- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Moralim sıfır. .
Bi eltim var eşimin abisinin karısı. .
Kız 25 yaşında ve iki buçuk yıllık evli . Bugün bize geldiler. Neyse yemek hazırladım filan. Yarın ise gideceğim için aynı anda ev islerini de halletmeye çalışıyordum makineye çamaşır attım filan.
" sende is yapmak için bizim gelmemizi bekliyorsun ha " dedi ilk.. şaşırdım güldüm yok dedim anca yetişiyorum kusura bakma bi kahve yapayım sana dedim guldum geçtim neyse..
Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Şaşırdım ya dedim hayırlı olsun sevindim yani ama hani çok erken değil mi zor olmasın sana dedim..
Napim hep kız oluyor dedi.. erkeği bulana kadar devam dedi güldü. . (Eşi erkek istiyormus)
Bende ne önemi var senin vücudun yıpranmış oluyor sana da yazık değilmi, dinlenmen de lazim dedim..
Sen doguramadin bitane , kiskandinmi dedi........
( iş dışında bi okul okuyorum bitirmeye 1 buçuk yıl kaldı, ondan önce zor olur diye düşünmedim )
Gözlerim doldu.......
Cok kötüyüm ... okul bitsin diye yapmadım 3 yil oldu bendr de ama neden bilmiyorum zoruma gitti.......
Disundum de gercekten geç mi kaldım ben . .
Ben 27 eşim 32 yaşında. . Hayatta hersey okul mu ya ne bileyim kariyer mi hersey..
Hep erteledim bazı şeyleri acaba yanlış mı yaptım. .
buarada bunu söylerken hemen yapın dedim... önemli olan annenin kendini hazır hissetmesi yoksa doğurup yetişemeyip kaliteli zaman geçiremedikten sonra geç olsun....kariyerinizi kucağınızı alıp sevemezsiniz ama çocuğunuzu sevebilirsiniz
Siz hayatınızın planını kimseye göre yapmak zorunda değilsiniz.. herkesin öncelikleri farklı olabilir.. Yaşınız 50 değilse(ki 50 de bile insan çocuk yapabilir) bi aceleniz bi sağlık sorununuz yoksa gayet doğal önce kariyer planı yapmanız kimseye aldırış etmeyin bence.. Herkesin hayatı kendineMoralim sıfır. .
Kız 25 yaşında ve iki buçuk yıllık evli . Bugün bize geldiler. Neyse yemek hazırladım filan. Yarın ise gideceğim için aynı anda ev islerini de halletmeye çalışıyordum makineye çamaşır attım filan.
" sende is yapmak için bizim gelmemizi bekliyorsun ha " dedi ilk.. şaşırdım güldüm yok dedim anca yetişiyorum kusura bakma bi kahve yapayım sana dedim guldum geçtim neyse..
Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Şaşırdım ya dedim hayırlı olsun sevindim yani ama hani çok erken değil mi zor olmasın sana dedim..
Napim hep kız oluyor dedi.. erkeği bulana kadar devam dedi güldü. . (Eşi erkek istiyormus)
Bende ne önemi var senin vücudun yıpranmış oluyor sana da yazık değilmi, dinlenmen de lazim dedim..
( iş dışında bi okul okuyorum bitirmeye 1 buçuk yıl kaldı, ondan önce zor olur diye düşünmedim )
Gözlerim doldu.......
Cok kötüyüm ... okul bitsin diye yapmadım 3 yil oldu bendr de ama neden bilmiyorum zoruma gitti.......
Ben 27 eşim 32 yaşında. . Hayatta hersey okul mu ya ne bileyim kariyer mi hersey..
Tabii ki hayır. Ev kadınlığı, bir de eğer üstüne evde çocuk varsa bence çok zor bir iş. Konuda bahsedilen eltinin nasıl bir anne ve nasıl bir ev kadını olduğunu bilmiyoruz. Tek bildiğimiz çevresine çok çocuk doğurduğu için üstünlük tasladığı. Üstelik bunu çocukları sevdiği için değil, erkek çocuk sahibi olmak için yapıyor.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Eğer istemeden kalbinizi kırdıysam da özür dilerim.
Evet verebilirdim.kırılacak bir şey yok burda kaldı ki ben hem çocuklu hem de çalışan bir anneyim
ama açıkçası ben eltide kötü bi niyet sezmedim
bence gelişi güzel ağız boşluğuyla konuşmuş
hem konu sahibinin çocuğu olmuyor değil ki kendileri yapmak istememiş neden bir alınganlık sergilemiş onuda anlamadım
ağzının payını güzelcene verebilirdi de
Çocuğum olduğu gün buraya yazacağım ....o kız çocuğunu erkek çocugundan ayıran elti ve kaynınızı kınıyorum.
çocuk sadece bakımını karşılamak değildir.
daha 6 aylık bebeğini nasıl emzırdı? bebek üçüncü ayında iken hamile kaldı bılerek sanırım rızkına gırmedı mı o çocuklarının? sevgısı ilgisi nasıl yetişiyor? bu iş sadece doğurabılmek mi?
dilerim ki hep kız çocukları olur. ve ilkinde senin erkek çocuğun olur da bakıp çatlarlar
Sen bi doguramadin diyen kadina vücudu dinlendirmenin lazim yazik demissin oda böle demiş.. Ben oylemi anladim bilmiyorum karismasaydin eltine. Doğursa dogursun sende derdin ki okulumu bi bitireyim yapicam deseydin o kadar. Bu kadar yüklemene gerek yokMoralim sıfır. .
Gözlerim doldu.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?