Gercekten dalgin biriyseniz lutfen arac kullanmayinArkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi
Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?
Bütün hevesim özgüvenim yerle bir oldu.Siz ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda ?
Yolda yürürken hep bir şeyler düşünürüm ama bir iş yaparken işe odaklaniyorum bilemedim kiGercekten dalgin biriyseniz lutfen arac kullanmayin
O zaman sorun olmaz. Dikkat eksikliğiniz yok demek ki. Ben de çok dalar giderim ama 23 senedir kamyon şoförü gibiyimdir. Bir günde 16 saat araba sürdüğümü bilirim.Yolda yürürken hep bir şeyler düşünürüm ama bir iş yaparken işe odaklaniyorum bilemedim ki
Hiç alakası yok bende dalginim ama arac kullanirken cok dikkatliyimdir.Erkeklerin bu konudaki hic bir fikrini dogru kabul etmeyinArkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi
Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?
Arkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?