Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

bende salı çarşamba gidicem belki denk geliriz.hakkında inşallah hayırlısı olur canım tüp bebege gerek kalmadan asılamada olur inşllah.

hakkınızda hayırlısı olsun canım.inşallah güzel sonuçlar elde eder kavuşuruz bebeklerimize..emre beyde kadın doğum.aret beyde aynı yani canım..merkez de cok iyi.aret bey biraz daha yoğun diye duydum.emre beye bir arkadasımın tavsiyesiyle gittim ben.onun suan kucagında çok tatlı bir oğlu var.emre bey pozitif samimi bi doktor ona gittiikten sonra direk kararımı verdim..git görüş aret beyle emre beyle hangisi içine sinerse onla devam edersin canım.

naptın canım gittin mi hastaneye ilaçşara başlayabildin mi? bende yarın gidicem sabahtan

naptın canım gittin mi hastaneye ilaçşara başlayabildin mi? bende yarın gidicem sabahtan

Cuma günü ilk günümdü canım gittim. pazar günüde bismillah dedim başladım iğnelerime. Ayın 30 unda kontrole gidicem. bakalım hayırlısı.

Sana tüp bebeğe karar vermişlerdir. ilaçlarını yazarlar bir daha ki adetle başlarsın inşallah

hadi hayırlısı olsun canım.bakalım inşallah hayırlısı olsun yarın ögrencez artık.ben o iğnelerden korkuyorum kendin mi vuruyosun.

hadi hayırlısı olsun canım.bakalım inşallah hayırlısı olsun yarın ögrencez artık.ben o iğnelerden korkuyorum kendin mi vuruyosun.

Ben her şeyini hazırlıyorum ama batırma işini yapamıyorum. iş arkadaşım batırıyor iğneyi. Eşim iğne gördüğünde bile fena oluyor onun aslında öyle sorunu olmasa eşimde yapabilir. Hafta sonlarıda annem yapıyor.
İğnede korkacak bir şey yok , zaten diğer iğneler gibi kalın ve uzun değil ucu, ince ve kısa. acı hissetmiyorsun pek.

normalde iğneden korkmam ama kendim batırmam.artık yapıcak birini bulcam bende eşim asla yapamaz benımde..ilaçlar aşılama ve tüp bebekte aynı değil dimi farklı fiyatlarıda öyle sanırım.

normalde iğneden korkmam ama kendim batırmam.artık yapıcak birini bulcam bende eşim asla yapamaz benımde..ilaçlar aşılama ve tüp bebekte aynı değil dimi farklı fiyatlarıda öyle sanırım.

Ben ilk aşılamamda gonal f kullanmıştım, geçen hastanede bir bayan vardı o tüp bebek olacakmış. oda gonal f almıştı. ama aşılamada sadece yumurta geliştirici, çatlatma iğnesi ve folikasit falan kullanıyorsun.
Tüp bebektede yumurta geliştiriciler var ama fazla oranda sanırım. birde ek takviye bir şeyler var çünkü koca 1 poşet ilacı vardı kızın. 1000 tl civarı tutmuş ilaçları, bir bayan daha vardı onunkiler 700 tl tutmuş. benim aşılama ya ondan az 140 tl tuttu
İğne konusunda yakınlarından birini ayarlarsın çok sorun olacak bir şey değil

ewet ilaçlar için doktorda 1000 civarı demşti banada rapor çıkınca 3 gün içinde almak gerekiyomuş.yarın sabah gidicem bakalım.ne olucak.çok heycanlıyım şimdiden hakkımızda hayırlısı.

ewet ilaçlar için doktorda 1000 civarı demşti banada rapor çıkınca 3 gün içinde almak gerekiyomuş.yarın sabah gidicem bakalım.ne olucak.çok heycanlıyım şimdiden hakkımızda hayırlısı.

Evet canım 3 gün içinde alman lazım. Birde aklında bulunsun, gonal f in enjektörü içinde bulunuyor ayrıyetten alman gerekmiyor. ama benim kullandığım ilaçların enjektörü içinde değildi ayrı aldım. Ama deri altı iğnesi normalde eczanelerde pek bulunmuyormuş baya yere sordum, sonra arkadaşım eczacı o getirdi. Mümkünse sende direk semiha şakirin oradan al ilaçlarını, ordaki eczaneler ne lazım bildiği için ellerinde bulunuyor hepsi

canım ben dış heyet raporu çıkcak ya inşallah emre bey yazıcak ilaçları o yüzden semiha şakirin ordaki eczanelerden alamam..bakalım eczeneci tanıdık var yardımcı olabilir belki.

canım ben dış heyet raporu çıkcak ya inşallah emre bey yazıcak ilaçları o yüzden semiha şakirin ordaki eczanelerden alamam..bakalım eczeneci tanıdık var yardımcı olabilir belki.

Ay evet doğru söylüyorsun unutmuşum bir an. Tanıdık varsa o yardımcı olur zaten elinde yoksa depodan falan getiriler. ama yabancı eczacılar elimde yok deyip çıkıyor işin içinden . ben cuma günü baya aradım iğneleri de o yüzden sende uğraşma diye hatırlatmak istedim

çok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için..ögrendikçe içim bişeyleri içim daha cok rahatlıyo..

merhaba pembemsi merve,

Orada yaptırdığımız tahlillerde Benimde eşimin değerleri düşük çıktı, üroloji doktoru da direk tüp bebek olması gerektiğini söyledi. Evraklarımızı verdik Aralığın 9 un da çağırdılar ve raporunuz çıkmış olur dediler, Bende dış heyet raporu alıp Emre bey e gitmeyi planlıyorum, sanırım sen yarın gidip raporunu alacaksın. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Birbirimize destek olmayı çok isterim.

aynen canım bizim süreçde aynı oldu.evrakları teslim ettim ayın 18 cagırdılar adet tarıhine denk geldi gidemedim.yarın sabah gidicem bakalım süreç nasıl devam edicek görücez.yarın detayları yazarım inşallah olumlu olur canım.kesinlikle yardımcı olup destek olmamız morel olmamız birbirimize bende ck isterim.sormak istediğin ne varsa sor canım her zman yardımcı olmaya çalışırım.

Canım sen de aşılama tedavisin desin sanırım, Emre bey e mi yaptıracaksın?

Benim aşılama semiha şakirde olacak, eğer negatif olursa tüp bebeği emre beye yaptırcaz. Tüp bebek raporu için başvurmuştum aslında ama 2, aşılama şartına takıldım :) oda bittikten sonra raporum çıkıcak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…