Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

amin canım amin.senin nasıl gidiyo iğneler ne zman olucak aşılama belli mi canım

Tahminim aralığın ilk haftası olacak. gerçi normalde ovulasyon günü c tesi ye geliyor ama çatlatma iğnesiyle ayarlarlar onu diye düşünüyorum. Daha önceden 2 kutu gonal f iğne kullanmıştım o hiç yakmıyordu. şuan fostimon kullanıyorum. ilk vurduğumda acayip bir yanma oluyor. Sevmedim bu ilacı
Ama ufak tefek hareketlenmeler var yumurtalarda hissediyorum, büyüyorlar

ohh maşallah büyüsün yumoşlar inşallah güzel haberler verceksin canım

ohh maşallah büyüsün yumoşlar inşallah güzel haberler verceksin canım

Hayırlısı. ama benim pek ümidim yok aşılamadan yaa. tamamen tüp bebeğe odaklandım. Aşılama eşimle olandan farksız gibi geliyor bana. Ne biliyim, tuhafım şuan hiç heyecan falan yok

Hayırlısı. ama benim pek ümidim yok aşılamadan yaa. tamamen tüp bebeğe odaklandım. Aşılama eşimle olandan farksız gibi geliyor bana. Ne biliyim, tuhafım şuan hiç heyecan falan yok
öyle düşünme canım hersey kısmet inşallah tüp bebege gerek kalmadan tutar aşılamayla.. fark var olmaz mı aşılamayla çok tutanlar var.inşallah canım bize güzel haberler vermek nasip olur

öyle düşünme canım hersey kısmet inşallah tüp bebege gerek kalmadan tutar aşılamayla.. fark var olmaz mı aşılamayla çok tutanlar var.inşallah canım bize güzel haberler vermek nasip olur

amin inşallah

Merhaba kızlar asdes ve pembemsi_merve,

Benimde 9 Aralık da rapor için randevum vardı ya dayanamadım bugün gittim, Tüp bebeğe karar vermişler ama bir doktorun imzası eksikmiş, tekrar 9 unda gideceğim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Asdes inş. olumlu sonuç alırsın aşılamadan, olmazsa da üzme kendini, söylemesi kolay biliyorum ama pozitif düşünmeye çalış.

Pempemsi merve hadi bakalım başı sen çektin, arkandan geliyorum :) Bu arada dahiliye randevun hangi tarih de?

Bugün saat kaç gibi gittin.
Bende oradaydım, çarşamba günü aşılamam olacak. hayırlısı bakalım.

Niye üzülcekmişsin sevinmen lazım. en azından işlerini önceden ayarlayabilirsin. madem tüp bebeğe karar verilmiş sen şimdiden ayın 10 una perşembeye dahiliyeye randevu al,

Bugün 4 kişi vardı sonuç bekleyen. 1 tanesi tutmuş. diğerleri de tahlil sonucu bekliyorlardı.Ne heyecanlı

Amin inşallah senin aşılama vesile olur.

10:00 gibi falan oradaydım, sen kaç gibi oradaydın?

Hemen baktım randevulara en yakın 14 üne vardı, sonra 182 yi aradım belki iptal randevu falan vardır diye, ayın 10 unda Doktor un muaynesi yokmuş.

bende 10:30 - 12:00 arası oradaydım. şener bey doğuma gitmiş baya zaman bekledim. çok birikme olmuştu ama 11:30 gibi geldi şenerbey sonra çabucak bitti kalabalık.
Madem muayene yokmuş 14 üne al bari oda dolmasın.

Aldım Aldım canım,

Benim gittiğimde yoğunluk başlamıştı, Şener bey Ameliyat daymış diye konuşuyorlardı.
Senin bu çarşamba mı olacak aşılaman?

Aldım Aldım canım,

Benim gittiğimde yoğunluk başlamıştı, Şener bey Ameliyat daymış diye konuşuyorlardı.
Senin bu çarşamba mı olacak aşılaman?

Evet nasipse bu çarşamba. bu gece çatlatma iğnemi vurcam çarşamba günüde sabah 8 de orda olucaz eşimle.

Sesi soluğu kesildi, dün girmiş siteye ama yorum yapmadı hiç. Belki işleri yoğundur.
Sen nasılsın canım, çalışıyor musun yoksa ev hanımı mısın

meraba kızlar green çok sevindim tüp bebek kararının çıkmasını hakkımızda hayırlısı.asdes inşallah güzel haberler alıcaz senden..ben perşembeye aldım randevumu sitem bi garip bi bakıyosun yok bidaha bakıypsun randevu açılmış ısrarla baka baka bu perşembeye buldum yarın sabah 9randevum var.bunları halledince direk raporu verirler mi bilemiyorum.buarada bende çalışıyorum kızlar evde değilim bu sıra yogundum yazamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…