Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Teşekkür ederim canım merve yardımcı oldu sağ olsun.
Perşembe sabahtan tahlil versem belki yetişmez diye çarşamba tahlillerimi vereyim diye düşündük.
Senin tahlillerin ne kadar zamanda çıktı

Teşekkür ederim canım merve yardımcı oldu sağ olsun.
Perşembe sabahtan tahlil versem belki yetişmez diye çarşamba tahlillerimi vereyim diye düşündük.
Senin tahlillerin ne kadar zamanda çıktı
Aynen bende öyle yaptım canım, çarşamba tahlilleri verdim, perşembe sabah erkenden psikoloğa gittim, aynı gün sonuçları aldım gerçi ekg dışında kan sonuçları Dr. Un ekranında görülüyor. Perşembe psikolok dan sonra direk bankodan sonuç göstericem diye numara al elinde ekg ile dahiliye git bakıyorlar. Bende 1 hafta sonrasına almıştım ama bakıyorlarmış. Sen yine için rahat etsin diye dahiliyeden randevun al ama bana gerek kalmamıştı.

Canım ben perşembeye saat 10,00 a randevu aldım. psikolog için sabah hast. mı barkod alıcam. yani saat 10 dan önce psikoloğa görünebilirmiyim ki. o sadece imza falan mı verecek yoksa bir şeyler soruyor mu

Canım ben perşembeye saat 10,00 a randevu aldım. psikolog için sabah hast. mı barkod alıcam. yani saat 10 dan önce psikoloğa görünebilirmiyim ki. o sadece imza falan mı verecek yoksa bir şeyler soruyor mu
Girişte bankodan barkod alıcan canım, Erken giderseni Dr. da erken gelirse saat 10:00 a kadar alırsın, birşey soruyormu derken bana eşimin ne iş yaptığını sordu o kadar :))
Dahiliye ye gitmen için psikoloğun imzası gerekmiyor zaten hepsinin imzalayacağı yerler ayrı hangisini önce halledebilirsen.

Hımm ozaman psikoloğa geç te girsem sorun olmaz. Ben dahiliyeden önce sandım.
Soru olarak ta durumumuz psikolojikmi , kafaya takıyor muyuz onunla ilgili birşeyler soruyor mu demek istedim. Ama sormuyor muş. Eşinin mesleği de ne alakaysa :))

Bende tedirgin ve merakla girdim ama o kadar, birde yaşınız kaç diye sordu, ne bebekle ne tedaviyle nede normal hayatınla ilgili hiçbirşey sormadı canım.

merhaba bende süleymaniyede tüp bebek yaptıracağım tahillerimi vermiştim iki hafta önce perşembe günü de raporu imzalattıracağım. bunları tamamladıktan ne kadar sonra tüp bebek işlemi başlıyor.tekrar randevu mu verecekler bilgisi olan var mı

tüp bebek raporunuz çıktıktan sonra ilaçları alacaksınız. adetle beraber tedaviye başlayabilirsiniz. randevu felan yok tekrardan

elime bir kagıt verdiler zaten fotograflı perşembe günü onu doktorlara imzalatacağım.dahiliye psikiyatri.genel cerrahi v.s. onun dışında mi sağlık raporu olcak? birde bilginiz varsa hastaneye ücret ödeniyor mu ?ilaçlar ne kadar tutar acaba

Evr sağlık raporu o kağıt. Onu halledince adetle başlıcak tedaviniz. Transfer de 400 küsür lira para ödüyosunuz bide ilaçlara 800 tl gibibir rakam. Ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir ilaç rakamı. Psikolog sadece perşembe günleri hastanede ona göre hareket edin. Bide dahiliye genelde randevu istiyo. Randevu almaya dikkat edin.

çok teşekkür ederim,sadece dahiliye randevumu aldım perşembeye.siz orda mı tedavi oldunuz

Evt orda 2 kez denedim, 2. De tuttu. Dua ederseniz sevirim. Bence iyi bir hastane. Tabi devlet olmasının biraz eksikleri var ama.
çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.sizi görünce içimde bir ümit oldu biraz karamsardım orda denemek zorunda olduğum için pek olumlu şeyler yazmamışlar buralarda.tabiki özel gibi olmayacağı kesin işlerini güzel yapsınlar sadece yeter.umarım benim için de hayırlı olur orası.erkek kaynaklı problem bizimki umarım zor olmaz

Hakkınızda hayırlısı, bende tedirgindim başarı oranı düşük gibi geliyodu bana. Ama çok memnunum ordan devlet olmasına rağmen gerçekten ordaki personel iyi. Bütün işlerimi kolay şekilde hallettim..ocak 2015 ten bu yana 2 deneme yaptım orda. İnş sizinde tutar. Rabbim herkese gönlüne göre versin.Allah işlerinizde kolaylık versin. Yine yardımcı olabileceğim soracağınız bişey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

srpl_srpl hayırlı olsun ALLAH kucanıza almayı nasip etsin.Çok sevindim hamile olmana RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin .bende süleymaniyede yaptım 1 tüp bebeği tutmadı. sizin sebeb neydi acaba

evet işlemler kolay ilerliyor öyle üstüste bir kalabalıkta yoktu gittiklerimde.özeller çok masraflı oluyor biraz kötü bir dönemdeyiz maddi olarak buraya ödenecek parayı bile nasıl ayarlayacağımızı düşünüyorum ama yaş artık 33 bi yerden başlamam lazımdı her şeyi göze alıp.allah cümlemizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…