"Sen araba kullanamazsın "

Gerçekten dalginlik varsa sonuç felaket olabilir. Ama bu iki cinsiyet için de geçerli. Araba sürmek bir süre sonra otonom olsa da çok dikkat isteyen bir şey.

Çok dalgın biriyim kafam çok karışıktır motor becerilerimin de iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Ayrıca çok korkak bir kimseyim. 15 yıldır aktif araç kullanıyorum. Bir kere kaza yaptım arkadan çarptılar duran trafikte.

Bazı insanlar araba alacağım diyen kadınlara karşı böyle saçma sapan konuşuyor maalesef. Dikkat edersiniz, yavaş yavaş öğrenirsin. Telefonla mesajlaşarak gaza basan tiplerden daha az tehlikeli olursunuz.

Ya bu devirde araba kullanamamak mi kalmış. Otomatik vites zaten. Şerit takip vb bir sürü emniyet önlemi var. Hatta yapay zeka yüklü arabalar var. Oturup direksiyonu tutacaksiniz bu kadar. Elbetteki kullanırsiniz

benım eniştemde öyle okumamış falanda değil dr ama kafa aynıydı ,

şuan hem ablam , hemde ben hem kızkardeşim arabaa kullanıyoruz ,

en kötü ihtimalle bir kadının trafiğe çıkmasınıa engel oldugu için mutludur ,

eniştenize aldırmayın ancak yine de dalgınlık boyutunuzu bilmediğimden bir şey diyemem.
bir aile dostumuzun kızı yukarıda bahsedilen son model araçlardan birini kullandığı halde asla ama asla zihnini toparlayamıyor. arabasına binmek yerine taksiye bindiğimiz olmuştur öyle diyeyim.
çünkü baya aklına birşey gelince gözü dalıyor ve mesafe algısı kayboluyor.

bir süre kiralayıp çok trafiğe girmeden mahalle arasında kullansanız mesela ?
hem hızlı olmayacaksınız hem de tenha saatlerde yolda kimse olmaz nerdeyse. öyle kendinizi bir tartarsınız

Dalgın mısın bilmiyorum ama fazla naifsin, özgüven eksikliğin var biraz. Bunları aşman lazım.

Tam 11 yıl bu safsatalari dinledim ,sonra eşimden ayrıldım perişan olan gene ben herkes çok guzel akıl veriyor .Taksiye bin,sanki taksi çok ucuz,otobüse bin ,korona var saçmalıklar saçmalıklar ve ensonunda aldım şimdi üç ay oldu şehir dışına bile gidiyorum .Yani eğer evde tek kalıyorsaniz ,mecbursanjz kimseyi dinlemeyin ayrıca Allah ağır kaza vermesin ama kaza yapmak da adı üstünde kaza olabilir .

Dalginsaniz ki bunu sizde kabul etmişsiniz lütfen ne kendi hayatınızı nede başkalarının hayatını tehlikeye atmayın. Sizde araba kullanmayiverin bişey olmaz

Harikasınız umut oldunuz
Benim gözüm dalmiyor aslında sadece gözler fildir fildir ortalığı gözden geçiren biri değilim.
Aynen tenha ve kısa mesafede denemeler yapmayı düşünüyorum
Dalgın mısın bilmiyorum ama fazla naifsin, özgüven eksikliğin var biraz. Bunları aşman lazım.
Özgüvenim tavan da değil eksik de sayılmaz aslında fakat etkileniyorum yine de olumsuz sözlerden.Vazgecmek yok ama asla

Deseydin ki sanki siz erkekler kullanırken atomu parçalarına ayırıp, yeniden element mi buluyorsunuz
Yüksek ıq gerekseydi sen kullanamazdın deseydin
O şey yesin halt
İq değil de sanırım beceriksiz demrk istedi bana
Çok da iyi kullanmalıyım gurur meselesine döndü bu konu

bence satın almadan kiralık araba ile deneyin bir
trafikte etrafı sürekli gözden geçirmek gerekiyor çünkü
gözü yola dikmek değil de aynaları falan hep kontrol etmek lazım

bence satın almadan kiralık araba ile deneyin bir
trafikte etrafı sürekli gözden geçirmek gerekiyor çünkü
gözü yola dikmek değil de aynaları falan hep kontrol etmek lazım
Evet biliyorum koordinasyon isteyen bir şey.İhtiyac halinde bakıyorum aslında,benim bahsettiğim şey mesela bir arkadaşla yoksa yürüyorduk,şu araba ikinci defadır yanımızdan geçiyor dedi ben asla farketmem mesela bunu çok meraklı da değilim biraz ondan

Bayılıyorum erkeklerin Böyle her işin uzmanıymış gibi vır vır her şeye yorum yapmasına
Zaten her şeyi sadece onlar yapabilir
Kadınlar onlar uygun görürse yapabilir

Alık derecesinde dalgın değilseniz kullanırsınız bence araba
Sonuçta hızlı sürmeniz gerekmiyor
İşinizi görecek kadar sürersiniz işte
Otobüs şoförü gibi araba başında geçmeyecektir ömrünüz

Yine de yukarıda arkadaşın dediği gibi önce kiralık arabalarda deneme yapın
Aklınıza yatarsa alırsınız araba

Dalgınsan kullanma bence.
Hem kendin hem çevren için.
Kendimden biliyorum. Bilmem kaç yıldır araç kullanıyorum. Geçen yaz anneciğim rahatsızlanınca fark ettim kendimi,dalıyorum. Hemen verdim anahtarı kocama. 'Yok,ben kullanmayacam artık'
Daha geçen hafta sonu geçtim direksiyona,kısa mesafede biraz sürdüm ama daha aklımı tam toplayamamışım,yine uzaklaşmak istemedim.
Allahım korusun riske atmaya değmez.

hıı anladım
bu farklı birşey tabi
yani eniştenize aldırmayın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…