Benim aşılama semiha şakirde olacak, eğer negatif olursa tüp bebeği emre beye yaptırcaz. Tüp bebek raporu için başvurmuştum aslında ama 2, aşılama şartına takıldım :) oda bittikten sonra raporum çıkıcak inşallah.
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur, benim eşimin değerleri de normal denilmişti dışarıda yaptırdığımızda hatta 1 aşılamam var negatifle sonuçlanan, buradan da aşılama çıkar diye düşünüyordum ama eşimin değerleri düşük çıkınca üroloji Doktoru direk tüp bebek yapılması gerekiyor size dedi, hala ne çıkacak diye merak ediyorum.
Sizin aşılama tarihi belli oldumu, Ne durumdasınız şu an?
meraba kızlar anca yazabildim.sabah gittim arşiv bölümünden dosyamı alıp şener beye kadın doğum uzmanına imzalattım.tüp bebek kararı çıkmış.saglık kurulu raporu için tahliller verdim kan idrar verdim akciğer grafisi ekg cekildi.bunların sonucuyla beraber randevu alıp dahiliye bölümüne gidp imzalatıcam persembe günleri sadece psikiyatri doktoru vsrmış.genel cerrah ve başhekimyardmcısı imzalardan sonra onaylıycak tekrar arşiv 2ye basvurcakmışım.ondan sonra ne kadar beklerim bilmiyorum bakalım nolucak kızlar.
kan sonuçları cıktı bile canım ekg verdiler akciğer grafigide öyle sonuçlar cıktı.dahiliye doktorundan randevu almaya çalışıyorum en yakın ayın 1de var..ilk dahiliye gitmemiz şart mı acaba.pisyatriye persembe gitsem haftaya salıda dahiliye gidip ordan hepsine imzalattp teslim ederim ne güzel.Ondan sonra pek bir şey kalmaz herhalde. bu sonuçlar ne zaman çıkıcakmış. hemen hallolursa belki bu ay ki adetine yetişirsin. 1 ay var önümüzde.
kan sonuçları cıktı bile canım ekg verdiler akciğer grafigide öyle sonuçlar cıktı.dahiliye doktorundan randevu almaya çalışıyorum en yakın ayın 1de var..ilk dahiliye gitmemiz şart mı acaba.pisyatriye persembe gitsem haftaya salıda dahiliye gidip ordan hepsine imzalattp teslim ederim ne güzel.
dahiliye randevu yok şuan için ama tekrar deniycem persembe günü rahim filmi çektrcem tekrar o gün belki sansımı denerim piskiyatri doktoru imzalarsa dahiliyeden önce. salı da gider diğerlerine imzalatırımiki kere git gel yapmaktansa ayın 3 üne al bence aynı gün hepsini halledersin. adetinede ortalama 15 gün kalıyor bu sürede rapor çıkar bence. çünkü artık hepsi tamam. bekletmelerinin alemi yok ki.
dahiliye randevu yok şuan için ama tekrar deniycem persembe günü rahim filmi çektrcem tekrar o gün belki sansımı denerim piskiyatri doktoru imzalarsa dahiliyeden önce. salı da gider diğerlerine imzalatırım
canımın eşinin degeri 5 milyonun altıysa direk tüp bbek raporu cıkar daha yüksekse aşılamaHadi bakalım inşallah hayırlısı olur, benim eşimin değerleri de normal denilmişti dışarıda yaptırdığımızda hatta 1 aşılamam var negatifle sonuçlanan, buradan da aşılama çıkar diye düşünüyordum ama eşimin değerleri düşük çıkınca üroloji Doktoru direk tüp bebek yapılması gerekiyor size dedi, hala ne çıkacak diye merak ediyorum.
Sizin aşılama tarihi belli oldumu, Ne durumdasınız şu an?
ben ameliyat oldum septum ameliyatı emre beyde..tekrar kontrol amaçlı istemiştirahim filmi niye. yeniden mi istiyorlar
ben ameliyat oldum septum ameliyatı emre beyde..tekrar kontrol amaçlı istemişti
canımın eşinin degeri 5 milyonun altıysa direk tüp bbek raporu cıkar daha yüksekse aşılama
benim eşimin değerlerinde sorun çıkmadı şükür. ikimizinde her şey normal çıktı o yüzden 2, aşılamayı mecbur yapmamız lazım dendi. bugün üçüncü iğnemi olucam. büyük ihtimalle aralığın ilk haftası da aşılamam yapılır. Hayırlısı bakalım
canım şimdi dahiliye bölümüne baktım da ayın 26 sında bir tane boş randevu var, görene kadar dolmazsa bir bak.kan sonuçları cıktı bile canım ekg verdiler akciğer grafigide öyle sonuçlar cıktı.dahiliye doktorundan randevu almaya çalışıyorum en yakın ayın 1de var..ilk dahiliye gitmemiz şart mı acaba.pisyatriye persembe gitsem haftaya salıda dahiliye gidip ordan hepsine imzalattp teslim ederim ne güzel.
hemen bakıyorum canım çok sagolcanım şimdi dahiliye bölümüne baktım da ayın 26 sında bir tane boş randevu var, görene kadar dolmazsa bir bak.
yok canım ya bakıyorum ama malesefcanım şimdi dahiliye bölümüne baktım da ayın 26 sında bir tane boş randevu var, görene kadar dolmazsa bir bak.
meraba kızlar rahim filmini çektrdim emre beyle bugun randevum vardı hiç bi sorun yok dedi başlıyoruz inşallah raporun çıkmasıyla hepimizin hakkında hayırlısı
ewet canım ya başka bulamadım hatta şimdi tekrar aradım belki bulurum perşembeye diye 2kere git gel yapmıyım diye ama malesef yokHadi bakalım hayırlı olsun inşallah.
Haftaya salıyamı aldın dahiliyeye randevu
ewet canım ya başka bulamadım hatta şimdi tekrar aradım belki bulurum perşembeye diye 2kere git gel yapmıyım diye ama malesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?