- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 18
- 36
inşallah canım hersey hayırlısıyla iyi olur hepimize bu yeni yıl anne olmayı saip eder Rabbim..dualrım hepimiz için.Aman olsun da haftaya olsun artık napalım. hayırlısıyla bir çıksın da raporun biran önce yeni tedaviye başlayasın
inşallah canım hersey hayırlısıyla iyi olur hepimize bu yeni yıl anne olmayı saip eder Rabbim..dualrım hepimiz için.
amin canım amin.senin nasıl gidiyo iğneler ne zman olucak aşılama belli mi canımamin 2016 bizim en güzel yılımız olsun :)
amin canım amin.senin nasıl gidiyo iğneler ne zman olucak aşılama belli mi canım
ohh maşallah büyüsün yumoşlar inşallah güzel haberler verceksin canımTahminim aralığın ilk haftası olacak. gerçi normalde ovulasyon günü c tesi ye geliyor ama çatlatma iğnesiyle ayarlarlar onu diye düşünüyorum. Daha önceden 2 kutu gonal f iğne kullanmıştım o hiç yakmıyordu. şuan fostimon kullanıyorum. ilk vurduğumda acayip bir yanma oluyor. Sevmedim bu ilacı
Ama ufak tefek hareketlenmeler var yumurtalarda hissediyorum, büyüyorlar
ohh maşallah büyüsün yumoşlar inşallah güzel haberler verceksin canım
öyle düşünme canım hersey kısmet inşallah tüp bebege gerek kalmadan tutar aşılamayla.. fark var olmaz mı aşılamayla çok tutanlar var.inşallah canım bize güzel haberler vermek nasip olurHayırlısı. ama benim pek ümidim yok aşılamadan yaa.tamamen tüp bebeğe odaklandım. Aşılama eşimle olandan farksız gibi geliyor bana. Ne biliyim, tuhafım şuan hiç heyecan falan yok
öyle düşünme canım hersey kısmet inşallah tüp bebege gerek kalmadan tutar aşılamayla.. fark var olmaz mı aşılamayla çok tutanlar var.inşallah canım bize güzel haberler vermek nasip olur
Merhaba kızlar asdes ve pembemsi_merve,
Benimde 9 Aralık da rapor için randevum vardı ya dayanamadım bugün gittim, Tüp bebeğe karar vermişler ama bir doktorun imzası eksikmiş, tekrar 9 unda gideceğim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Asdes inş. olumlu sonuç alırsın aşılamadan, olmazsa da üzme kendini, söylemesi kolay biliyorum ama pozitif düşünmeye çalış.
Pempemsi merve hadi bakalım başı sen çektin, arkandan geliyorum :) Bu arada dahiliye randevun hangi tarih de?
Bugün saat kaç gibi gittin.
Bende oradaydım, çarşamba günü aşılamam olacak. hayırlısı bakalım.
Niye üzülcekmişsin sevinmen lazım. en azından işlerini önceden ayarlayabilirsin. madem tüp bebeğe karar verilmiş sen şimdiden ayın 10 una perşembeye dahiliyeye randevu al,
Bugün 4 kişi vardı sonuç bekleyen. 1 tanesi tutmuş. diğerleri de tahlil sonucu bekliyorlardı.Ne heyecanlı
Amin inşallah senin aşılama vesile olur.
10:00 gibi falan oradaydım, sen kaç gibi oradaydın?
Hemen baktım randevulara en yakın 14 üne vardı, sonra 182 yi aradım belki iptal randevu falan vardır diye, ayın 10 unda Doktor un muaynesi yokmuş.
Aldım Aldım canım,
Benim gittiğimde yoğunluk başlamıştı, Şener bey Ameliyat daymış diye konuşuyorlardı.
Senin bu çarşamba mı olacak aşılaman?
Hadi bakalım hayırlısı inşallah, dualarım seninle.
Sağ ol canım merve önden gidiyor sırada ben sonrada senden güzel haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?