Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Cok.sukur.bende hic bisi oadi.bi belirtide yok arada sol kasigimda agri oluyo.geciyor.geceleri belim agriyor ama oda geciyo:)insallah hayirlisi olur sonuc
Ins pozitifi gorursun ins belirtilerinde gebelik belirtileridir burdan yaz sonucunu hayirlisiyla gelsin bebisin

Kizlar yumurta toplama islemim oldu persembe gunu. pzt cagirmislardi carsamba gel dediler bakalim sonuc nasil olacak yumurta toplama isleminden tirsiyodum ama cok sukur guzel atlattim darisi baslayanlarin basliyacaklarin basina ins

Kizlar yumurta toplama islemim oldu persembe gunu. pzt cagirmislardi carsamba gel dediler bakalim sonuc nasil olacak yumurta toplama isleminden tirsiyodum ama cok sukur guzel atlattim darisi baslayanlarin basliyacaklarin basina ins

Canım hayırlısı olsun neden o kadar uzun süre sonra dlcak transfer 3 yada 5 gün içinde olmuyomuui

benimde yarın kontrolum var haberleşelimmm

Bilmiorum cnm valla hersey iyi guzelde hastanede iste bu konularda muhatap olamiosun telle bildirdiler hep.yalniz opp u dan sonra siddetli kabizlik sorunum var ne kullandiysam fayda etmedi yarin doktorla konusacagim ins bir sıkınti cikmaz.sende cok dikkat et kendine anestezi almayla alakali bir durummus doktorunla konus önlemini al cnm önceden .yarin yine girer yazarim haberlesirs cnm ins sende ii haberler alirsin yarin

Can
Im bendede oyle olmustu normal bol bol su ic bide kaysi ye ac karnina ilaaclardan kabizlik olabilirsinn hadi hayerli haberler beklioruz senden canim benim

Cok.sukur.bende hic bisi oadi.bi belirtide yok arada sol kasigimda agri oluyo.geciyor.geceleri belim agriyor ama oda geciyo:)insallah hayirlisi olur sonuc
Senin sonucin neooldu merak etim 19 da edi kan testin umarim pozitif biza umut olursunnn

Serapcim neoldu senin transferin oldumuuu beklioruz senii
merhaba bişey sormak istiyorum benim sadece imza toplamam kaldı imza toplarken bütün gününü alıyormu yoksa sabah hemen halletiliyormu bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Serapcim neoldu senin transferin oldumuuu beklioruz senii
Canim transferim oldu beklenedeyim hastalandim ates öksúruk falan yazamadim sizlere yalniz hastane moralimi cok bozdu 9 tane cok guzel embirion olusmus dediler telde transferimi cok gec yaptilar transfer gunu dondururuz die bekliiduk bana bitane embirion saglikli gerisi cöp oldu dedi transferi yapan kadin doktor moralim cokbozuldu milletin yumurtasi olusmuo benim embiriolari göz göre göre cöp ettiler persembe toplama oldu carsamba günu transfer ettiler nerdeyse 1 hafta sonra. bununda tutup tutmayacagi belli degil ben o kadar sıkıntı cektim çöp dio birde ya hakkimi helal etmiorum ihmal varsa allah sorsun ins yazmicaktim buraya sizi etkilemesin die ama moralim gercekten bozuk demekki tutmuosa hastanede sıkinti var .ben hastane iyi doktor iyi tutmuosa kisinin kendisinden kaynaklaniodur derdim ama yok hastanede büyük ihmal var doktora sorsam ne cvp verecek sorcam bunu sener beye yazik bize ya valla yazik devlet hastanesinden medet umuyoruz

Canım hayırlısı olsun neden o kadar uzun süre sonra dlcak transfer 3 yada 5 gün içinde olmuyomuui

benimde yarın kontrolum var haberleşelimmm
Fundacigim sen ne yaptin yazamadim yatak dosek yattim 2 gun hastalandim o kadar suyu icince ameliyathanede soguktu carpildim galiba sen neler yaptin nasil gidio birde beni test icin 9 gune csgirdilar erken degilmi ya bakalim beklemedeyim rabbim ne gosterecek hakkimizda dua edin bana

Serapcımmm çok üzüldümmm ((
Allahtan 9ayırlısı ne olur umudunu kaybetme insayllah bebeğin seninledirr sımsıkı tutunurrrr düsünme kötü seyleri unut gitsinn tecrübe iste bende tereddüt edip istanbul tüpe gittim yaa

Ptesi yumurta toplama varrr çok heyecanlıyımmm

Vaalla okiyenca sasirdim ben demek oyle seylerda olioo canim amma sen yenede uzulma belli olmas belkim bebekler seninla bu kunlari unuticann hayerlisi test kunin nezaman canimm insalah pozitif olurr canim

Neden kimsa yokk kizceler nerdesiniz sumeye seni beklioruz bide zeynebti galva neler oldu haber verinn bizaa

Neden kimsa yokk kizceler nerdesiniz sumeye seni beklioruz bide zeynebti galva neler oldu haber verinn bizaa
Canim o sumeyye benmiyim bilmiyorum ben transferini oldum evdeyim sen de ne var ne yok

Canim o sumeyye benmiyim bilmiyorum ben transferini oldum evdeyim sen de ne var ne yok
Senida sordum fundacimdan u soyladi senden haber beklioruz insalahh pozitif gorursuniz sonra bana dua edersiniiz insallahhh har sey guzell olucak Serap vardi bizim hastaneda yapio transferi olmus cok zorlu uni merak ediorumm...bende insalah subata rapor icin baslicam kostirmacaye rahim film lazim uni yapicam bu subata kan falann...insalah sonra yaniza gelicammmm....

İnşallah canım sağol hemen al da sende başla melegine kavuş inşallah emre beye mi gideceksin

Saolun kizlar takmamaya calisiom ama iste elde degil ins tutar da unuturum herseyi evdeyim dinleniom beni bugun 29 ocaga cagirmislardi test icin erken die gitmedim pzt gidecegim ins hayirli sonuclarla dönerim .fundacigim allah yardimcin olsun ins hadi hayirli haberlerde senden pzt buyuk gun bizim icin.nergizcigim yazicam pzt dualariniz icin saolun allah hepimizin muradini versin ins

Canim hadi insallah mujdeni aliriz melegin seninledir

Bende aldim bebegimi geldim artik benimle
10 subat test gunum hayirlisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…