meraba kızlar green çok sevindim tüp bebek kararının çıkmasını hakkımızda hayırlısı.asdes inşallah güzel haberler alıcaz senden..ben perşembeye aldım randevumu sitem bi garip bi bakıyosun yok bidaha bakıypsun randevu açılmış ısrarla baka baka bu perşembeye buldum yarın sabah 9randevum var.bunları halledince direk raporu verirler mi bilemiyorum.buarada bende çalışıyorum kızlar evde değilim bu sıra yogundum yazamadım kusura bakmayın
canım emre beyle hiç görüştün müTeşekkür ederim canım,
asdes sabah gitmiş olmalı, inş. olumlu sonuç alır. Ben de ayın 14 üne bulabildim. Dediğin gibi sistemde anlık iptaller oluyor yakalamak mesele, Canım dahiliye den sonra ne kadar süreceğini bende merak ediyorum, bu arada ben raporu alıp mı Emre beye gideyim, yoksa rapor çıkmadan mı bilemedim. Haberdar edelim canım birbirimizi senide merak ediyoruz çünkü :)
Yok canım görüsmedim.canım emre beyle hiç görüştün mü
bence git bi muanne ol.bugune kadar yaptırdıgın bütün tahlil sonuçlarını götür.çünkü rapor çıkıncaaynı gün hemen gel ialaçlarını yazalım dedi 3 gün süremiz oluyomuş ilaç almak içinYok canım görüsmedim.
Sadece merkezi arayıp bilgi aldım, ne yapayım sence?
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bizede güzel haberler verirsin..bende bugun gittim verdikleri kagıttaki doktprlara imza kaşe sonra arşive teslim ettim.haftaya cuma gelip alın raporunuzu dediler.ayın 11 gitcem bakalım.ordan cıkıp gidip emre beye ilaçlarımı yazdrcam ayın 12de adet tarihim hemen başlarım sanırım bakalım hayırlısıKızlar günaydın. Dün sabah gittim hastaneye, öğlene doğru anca aşılamam oldu, sonrada işe dönmek istemedim eve gittim. Akşam bir ara baktım ama internet çok yavaştı yazamadım. İyi geçti, çok ilgililer çok güler yüzlü aşılamayı yapan doktorlar. Herhangi bir ağrım şikayetim yok, ayın 16 sında test için hastaneye çağırdılar.
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bizede güzel haberler verirsin..bende bugun gittim verdikleri kagıttaki doktprlara imza kaşe sonra arşive teslim ettim.haftaya cuma gelip alın raporunuzu dediler.ayın 11 gitcem bakalım.ordan cıkıp gidip emre beye ilaçlarımı yazdrcam ayın 12de adet tarihim hemen başlarım sanırım bakalım hayırlısı
ewet canım 1 kaç güç geç olsa yetişmezdi hayırlısı olur hakkımızda inşallahAmin inşallah. seninde ne güzel denk gelmiş. hemen başlarsın. 1-2 gün geçse bir sonraki aya sarkıcaktı. Hayırlı olur inşallah.
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız.Kızlar günaydın. Dün sabah gittim hastaneye, öğlene doğru anca aşılamam oldu, sonrada işe dönmek istemedim eve gittim. Akşam bir ara baktım ama internet çok yavaştı yazamadım. İyi geçti, çok ilgililer çok güler yüzlü aşılamayı yapan doktorlar. Herhangi bir ağrım şikayetim yok, ayın 16 sında test için hastaneye çağırdılar.
bence git bi muanne ol.bugune kadar yaptırdıgın bütün tahlil sonuçlarını götür.çünkü rapor çıkıncaaynı gün hemen gel ialaçlarını yazalım dedi 3 gün süremiz oluyomuş ilaç almak için
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bizede güzel haberler verirsin..bende bugun gittim verdikleri kagıttaki doktprlara imza kaşe sonra arşive teslim ettim.haftaya cuma gelip alın raporunuzu dediler.ayın 11 gitcem bakalım.ordan cıkıp gidip emre beye ilaçlarımı yazdrcam ayın 12de adet tarihim hemen başlarım sanırım bakalım hayırlısı
yok canım sanmıyorum dahiliye randevu günü teslim ediyosun imzalar attırdıktan sonra bana haftaya cumaya gün verdiler rapor teslim içinBenimde Dahiliye rand. 14 üne regl tarihim de 18 gibi falan acaba yetişir mi benim rapor da?
Bende nasıl bir sürece gireceğimi bilmediğim için heyecanlıyım :)
sizleri de merak ediyorum ayrıca, sen nasıl hissediyorsun kendini canım?
nasılsın canım sen kaçında gitcektin hastaneyeEvet beklemek heyecanlandırıyor insanı, ister istemez olumsuz sonuçlara alıştık ama yinede heyecan hiç bitmiyor :)
inşallah canım hakkında hayırlısı olur.Herhangi bir şey hissetmiyorum aslında. Yani aslında hiç aşılama yapılmamış gibiyim. Her hangi bir belirti falan yok, gerçi daha 5. gün zaten belirti çıkmaz.
Sadece ayın 16 sı gelsin negatif yada pozitif farketmez ama sonucumu alayım onun heyecanı var.
nasılsın canım sen kaçında gitcektin hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?