Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Teşekkür ederim canım,
asdes sabah gitmiş olmalı, inş. olumlu sonuç alır. Ben de ayın 14 üne bulabildim. Dediğin gibi sistemde anlık iptaller oluyor yakalamak mesele, Canım dahiliye den sonra ne kadar süreceğini bende merak ediyorum, bu arada ben raporu alıp mı Emre beye gideyim, yoksa rapor çıkmadan mı bilemedim. Haberdar edelim canım birbirimizi senide merak ediyoruz çünkü :)

canım emre beyle hiç görüştün mü

Kızlar günaydın. Dün sabah gittim hastaneye, öğlene doğru anca aşılamam oldu, sonrada işe dönmek istemedim eve gittim. Akşam bir ara baktım ama internet çok yavaştı yazamadım. İyi geçti, çok ilgililer çok güler yüzlü aşılamayı yapan doktorlar. Herhangi bir ağrım şikayetim yok, ayın 16 sında test için hastaneye çağırdılar.

Yok canım görüsmedim.
Sadece merkezi arayıp bilgi aldım, ne yapayım sence?
bence git bi muanne ol.bugune kadar yaptırdıgın bütün tahlil sonuçlarını götür.çünkü rapor çıkıncaaynı gün hemen gel ialaçlarını yazalım dedi 3 gün süremiz oluyomuş ilaç almak için

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bizede güzel haberler verirsin..bende bugun gittim verdikleri kagıttaki doktprlara imza kaşe sonra arşive teslim ettim.haftaya cuma gelip alın raporunuzu dediler.ayın 11 gitcem bakalım.ordan cıkıp gidip emre beye ilaçlarımı yazdrcam ayın 12de adet tarihim hemen başlarım sanırım bakalım hayırlısı

Amin inşallah. seninde ne güzel denk gelmiş. hemen başlarsın. 1-2 gün geçse bir sonraki aya sarkıcaktı. Hayırlı olur inşallah.

Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız.

Benimde Dahiliye rand. 14 üne regl tarihim de 18 gibi falan acaba yetişir mi benim rapor da?

siz rapor , ben test için gün sayıyoruz. heyecanlıyız :) sen nasılsın

Bende nasıl bir sürece gireceğimi bilmediğim için heyecanlıyım :)
sizleri de merak ediyorum ayrıca, sen nasıl hissediyorsun kendini canım?

Bende nasıl bir sürece gireceğimi bilmediğim için heyecanlıyım :)
sizleri de merak ediyorum ayrıca, sen nasıl hissediyorsun kendini canım?

Herhangi bir şey hissetmiyorum aslında. Yani aslında hiç aşılama yapılmamış gibiyim. Her hangi bir belirti falan yok, gerçi daha 5. gün zaten belirti çıkmaz.
Sadece ayın 16 sı gelsin negatif yada pozitif farketmez ama sonucumu alayım onun heyecanı var.

Evet beklemek heyecanlandırıyor insanı, ister istemez olumsuz sonuçlara alıştık ama yinede heyecan hiç bitmiyor :)

inşallah canım hakkında hayırlısı olur.

nasılsın canım sen kaçında gitcektin hastaneye

Dün ve bugün gittim canım, Bütün İşlerimi hallettim.
Dahiliye için 14 üne randevu almıştım ama bi baktım imza için herkez barkod alıp giriyor.
Bende aldım, girdim :) Testlerle ilgili biraz aksilikler yaşadım yanlış test yazmışlar falan tekrar kan vermek zorunda kaldım ama sonuç olarak işlerimi hallettim, Cuma günü Allah nasip ederse raporumu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…