canım kusura bakma iş için şehir dışındayız rahat giremiyorum nete yeni gördüm mesajını.
istersen o tüp bebek bölümünde danışmadaki kızları arayıp sor bakalım ne diyecekler. İsteyeceklerini sanmıyorum ama yinede sor bakalım.
Estağfurullah canım ne kusuru. Dün gittim ben şener beyle görüştüm. testi yaptır yinede dedi. Öğleden sonra tekrar sonuç göstermeye gittim. Tüp bebek için hak kazandın şimdi, sekretere git yapılacak bir iki tane test var onları versin sana dedi. Ben 1 ay ara vermek istiyorum vücudum biraz dinlensin dedim bir sürü ilaç kullandım dedim. Tamam o zaman yılbaşından sonra istediğin vakit gel yardımcı oluruz dedi.
Ocağın ortalarında gidicem , sadece sağlık raporu hazırlanacakmış diğer evrakları yenilemeye gerek yokmuş, onları hazırlayıp tedaviye başlayana kadarda biraz vakit geçer, artık nasipse ondan sonra başlarım bende emre beye
canım hakkımızda hayırlısı belki karşılaşırız bn ocak ilk hafta başlycam 4 gibi..hiç korkma inşallah güzel haberler vericeksnz .
inşallah canım birbirimize destek oluruz bu süreçte..bugun haberdar edersin bizi.Yarın Raporumu alıp gidicem Emre beye bakalım bu ay başlayacak mı hemen, tedavi sürecinde bende karşılaşacağımızı düşünüyorum. İnşallah denk gelir birbirimizi de tanıma fırsatı buluruz. :)
Hadi bakalım canım, senin içinde hep tüp bebek olacak hissi vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam :) İnşallah güzel sonuçlar alıcaz. Sağlık raporu içinde dediğim gibi Testlerini bitirdikten sonra dahiliye için hiç randevu alma banko dan git direk imza attıracağım deyip numara al yeter. Bende aksilik çıkmaz ise yarın raporumu alıp Emre beye gideceğim çok heyecanlıyım.
aynen canım haberleşelim inşallah hepimizin yüzü güler heycanla bekliyorum adet tarihimi hemde arastryrm bu süreçte yumurta kalitesini artrmak için boş durmym neler yapabilirim diye bakıyorum..Evet yanlış hatırlamıyorsun. :) Hadi hayırlı olsun inşallah.
Bu hastanede işiniz bitti diye burayı bırakmayın yine haberleşelim :)
aynen canım haberleşelim inşallah hepimizin yüzü güler heycanla bekliyorum adet tarihimi hemde arastryrm bu süreçte yumurta kalitesini artrmak için boş durmym neler yapabilirim diye bakıyorum..
merhaba kızlar, aksilik oldu bugün gidemedim randevumu da pazartesi gününe ertelemek zorunda kaldm.Ayrıca bugün de hastalandım. Galiba benimki de Ocak ayına kalacak2016 bizim yılımız olsun inşallah :)
canım olsun hakkımızda hayırlısı olsun sonu güzel olsunda bidaki ay olsun..hiç üzülme canım beraber başlarz :)merhaba kızlar, aksilik oldu bugün gidemedim randevumu da pazartesi gününe ertelemek zorunda kaldm.Ayrıca bugün de hastalandım. Galiba benimki de Ocak ayına kalacak
merhaba kızlar, aksilik oldu bugün gidemedim randevumu da pazartesi gününe ertelemek zorunda kaldm.Ayrıca bugün de hastalandım. Galiba benimki de Ocak ayına kalacak
canım olsun hakkımızda hayırlısı olsun sonu güzel olsunda bidaki ay olsun..hiç üzülme canım beraber başlarz :)
Her şerde bir hayır vardır canım hiç üzülme. Böyle olunca daha hayırlı olacakmış demek ki.
çok sağol canım bilgilerin için amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olurMerhaba bu hastaneye ilk kez başvuruyorsanız işlemler şöyle oluyor,
İlk etapta adetsiz muayne, sonra adetli muayne ve eşin ile birlikte aynı gün kan tahlilleri veriyorsunuz, yine aynı gün yaklaşık bir ay sonrasına eşinize spermiyogram testi için gün veriyorlar. Sipermiyogram sonucunu aldıktan sonra Size tamamlamanız gereken evrak listesi vermişlerdir onları da hazırlayıp arşiv bölümüne veriyorsunuz. Sonuçlarınız Kurula giriyor Yaklaşık bir ay bekliyorsunuz rapor sonucu aşılama veya tüp bebeğe karar verildiğini söylüyorlar, Eğer tedaviye başlanacak ise genel sağlık raporu istiyorlar, aynı hastanede yaptırabiliyorsunuz. Gözünüzü korkutmasın hepsi halloluyor çok fazla sıra beklemiyorsunuz testlerde.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, tekrar sormak istediğiniz olur ise yardımcı oluruz.
Selam kızlar, Bugün raporumu aldım Emre beye gittim, ilaçlarımı yazdırdım. Kısmet olursa Ocak ayında başlıycaz. Sanırım merve ile birlikte başlıcaz.Belki orada da karşılaşırız :)
canım bencede karşılasıcaz seninle hadi hayırlsı olsun inşallah hepimizin bu yıl güzü güler..Selam kızlar, Bugün raporumu aldım Emre beye gittim, ilaçlarımı yazdırdım. Kısmet olursa Ocak ayında başlıycaz. Sanırım merve ile birlikte başlıcaz.Belki orada da karşılaşırız :)
Amin canım inşallahcanım bencede karşılasıcaz seninle hadi hayırlsı olsun inşallah hepimizin bu yıl güzü güler..
canım ayın 4 adet başlangıc tarihim adetın 2,gün gidip muanne olup ilk iğnemi olucam orda inşallah. senin ne zman canımAmin can
Amin canım inşallah
Sen ayın kacında gideceksin, yani regl tarihin aşağı: yukarı nedir?
Benim 18 inde canım, adetin 2. günü aynı şekilde bende gidicem.Heralde kontrollerde, toplama da falan karşılaşırız. :)canım ayın 4 adet başlangıc tarihim adetın 2,gün gidip muanne olup ilk iğnemi olucam orda inşallah. senin ne zman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?