Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Hadi insallah ilk sonuci senden aliriz az kaldi coguu gitiii sen yatiiomusun yoksa calisiomusunnn
Hayir calismyrum evdeyim genelde yattyrum bi progestan igne vurduruyrum saglikocaga ondan haric hic bisi yapmadim.insallah bebis benledir

Evt transefe beklerken bekliosun acaba hamele vvarmi deya s3nda umut olmusun ne guzell .....bizada oyle olmustin amma maalesef benimki negatif oldu esimdan kaynaklanio deyendi simda beklilrum daha hayerlisi olsun insallah ...Şenol bey garcektan cok iyi bir doktr tek kelemeyle muhtesemm....insalah saglikla alirsin bebeinii canim bende bir ara oyle dusundum urda dogum yaparim olursa insalah ...

Sanada transferr oldumu???
Evt benimki tutmadi eşimda sorun cikti bu sefer ben bekliorum bu 2 aym kecioo insalah haftaya gitijam rapor icin ancak baslarim tekrar ...esima amelyat deyeldi kalitesi o emis amma baska bir dokttr amelyata kk yok yeer agri sorun yoksa kk yok dedi baska bir doktra tekrar gitijak esimm ilac kulanio su an bakalim insalah guzel sonuc aliriz hepimizz...

Kiz cinsiyetida belidir aaa ....ismini ne koyejaksiniz bide...

Nerden alacaksin semiha sakirdenmi oraya adetin 2 veya 3. Gunu gidiosun islemler baslio randevu almana gerek yok sabah erkenden gidersen iyi olur kan veriosun cunkü

Semiha şakirden almayı düşünüyorum esenyurtta oturuyorum esenyurttan nasıl giderim Semiha şakir hastanesine bilginiz varmı?

Semiha şakirden almayı düşünüyorum esenyurtta oturuyorum esenyurttan nasıl giderim Semiha şakir hastanesine bilginiz varmı?
Sirinevlerden metroya binip zeytin burnu metroda inin orda minubusler var koprunun ayagindan kalkiyr.kapisininda inersiniz

Sirinevlerden metroya binip zeytin burnu metroda inin orda zminubusler var koprunun ayagindan kalkiyr.kapisininda inersiniz

Canım teşekkür ederim cevap verdigin için yarın gidicemde nasıl gidicem bilmiyorum metorbüsle gitsem zeytinburnunda hangi durakta inicem?

metrobüse binersen Zeytinburnu durağında Otobüsle gidersen e5 ten Kocatepe durağında iniyorsun yukardan köprüye Çık sağ tarafında birsürü otobüs durakları var orda kocaman park var oranın yanı görürsün zaten köprünün ayağından dolmuşlar geçiyor üzerinde yazıyor zaten
Hastane diye

Cok saolun kızlar ins kolay atlatirim bende.catlatma ignemi vurdum 15 dk once hayirlisi bakalim alllahim hepimizin yüzünu güldursun bu yil musmutlu olalim inşş amiiiiiiiin

Cok saolun kızlar ins kolay atlatirim bende.catlatma ignemi vurdum 15 dk once hayirlisi bakalim alllahim hepimizin yüzünu güldursun bu yil musmutlu olalim inşş amiiiiiiiin
Aminnnnnn kabak çekirdeği ye transfer öncesi sonrası biyerde okudum yemiştim bende hıı vesilemidir bilemem

Aminnnnnn kabak çekirdeği ye transfer öncesi sonrası biyerde okudum yemiştim bende hıı vesilemidir bilemem
Kabak cekirdeginide cok severim cinko icerdigi icin tüketmeye calisirim cinko vücut icin gerekli oldugu icin faydasi olabilir .cok saol cnm yarin alim da baslim o zaman

Kizlar buralardamisiniz yarin yumurta toplama islemine ben ac karna gitcem esimde mi ac karna gitcek yanlis mi anladim yardimci olun bana

Kizlar buralardamisiniz yarin yumurta toplama islemine ben ac karna gitcem esimde mi ac karna gitcek yanlis mi anladim yardimci olun bana

Serapcımmmm opu olmuşsundur büyük ihtimalle
eşin aç olmıycaaaktı canım sen anestezi alcan diye tehlikeli yimi içme ondan
neyse artık lazım değil zaten
umarım sorunsuz geçmiştirrr ve yumurtaların kalitelidir güzelce dölleniyolardır inşallahhh
gelişmeleri yaz canım dualarım seninle
bende adet oldum bugün cuma başlıyorummmmm

benden 12. Gün leke gelmişti nasıl morelim bozulmuştu öyle bişe olursa bozma morelini
Cok.sukur.bende hic bisi oadi.bi belirtide yok arada sol kasigimda agri oluyo.geciyor.geceleri belim agriyor ama oda geciyo:)insallah hayirlisi olur sonuc

AllAh razi olsun canim benimde dualarım sizlerle rabbim hepimizin yuzunu guldursun ben yarin yani persrmbe gunu bugun oldu gerci yumurta islemim persembe olcak cnm dahs olmadim ins herseyin hayirlisi sende baslarsin bian önce hayirlisiyla sonrada nergiz ve tüm bekleyen herkes ins kazasiz belasiz baslarlar .ins herseyin hayirlisi burdan yazacagim gelismeleri sende yaz cnm allah kolaylik versin ins hepimize

Bu arada yanlis anlamisim esime dedim aç karna gitcez ikimizde ben nie aç olcamki anlamadim falandedi (koyun can derdinde kasap et) bende bana destek olman icin dedim :) ama yanlis anlamisim tabi saol fundacim aklimiza takilmisti kafam bi dunya yanlis anlamisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…