Hayir calismyrum evdeyim genelde yattyrum bi progestan igne vurduruyrum saglikocaga ondan haric hic bisi yapmadim.insallah bebis benledirHadi insallah ilk sonuci senden aliriz az kaldi coguu gitiii sen yatiiomusun yoksa calisiomusunnn
Bayildiklari icin anlamyrsun.uyaninca hafif agri oliyor ama geciyor.kabiz olmamaya calis.insallah rabbim kolay gecirtirPersembe yumurta toplama islemim var cok tirsiyorum kizlar dua edin ;(
Garcektan korkulijak bbir sey yok canimm hic bir sey his etmiosunPersembe yumurta toplama islemim var cok tirsiyorum kizlar dua edin ;(
Evt transefe beklerken bekliosun acaba hamele vvarmi deya s3nda umut olmusun ne guzell .....bizada oyle olmustin amma maalesef benimki negatif oldu esimdan kaynaklanio deyendi simda beklilrum daha hayerlisi olsun insallah ...Şenol bey garcektan cok iyi bir doktr tek kelemeyle muhtesemm....insalah saglikla alirsin bebeinii canim bende bir ara oyle dusundum urda dogum yaparim olursa insalah ...Çok şükür test temiz çıktı şimdide doğum için acaba orda yapsammı kararsısım Şener hoca rahat ol ben burda yapmanı öneririm dedi sağolsun ya odaya hocam başınıza belayız sizi terkedemedik diye girince Estağfirullah deyip Güldü 5 ay olmuşsun maşallah güzel dedi ay ne bilim iyiiiii bu adam ya hocam sizin gösterdiğiniz hassasiyeti doğumda tüp bebek olduğu için gösterirlermi dedim konuşursun gösterirler dedi sonra bir hocaya yönlendirdi gittim konuştum ama hastanenin o an hangi doktor varsa şansına Doğuma onun girmesi kötüymüş ya birde çok dolu oluyor transfer ediyorlar hocam BİZİDE etmetsinix heralde dedim bebek bu hastanenin başarısı sahip çıkarsınız dedim Gülüyor ay ne çok yazdım işte öyle kızlar ha birde transfer için bekleyenlere umut oldum nasıl sevindiler o umutu okadar gözüm arardıki orda beklerken yokmu ya gebe kimse diye ay tuhaf oldum işte öyle
Evt benimki tutmadi eşimda sorun cikti bu sefer ben bekliorum bu 2 aym kecioo insalah haftaya gitijam rapor icin ancak baslarim tekrar ...esima amelyat deyeldi kalitesi o emis amma baska bir dokttr amelyata kk yok yeer agri sorun yoksa kk yok dedi baska bir doktra tekrar gitijak esimm ilac kulanio su an bakalim insalah guzel sonuc aliriz hepimizz...Sanada transferr oldumu???
Kiz cinsiyetida belidir aaa ....ismini ne koyejaksiniz bide...Çok şükür test temiz çıktı şimdide doğum için acaba orda yapsammı kararsısım Şener hoca rahat ol ben burda yapmanı öneririm dedi sağolsun ya odaya hocam başınıza belayız sizi terkedemedik diye girince Estağfirullah deyip Güldü 5 ay olmuşsun maşallah güzel dedi ay ne bilim iyiiiii bu adam ya hocam sizin gösterdiğiniz hassasiyeti doğumda tüp bebek olduğu için gösterirlermi dedim konuşursun gösterirler dedi sonra bir hocaya yönlendirdi gittim konuştum ama hastanenin o an hangi doktor varsa şansına Doğuma onun girmesi kötüymüş ya birde çok dolu oluyor transfer ediyorlar hocam BİZİDE etmetsinix heralde dedim bebek bu hastanenin başarısı sahip çıkarsınız dedim Gülüyor ay ne çok yazdım işte öyle kızlar ha birde transfer için bekleyenlere umut oldum nasıl sevindiler o umutu okadar gözüm arardıki orda beklerken yokmu ya gebe kimse diye ay tuhaf oldum işte öyle
Nerden alacaksin semiha sakirdenmi oraya adetin 2 veya 3. Gunu gidiosun islemler baslio randevu almana gerek yok sabah erkenden gidersen iyi olur kan veriosun cunkü
Sirinevlerden metroya binip zeytin burnu metroda inin orda minubusler var koprunun ayagindan kalkiyr.kapisininda inersinizSemiha şakirden almayı düşünüyorum esenyurtta oturuyorum esenyurttan nasıl giderim Semiha şakir hastanesine bilginiz varmı?
Sirinevlerden metroya binip zeytin burnu metroda inin orda zminubusler var koprunun ayagindan kalkiyr.kapisininda inersiniz
benden 12. Gün leke gelmişti nasıl morelim bozulmuştu öyle bişe olursa bozma moreliniHayir calismyrum evdeyim genelde yattyrum bi progestan igne vurduruyrum saglikocaga ondan haric hic bisi yapmadim.insallah bebis benledir
metrobüse binersen Zeytinburnu durağında Otobüsle gidersen e5 ten Kocatepe durağında iniyorsun yukardan köprüye Çık sağ tarafında birsürü otobüs durakları var orda kocaman park var oranın yanı görürsün zaten köprünün ayağından dolmuşlar geçiyor üzerinde yazıyor zatenSemiha şakirden almayı düşünüyorum esenyurtta oturuyorum esenyurttan nasıl giderim Semiha şakir hastanesine bilginiz varmı?
Aminnnnnn kabak çekirdeği ye transfer öncesi sonrası biyerde okudum yemiştim bende hıı vesilemidir bilememCok saolun kızlar ins kolay atlatirim bende.catlatma ignemi vurdum 15 dk once hayirlisi bakalim alllahim hepimizin yüzünu güldursun bu yil musmutlu olalim inşş amiiiiiiiin
Kabak cekirdeginide cok severim cinko icerdigi icin tüketmeye calisirim cinko vücut icin gerekli oldugu icin faydasi olabilir .cok saol cnm yarin alim da baslim o zamanAminnnnnn kabak çekirdeği ye transfer öncesi sonrası biyerde okudum yemiştim bende hıı vesilemidir bilemem
Kizlar buralardamisiniz yarin yumurta toplama islemine ben ac karna gitcem esimde mi ac karna gitcek yanlis mi anladim yardimci olun bana
Cok.sukur.bende hic bisi oadi.bi belirtide yok arada sol kasigimda agri oluyo.geciyor.geceleri belim agriyor ama oda geciyo:)insallah hayirlisi olur sonucbenden 12. Gün leke gelmişti nasıl morelim bozulmuştu öyle bişe olursa bozma morelini
AllAh razi olsun canim benimde dualarım sizlerle rabbim hepimizin yuzunu guldursun ben yarin yani persrmbe gunu bugun oldu gerci yumurta islemim persembe olcak cnm dahs olmadim ins herseyin hayirlisi sende baslarsin bian önce hayirlisiyla sonrada nergiz ve tüm bekleyen herkes ins kazasiz belasiz baslarlar .ins herseyin hayirlisi burdan yazacagim gelismeleri sende yaz cnm allah kolaylik versin ins hepimizeSerapcımmmm opu olmuşsundur büyük ihtimalle
eşin aç olmıycaaaktı canım sen anestezi alcan diye tehlikeli yimi içme ondan
neyse artık lazım değil zaten
umarım sorunsuz geçmiştirrr ve yumurtaların kalitelidir güzelce dölleniyolardır inşallahhh
gelişmeleri yaz canım dualarım seninle
bende adet oldum bugün cuma başlıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?