- 3 Ağustos 2015
- 191
- 114
- 18
benim canlı sperm sayısı az direk tüp bebek dediler zaten ,bu yüzden de biraz ümitsizim özellerin laboratuvarları daha gelişmiş falan diyorlar buranın imkanları da iyidir inşallahsrpl_srpl hayırlı olsun ALLAH kucanıza almayı nasip etsin.Çok sevindim hamile olmana RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin .bende süleymaniyede yaptım 1 tüp bebeği tutmadı. sizin sebeb neydi acaba
Aminevet işlemler kolay ilerliyor öyle üstüste bir kalabalıkta yoktu gittiklerimde.özeller çok masraflı oluyor biraz kötü bir dönemdeyiz maddi olarak buraya ödenecek parayı bile nasıl ayarlayacağımızı düşünüyorum ama yaş artık 33 bi yerden başlamam lazımdı her şeyi göze alıp.allah cümlemizin yardımcısı olsun
Amin[/QUOTE
ya birde benden o gün idrar tahlili istemediler unuttular mı acaba sadece kanları verdim ekg bide röntgen
[/QUOTE
onu tam hatırlamıyorum ama sanırım idrara da bakıyordular. kan verdiğiniz yer eğer idrar olsaydı kutu verirdi size.
ümidini yitirme dr çok iyi bir dr herşeyi ile kendi ilğileniyor asistan falan değilbenim canlı sperm sayısı az direk tüp bebek dediler zaten ,bu yüzden de biraz ümitsizim özellerin laboratuvarları daha gelişmiş falan diyorlar buranın imkanları da iyidir inşallah
ikisinde de birer tane ben 28 yaşındayım ondan. biraz erken başladık çocuk arayışına.kaç embriyo transfer edilmişti size
ben 33 yaşındayım bana da mı bir tane olur acabaikisinde de birer tane ben 28 yaşındayım ondan. biraz erken başladık çocuk arayışına.
evet 35 yaşına kadar 1 tane oluyormuşben 33 yaşındayım bana da mı bir tane olur acaba
Evt bir tane koyuyolar. 3. Deneme de 2 koyuyolar yaşa bakmaksızın.ben 33 yaşındayım bana da mı bir tane olur acaba
yalnız senin erkek faktörü garanti olsun diye 2 tane koyabilirlerevet 35 yaşına kadar 1 tane oluyormuş
allah yardımcımız olsun sizin sorun neydi acaba, memnun musun hastanedenMerhaba ben semiha şakirde iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm geçen hafta negatifimi aldım 3ay ara verildi ama bu kadar negatiften sonra yine oraya devam edicem inşallah ikinci tüp bebek tutar oda tutmazsa başka hastane arıycam. Yinede zaman ne göstericek bilmiyorum
özellerde bu kurala dikkat edilmiyor diye biliyorum,o yüzden başarı oranları daha yüksek sanırımyalnız senin erkek faktörü garanti olsun diye 2 tane koyabilirler
bu kural soruna göre değişiyor diye duymuştum mesela 2 aşılama kuralı sana geçersiz olduğu gibi siz yine hastaneye gittiğinizde şener beye sorun hem size bir ümit olur .özellerde bu kurala dikkat edilmiyor diye biliyorum,o yüzden başarı oranları daha yüksek sanırım
iyi olur evet sağol sorayım raporu imzalattırırken.inşallah sinirli değildirbu kural soruna göre değişiyor diye duymuştum mesela 2 aşılama kuralı sana geçersiz olduğu gibi siz yine hastaneye gittiğinizde şener beye sorun hem size bir ümit olur .
şener bey süper bir insan,sinirli felan değil çok ilgili ve rahat birisi.iyi olur evet sağol sorayım raporu imzalattırırken.inşallah sinirli değildir
slm,28 inde perşembe günü çıkacak raporum bende 1inde adet olurum büyük ihtimalle hemen başlanırmı yoksa önümüzdeki ay mı gel derler? bide sürekli gitmem gerekiyor mu hastaneye yumurta takibi içinşener bey süper bir insan,sinirli felan değil çok ilgili ve rahat birisi.
Sağlık raporu işini halletin mi peki?slm,28 inde perşembe günü çıkacak raporum bende 1inde adet olurum büyük ihtimalle hemen başlanırmı yoksa önümüzdeki ay mı gel derler? bide sürekli gitmem gerekiyor mu hastaneye yumurta takibi için
Amin memnunum şu ana kadar ikinci tüp bebek tedavimde negatif olursa değiştirim zannedersem sorunum polikistik over şu an dinlenmedeyimallah yardımcımız olsun sizin sorun neydi acaba, memnun musun hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?