Sen doguramadin bitane. .......

canım sıkma canını
onun herhalde çocuk doğurmaktan başka vasfı yok o yüzden onunla gurur duyuyor sende ne zaman istersen o zaman doğurursun ona ne yani o densizlik etmiş boşver dediğiyle kalsın

üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz? sizin gibi ne istediğini bilen, üretken, kendini sürekli donatan bilinçli kadınlar, haklı olarak çocuğu hazır oldukları zamanda yapıyorlar ve çocuğuna yetebilme onu en iyi şekilde yetiştirebilme kaygısıyla bir ya da iki çocuk düşünüyorlar (bu kaygıya ben de sahibim ve böyle bir düşünceyi destekliyorum yanlış anlamayın)
amaaa öte yandan...
hamilelikte annenin vücudunun kendisini ancak 4 yılda toparlayacağını bilmeden kendi kendilerine eziyet etmelerinin yanı sıra, kendisi kadın olduğu halde kız çocuğuna değer vermeyen, tek meziyeti çiftleşip üremek olan karşısındaki insanla nasıl konuşacağını bilmeden bir sürü çocuk yetiştirme yeterliliğini cahil cesareti ve aşırı özgüvenle kendinde bulan kadınlar ise 3 ve daha fazla çocuk yapıyor...
bu zihniyetteki insanın yetiştirdiği çocuktan ne hayır gelir? üçüncüsü oğlan olsa "ağam, paşam erkeğim" diye bir tarafını kaldıracak, kendini beğenmiş, boş tıntın bir erkek çocuğu yetiştirecek. cabası, ona paspas olup hizmetçi olup doğru düzgün özbakım becerisi kazandırmayacağı için bu çocuk kendi işini halletmekten aciz sorun çözme becerisi olmayan, herşeyi etraftan bekleyen padişahın sol testisi bir tip olup çıkacak...
ve bununla da kalmayacak ablaları, kız oldukları için ayrımcılığa tabi tutulup kendine güvensiz, annesinden gördüğünü uygulayan kadınlar olacak....
çok mu abarttım ?

velhasıl siz doğrusunu yapıyorsunuz. hazır olmadığı zaman anne olup çocuğuyla bağ kuramayan, yapamadıklarının tüm suçunu dolaylı yoldan çocuğuna yükleyen pek çok kadın var... 27 yaş geç değil. ben 29 yaşında anne oldum iki sene içinde de ikinciyi düşünüyorum nasipse...
şu an kızımı en iyi şekilde nasıl yetiştireceğim dışında bir kaygım yok. Allah'a şükür madden ve manen de kendimi olabildiğince iyi hazırladım ki çocuğuma faydam olsun.
doğru yoldasınız kardeşim hiiiç üzülmeyin

Ya bırak şöyle domestik karıları. Hayattaki tek amaçları evlenip çocuk doğurmak kocalarının ayaklarını yıkamak. Kendilerine saygilari yok tek dertleri kociskolarinin gözüne girip üremek . bence o seni kıskanıyor egitimlisin ve ondan daha sayginsin diye. Hic takma sen onu ama cevabını vermeliydin.
30 yas uygundur çocuk için bence geç kalmış değilsin .

Gerizekalı ya!

Bizde 3 yıl istemedik. Doktora yapıyorum çünkü.

Benimde yapacak başka bir işim olmasaydı senin gibi habire doğururdum deseydin.

Ama iyi niyetli olduğun için aklına gelmedi dimi, kıyamam üzülme.

Kıskanç kadın.

benim kocam seninki gibi cocuk manyagi degil hatta erkek manyagi hic degil deseydin.

hicte gec kalmis degilsin - tabiki kariyer hersey degil ama isin önemli.
sen daha mantikli düsünenlerdensin.

ne mutlu ona pespese doguruyor kendisini hic düsünmüyor sirf koca ugruna - sahsen hic bir koca böyle pespese makine gibe dogurmayi hatta erkek cocuk icin dogurmayi haketmiyor.

27 Yas gec degil. 31 yasina girecegim ve cocugum yok - senin gibi su otursun bu otursun diye erteliyorum.

kiskanmis seni, basarili olmani, okumani ......

Bence de eltin senin egitimli olusunu kıskanmış, sende olmayan seyden dem vurmus. Sanki cocuk dogurmak dunyaya bedelmis gibi!
Terbiyesizlik yapmis,cahilligine ver.

Benm de ikizlerim olacak nasipse, kimseye sen de yap_2._3.yu yap,yaşın geciyor bak, sen daha evlenmiyor musun,bak yaş 30 oldu dikkat et kendine demem,diyemem... bana mi kaldi? Millet ne zmn isterse ozmn yapar,ozmn evlenir!
Ne evlenince,ne cocuk yapinca insanin basi göğe eriyor.

Şu mahalle baskisi yapan cok bilmislerden,kıskanclardan,densizlerden biktim valla!

Ayrica cocuk varken kariyer biraz daha zor, disini sık,sonra rahata erince istedigin gibi buyutursun yavrunu..

Ay üstüme iyilik sağlık, hala " kocam erkek istiyor" diye peş peşe doğuran kaldı mı ya?
Hani ilk bakışta söylediğin" canına yazık" mealinden lafa alındı herhalde. Cidden çok acayip.
Herkesin tuttuğu kendine, 15 tane daha doğursun napalım. İşte aklınca sana karşı tek vasfı olan "doğurganlık" ile ayar vermiş, hiç takma geç.
Aslında hata sende "erkek" yakalamak için 3'er ay arayla doğuran kadının sağlığını sen neden düşünüyorsun?

Terbiyesiz patavatsız insanlara sinir oluyorum
Senin fiziğin güzelse onu kıskanmıştır büyük ihtimal
Kendisi sürekli hamile kalmaktan duba gibidir muhtemelen o yüzden asıl o sizi kıskanmış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…