Sen doguramadin bitane. .......

Eltinin yaptığı tam bi terbiyesizlik. Herkesin kendine gore planı programı var ne zaman çocuk yapacağına da karışıyorlar ya sinir oluyorum. Önemli olan çok çocuk yapmak değil, çocuğunla adam akilli ilgilenip iyi bir birey yetiştirmek. 3 küçük çocukla tek tek ilgilenemeyince, iki gün sonra tv karşında büyütür çocuklarını.
Sana gelince arkadaşım, planın kaç çocuk bilmiyorum. Yaşını da düşünerek ertele. Ben de 1,5 yıl çocuk istemedim yüksek yapıyorum diye, yaklaşık 1 yildir hamile kalmayı planlıyorum ama olmuyor biraz stresten biraz şartlardan. Yazın hamile kaldım düşük yaptım şimdi 2.kez hamileyim bu da sorunlu gibi -Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş- demek istediğim bu hamilelik isi öyle planlı yürümüyor. korunmayı bırakınca hemen hamile kalacaksın diye bisey yaşayınca anladım, sen de buna gore ertele hamileliği.

Arka arkaya doğurmaktan vitaminsiz kalmış saçmalamış eltin.
Daha neredeyse lohusayken hamile kalmış , kendini toplayamadan arka arkaya üç bebek yazık.
Övünülecek bir durum değil bence
Onun ne dediği önemli değil siz istediğiniz zaman yaparsınız bebeğinizi hayırlısıyla da kucağınıza alırsınız inşaAllah.

O terbiyesizlik etmis. Kendisi evlatlarinin rizkini yarida kesip hamile kaliyor. Bu dogru mu acaba? Ya bi de cinsiyet icin yaziklar olsun ne diyeyim.
Yarabbim hala senin verdigine sukursuzluk edenler var ya ahh ahh!!!
Uzulmeyin siz. Ama istiyorsaniz yasiniz gecmeden yapin derim.
Ben nerdeyse her gece ruyamda anasiz babasiz kimsesiz bebekleri emziriyorum.
O kadae istiyorum da iste nasip..

Sen kendini ne zaman hazir hissedersen ozaman yap bebisi

Eltinin bos lafinida takma kafana beliki bos bogaz...

Rabbim yüreği güzellere de nasip etsin inşallah bizlere de

Siz de deseydiniz, yapamadım değil, yapmadım. Anne olmuş olmak için değil, gerçekten annelik yapabileceğime emin olduktan sonra yapmayı tercih ediyorum. Ben anneliği soy devamı olarak görmüyorum umarım tatmin olmuşsundur bu cevaptan deyip, bir kahve yapıp içirseydiniz, yanında buz gibi 1 bardak suyu ile birlikte :)

Kadına değil o çocuklara yazık asıl.
O anlayışta bir kadın bir de üstüste bindirdiği çocuklara ne verebilir ki? Allah o masumların yardımcısı olsun.

Keşke 'senin gibi cinsiyet ayrımı yapıp peşi sıra doğurmaktansa, bilinçli anne olmak için kendime yatırım yapıyorum' deyip düşündürseydin.

Bu konuda diyebileceğim tek şey; eğitiminiz bitmeden çocuk düşünmeyin, aklınıza bile gelmesin. Gerçekten çok yıpratıcı bir de çalışıyorum diyorsunuz.

Eltinize de evet evet iyi ki doğuruyorsun böyle her sene aferin deyin geçin, takmaya bile değmez. İnsanlar hep konuşur, çoğunu duymamak lazım.

''Asıl sen kıskanıyorsun benim kocamla rahatça gezip tozmamı'' deseydin şakayla karışık. ''Bu da kız olursa napacaksın, 4.yü mü doğuracaksın, bence sen kendi derdine yan'' falan de.
Bu seferki erkek olur diye diye 4 tane kız doğuran tanıdığımız var bizim.

Kendi çocuğunun cinsiyetini beğenmeyen bi kadının size dedikleri için değil de, o çocukların anne babasının böyle 'insanlar' olduğu için üzülün..

Bir insan kendi can parçasından memnun kalmamış, sizi düşünecek -lafına dikkat edecek beyin seviyesine daha sahip değil.

Valla tek hücreli canlıların bu kadın ve eşinden daha zeki olduğuna eminim

Hiç üzülme Ne zaman istersen o zaman yaparsın cnm
bazı kadınların doğurmaktan başka yeteneği olmadığı için bunu marifet sanıyorlar maalesef bahsini yapmaya bile değmez. Baksana kıskandınmı yok illa erkek çocuk arkadaşın seviye yerlerde

2.5 yılda 3. çocuk mu? Yok artık, seri üretime mi geçmişler? Yazık ya, yemin ediyorum yazık şu erkek çocuk olana kadar devam düşüncesindekilere.. Umarım erkek olur da arada kaynayan kız evlatların sayısı artmaz. Ayrıca kendi yaptığının normal olmadığının farkında, sırf üste çıkmak için sen doğuramadın bir tane diyor. Biz seri üretim yapmayacağız, Allahtan gelen evlat kız ya da erkek kabulümüz deseydin keşke..

Bence sizin rahatlığınızı ve okumanızı kıskanmıştır. Oğlan olana kadar devam diyen bir insanın cahilliğine vereceksiniz dediklerini artık. Herkes kendi işini planını kendi koşullarına göre yapmalı. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…