Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Acaba tup tedavide olmayinca üzuldumu belli etmiolar ama eslerimizde üzuluo üzülunce cok etkilio sonuclari ;( ins yanilmislardir baska yerlerede gidin ins bisey cikmaz ameliyatlik degildir

kızlar bende tüp bebek raporu almak için başvuru yapmak istiyorum işlemler nasıl ilerliyor randevu almamız gerekiyormu rapor ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

kızlar bende tüp bebek raporu almak için başvuru yapmak istiyorum işlemler nasıl ilerliyor randevu almamız gerekiyormu rapor ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Nerden alacaksin semiha sakirdenmi oraya adetin 2 veya 3. Gunu gidiosun islemler baslio randevu almana gerek yok sabah erkenden gidersen iyi olur kan veriosun cunkü

Perse

Persembe transferimi gerceklestr.cok kolaybve rahat oldu .tk sorunum kabizlik var.kanamam yok .hadif kasik agri olyyo arada.
Hadi hayerlisi ilk pozitivi senden alicaz sonra serapp sonra funda eng son ben galvaaa cunki ben daha yeni rzpor cikaricammm esimdan sonraa ....kabizlikka dikkat et kaysi ye bol bol bide erre dedi kib yapp...

Ins canim ya unutmuon benide araya koyup dua ediosun ins hepimizin sonuclar iyi cikar sizin raporda ins bi an once cikar hayirlisiyla sende baslarsinbu yili hepimiz hamile hamile geciririz

Ins canim ya unutmuon benide araya koyup dua ediosun ins hepimizin sonuclar iyi cikar sizin raporda ins bi an once cikar hayirlisiyla sende baslarsinbu yili hepimiz hamile hamile geciririz
Insaalah tum isteyene nasib olur annne olmak ....Alllah hepiza versin..sen ne aşamadasinn

Insaalah tum isteyene nasib olur annne olmak ....Alllah hepiza versin..sen ne aşamadasinn
Amin canim amin ins cümlemize .suan igneleri kullaniom hala.gonal f yi 150 kullaniodum 75 e düsurduler.bugun gittim kan verdim yarin yine cagirdilar yine kan vericem neye bakiolar bilmiorum sormadimda acikcasi. Bende polikistik over var cok sayida yumurtam olusmus ins yeterli buyuklukte ve kalitede olurlarda bian once toplama islemine alirlar cok sanci yapio karnimin alti tuta tuta geziom

Yarın bende ordayım

Progeston le e2 deyen kan deyari demeki az kaldii oppu belkim carsanba uoksa persenbe olujak hadi hayerlisi olsun canim benimm senden haber beklioruzz

Progeston le e2 deyen kan deyari demeki az kaldii oppu belkim carsanba uoksa persenbe olujak hadi hayerlisi olsun canim benimm senden haber beklioruzz
Canim once herkesin tedavisi hayirli olsun.bende orda yaptrdim transferim gerceklwsti 6 gun bugun.19ocakta ins.sonucumu alcagim.yumurta top once progestona ve e2 bakip ptesi yada persembe toplami oluyor.

Tesekkr ederim cnm .Sabah geldim kan verdim sonucunu bekliorum hala. sonuca gore persembe veya cuma dedi sener bey bakalim sonucuu bekliom yazarim yine sonucu alinca

11.30 gibi ordaydım CNm 5. KAta taşınmış daha iyi olmuş görsel gelişmrler var hastanede
Asansör olmasa isimiz zor cik cik bitmio.evet androloji bölumuyle ayni katta olmasi iyi olmus yeni baslayanlar icin in cik yapmicaklar

Canim once herkesin tedavisi hayirli olsun.bende orda yaptrdim transferim gerceklwsti 6 gun bugun.19ocakta ins.sonucumu alcagim.yumurta top once progestona ve e2 bakip ptesi yada persembe toplami oluyor.
Hadi insallah ilk sonuci senden aliriz az kaldi coguu gitiii sen yatiiomusun yoksa calisiomusunnn

11.30 gibi ordaydım CNm 5. KAta taşınmış daha iyi olmuş görsel gelişmrler var hastanede
Bibis nsl iyimi buyomussuniz sizda artik saglikli kucagina almaya nasib etsin insalahh urasi sadeca cocuk uzerenda olunca cok iyii bende insalah hamele kalirsam uraya giticam bebek icinnn...har sey yolunda dilmi sorun yokk

Persembe yumurta toplama islemim var cok tirsiyorum kizlar dua edin ;(

Bibis nsl iyimi buyomussuniz sizda artik saglikli kucagina almaya nasib etsin insalahh urasi sadeca cocuk uzerenda olunca cok iyii bende insalah hamele kalirsam uraya giticam bebek icinnn...har sey yolunda dilmi sorun yokk
Çok şükür test temiz çıktı şimdide doğum için acaba orda yapsammı kararsısım Şener hoca rahat ol ben burda yapmanı öneririm dedi sağolsun ya odaya hocam başınıza belayız sizi terkedemedik diye girince Estağfirullah deyip Güldü 5 ay olmuşsun maşallah güzel dedi ay ne bilim iyiiiii bu adam ya hocam sizin gösterdiğiniz hassasiyeti doğumda tüp bebek olduğu için gösterirlermi dedim konuşursun gösterirler dedi sonra bir hocaya yönlendirdi gittim konuştum ama hastanenin o an hangi doktor varsa şansına Doğuma onun girmesi kötüymüş ya birde çok dolu oluyor transfer ediyorlar hocam BİZİDE etmetsinix heralde dedim bebek bu hastanenin başarısı sahip çıkarsınız dedim Gülüyor ay ne çok yazdım işte öyle kızlar ha birde transfer için bekleyenlere umut oldum nasıl sevindiler o umutu okadar gözüm arardıki orda beklerken yokmu ya gebe kimse diye ay tuhaf oldum işte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…