benim nedense oyle oluoda bugunde karnabahar yedim sisti karnum hemen:))

kıs ben hop hop tartılmam öyle
gaz mı toz mu bakayım kaç kiloyum demem yani
arada haftada 1 bazen 15 te bir
o kadar takıntılı olma gülüm
şişman değilsin fıstık gibisin bak kaç kilo verdin
bence kullan bakalım bunu
ne olur ne olmaz ona göre karar verirsin

Son düzenleme:
[
sorma valla
yarına randevu aldım doktorumuzdan yine
adamla pek görüştük bu ara hastalıklardan

canimm benim allahh sifa versinn bol bol sebze meyva yemek lazim buugun hava bayaa sogukti kaskollar falan cikti artik aman bogazlarinizi koruyun ilknurum senin faranjitin var dikkat et findigimm

kıs ben hop hop tartılmam öyle
gaz mı toz mu bakayım kaç kiloyum demem yani
arada haftada günde bazen te bir
o kadar takıntılı olma gülüm
şişman değilsin fıstık gibisin bak kaç kilo verdin
bence kullan bakalım bunu
ne olur ne olmaz ona göre karar verirsin

canim aslinda dedigin cok dogru ben takintili oldum hergun tartiliorum tabi hergun tartilinca noluo farkli farkli cikio en dogruusu haftada bir bende dayancam gulum tartilmicam tamam guzelcim buna devam ediyimm bakimm nolcak

13 gün zaten canım dayanırım oruç tutar gibi nolcak sayılı gün çabuk geçer kaydirigubbakcemile2

canım dikkat ediyorum kötü olursam zaten bırakırım bugün daha 2.gün ters bişey yok şükür....

kız senin çok kilon yok ki ne demeye o ilaçlarla bünyeni dolduruyorsun :olmaz:
benim tartının pili yazssı saat pili gibi ama daha büyük ben koç... tan almıştımyerimseniben

bencede zeynebim zaten diyetteyim insan nefsini bi yere kadar tutuyo ama yaaa :sinifsinif:

kız ilknur valla getirtme oralar kadar koyma şöle güsel güsel fotoları regl olcam saten canım çekiyo bi yerim şişcek :sinifsinif:mafoldumben

ya abla sorma bende diyetteyim bu ilknurun yüzünden canım bir sürü şey çekti kız ona :dilcikar:

bak bu iyi oldu canımcıııııııımmm :1hug:

gozdem isvec diyeti nasil gidio?valla ben coookk onceden yapmaya kalkmistim dort gun dayanabilmistim zor bi diyet tatlimm allah yardimcin olsun gercekten insani takati kalmioo halsiz oluo cok

canimm pazara gidip geldimm karnabahar aldim canim istedi soyle salcali bi karnabar onu yaptim yedim yanindada yogurt yedim ama pazari dolasirken bi simitte kaynadi arada:(((cok guzel citir citir sicacikti dayanamadim offf:(((karnabahar bende cok siskinlik yapioo yarin tartida mutlaka fazla cikcam sizdede gaz veya karinda siskinlik oldugunda tartida fazla cikiomusunuzz?cok sukur pilimide buldum iki gundur tartilamiodummm

kız sen her gün mü tartılıyosunnnnnnn,
çok yanlışş zaten bunalımlı birisin ne diye canını sıkıyosun yok aldım,yok verdim diye delimisin bacımmm,
haftada bir tartıya bin bence.

3 sene yurtdışında yaşadım, çocuklar küçüktü o zmanlar,
hastalandıklarında doktora götürdüğümüzde asla antibiyotik vermiyolardı.
Tr ye geldiğimde alıp götürüyordum.
biz hemen antibiyotiği dayıyoruz. Bir de çocukların odası soğuk olmalı diyorlardı.
bizde tam tersi üşümesinler diye ,sıcak tutarız,
tam tezat değil mi?
kimin yaptığı doğru :uhm:

Back
X