- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yani sürekli art arda hamile kalıyor demeye çalıştım hani bende vucuduna yazık demeye çalıştım hani derler ya kadın en az 2 yil toplamali filan diye .Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Bu paragrafta ne anlatmaya calistiniz??
Iyi ama ben art niyetle demedim ki inan..Birde biri bana hamileyim derse hayirli olsun der gecerim..neden nicin sorgulamam..hele ki vucudun yopraniyor hic demem.o lafiniza alinmis belliki
Evet evet aynen öyle işte 2 çocuğu var.Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Bu paragrafta ne anlatmaya calistiniz??
2.dogdu saniyorum suan 6 aylik falan olmali derken cocugu 6 aylik mi.birde 3 aylik hamilemi
Evet evet aynen öyle işte 2 çocuğu var.
En son doğan 2.ci çocuk şu an 6 aylık.
Kendisi de 3 aylık hamile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?