Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

insallah canim.
Bu hafta adet olcam. adet olduktan sonra gidip dahiliye falan islerini halletcem. ne kadar surer tam bilmiyorumki.

canm inşallah uzun sürmez suan gidemiyomusun adetli mi cagırdılar ki

Yok canım adetsiz gel dedi ama bu dönem ağrılı geçiyor biraz o yüzden yollarda uğraşmak istemedim. Temizlendikten sonra rahat rahat gider hallederim işlerimi diye ben kendim erteledim.

Yok canım adetsiz gel dedi ama bu dönem ağrılı geçiyor biraz o yüzden yollarda uğraşmak istemedim. Temizlendikten sonra rahat rahat gider hallederim işlerimi diye ben kendim erteledim.
anladım hayırlısı hakkımızda bakalım ne zman başlıycaz planladıgımız gibi gitmiyo bazen.hayılısı ne zamansa o zman olsun inşallah :)

anladım hayırlısı hakkımızda bakalım ne zman başlıycaz planladıgımız gibi gitmiyo bazen.hayılısı ne zamansa o zman olsun inşallah :)

Amin. Evet her şey bizim planımıza göre gitmiyor ama eminim sonunda hayırlısı olacağı için :)

green80 canım nasılsın. Ben pazartesi rapor için hastaneye gidicem. ilk evraklarımı teslim etmiştim zaten, şimdi sağlık raporunu çıkartıcam. Dahiliyeye p tesiye randevu alayım mı? tahlil falan mı yaptırcam nasıl bir yol izleyeyim.

canm meraba saglık raporu için ben kan vermiştim akciger grafisi kalp grafsi idrar verdim sonra dahiliye randevu alıp elimdeki saglık kurulu raporunu imzalattım. ama psikiyatri doktoru perşembe günleri var sadece persembeye dahiliyeden de randevu al istersen 2kere git gel yapmazsın canım

Sağol canım o zaman ben perşembeye randevu alayım. bu haftamı var yoksa öbür haftamı ona bakayım. ona göre randevusuz bir gün önceden gidip tahlillerimi vereyim. Bu arada adet olmadım. dün test yaptım bir şey çıkmadı. Normalde 30 günde bir oluyorum. geçen ay aşılama yüzünden sanırım 20. gün olmuştum bu ayda aradaki farkı kapatıp 40. günmü olcam acaba

Canım bir şey daha sorcam. Bu tahliller ne kadar zamanda çıkıyor. hani 1-2 saat sa perşembe öğleden sonraya randevumu alayım. sabahtan tahlilleri vereyim

aynen canımrandevusuz sabahtan gidersin çok uzun sürmüyo tahlilerini verirsin..stres yapma ilaçlar etkilemştir canım..kaç günlük bi gecikme oldu varsada idrarda hemen çıkmayabiliyormuş canım.hadi inşallah hayırlısı canım.inşallah hamişsindir canım ne güzel olurr

canım kalp ve akciger grafisi hmn cıkıyo cekilince idrarla kan yetişirmi bilemedim riske atma istersen

Evet şimdi yetişmez falan sonra randevum da boşa gitmesin. şuan 2 günlük gecikme var. Aslında stres yapmış olabilirim raporum çıkınca tüp bebeğe geçicem ya biran önce adet olayım diye bekliyorum. o da bana inat gelmiyor..

Birde o zamana kadar olmazsam kan tahlillerinde gebelik testide istiyim, kalp ve akciğer grafiğinide perşembeye bırakayım. gebelik olursa radrasyon falan olmasın. Madem hemen çıkıyor, onlarda sorun olmaz dimi

İnşallah ama çok düşük ihtimal çünkü bu ay biraz uzaktık eşimle
Rahatsızdı, bulaşıcı mı değil mi bilemedik te.

Canım merhaba kusura bakma yeni gördüm mesajını gerçi merve de yardımcı olmuş ama, Bende dahiliyeden randevu almıştım ileri tarihlere, tahlillerimin sonucunu beklerlerken baktım ki dahiliye için randevu dışında bankodan kayıt yaptırıp giriyorlar kalp eko su ve kan sonuçlarını alıp bende hemen kayıt yaptırıp aynı gün dahiliye ye girip imzamı almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…