Sen evlisin bir de hamile misin?

Canını sıkma bende 27yim
Bana da neee 18 değil mi diyorlar
Bir de üstüne neee sen hoca mısın diyorlar :D

Bana da öyle çocuk gelin muamelesi yapmışlardı ilk gebeliğimde, doktor 18 yaşını doldurdun mu diye sormuştu hatta :D şimdi ikinciye hamileyim, yine aynı şeyler.. İlk zamanlar çok kafama takıyordum bende ama ilerde ekmeğini yerim diye şimdi pek de umursamıyorum. Sizde aldırış etmeyin bence, yaşınızı bildiği halde öyle yapanlar varsa onlar biraz da kıskançlıktan :)

Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?

aynı bn çalışıyorum staj mı yapıyorsun ?
evliyim aaa kaç yaşındasın
24 yaşındayım 18 gösteriyon
bide bn antalyadayım
yabancıımısın konuşman onlara benzioo
vs vs gider böleeeeee :D

Bakislardaki ay yazik cocuk yasta evlenmis asagilamasini görmek

Ya inanın millt takacak olduktan sonra küçük olmanıza da yaşlı olmanıza da erken evlenmenize de geç evlenmenize de takacak. Hiçççç önemsememek ve hatta bundan keyif duymak en iyisi ;)

Bende yaşımı hiç göstermiyorum erkek kardeşimi gören niye abi demiyosun diyo ondan küçük kız kardeşim var bizi gören hanginiz büyüksünüz diyo. Kardeşimin morali bozuluyo teselli ediyorum bide üzülme sorun sende değil bende diye :KK19: geçen arkadaşımın kardeşi ben sandı yanımda abla diyerek ona sarıldı halbuki aynı yaştalar sonra döndü yanında beni gördü afalladı. Bayağı gülmüstük. Bi arkadaşımın kuzenide ben zannetmis yolda gördügünde abla demiş konuşmaya çalışmış :KK70:geldi sinirle bana anlatıyo. Bıktım senden diyo şakayla karışık. Benimde hoşuma gidiyo boşver hiç takma güzel yanlarını görmeye bak.

14 yasinda gorunuyorsaniz cok normal bir tepki degil mi o yasta evli olunmasi abesken birde hamilelik oyle demeleri dogal 26 yasindayim ben dersiniz olur biter:)

Bence küçük göstermek çok iyi değil. Ben çocuk gibi durmaktansa kadınsı durmak isterdim. Bir de bizim millet yaş mevzusunu abartıyor her makyaj yapmayanı 15 diye sallıyor.
Evet bende cok makyaj yapmam yapsam da hafif

Ben de aynılarını yaşıyorum ama bence çok eğlenceli.:rolleyes:
Boşver seni tanıyan yaşını biliyo, bilmeyen de yanından geçip gidiyo işte,istediğini düşünsün. Rahatsızlık duyuyosan içinde daha ciddi gözükeceğin kıyafetler giyebilirsin. Kimse direkt yüzüne bakmaz,genel intiba daha önemlidir. Hamilelikte yeni eşyalar alacaksın mecburen, buna dikkat edebilirsin.
Ben lise öğretmeniyim ama ilk işe başladığımda diğer öğretmenler tarafından bile öğrenci sanıldım:işsiz:Asıl bu tür durumlarda küçük göstermek dert olabiliyo. Şuan mesleğimi yapmıyorum.

Herkes kucuk gosteriyor zaten gostermeyen yok. Neye gore anlamadim 26 yasimdayim bana da 17 filan diyorlar ama 26 yaş zaten yaşli gorunecek bir yaş degil genc olmak normal birsey ama bokunu cikariyorlar. Ozellikle zayif olunca otomatik olarak kucuk gosteriyor oluyor.

Gorumcem 40 yasinda ama boyu kisa ve genc işi giyinir. Heeerkes kucuk gosteriyorsun, universiteli sandik filan diyorlar yok efendim 20 yasinda gosteriyormuş😂😂 önüne gelen halbuki kadinin dekolte bolgesinde bile hafif kirisiklik var, gidisi hafif sarkmiş ve kaz ayaklari oluşmaya başlamiş. 20 yasinda kizla bir tutuyorlar.

Millet abartiyor yani 14 filan gostermiyorsundur. Kucuk gosteriyorum diyenlerin cogu milletin gazlamasi.

Gerçekten bazı insanlar ya ne konuştuklarını bilmiyor yada kıskançlıklarından yapıyor. Ve bunu tanımadığımız sokaktan geçen insanlar daha çok yapıyor sanane kardeşim sanane. Sizi çok iyi anlıyorum bende 23 yaşındayım her gittiğim yerde kızlarımın ya teyzesi sanılıyorum yada ablaları birde yaşım çok ileri bir yaşmış gibi "aaa çok küçük gösteriyosun" Ee zaten yaşım büyük değil ki be güzel kardeşim. 23 yaş 23 boş laf yapmakdan başka birşey değil.Genellikle mağazaya girdiğimde çalışan kızlar "ilerde avantajın olur bu konuda "derler kibar bi şekilde ama şu parkda bahçede denk geldiğim ablalar,teyzeler küçümseyerek "olsun kızım olsun kader,niye bu kadar erken evlendin,ne zordur şimdi senin için" ve daha bir sürü şey, ben gayette halimden memnunum ve hiçde zorlanmıyorum. Artık gına geldi bana bu konuda istemsiz bi şekilde terslemek zorunda bırakılıyorum..

Konuyu kendim açmışım gibi hissettim şuan ne doluymuşumm 😅😅

Ben de aynılarını yaşıyorum ama bence çok eğlenceli.:rolleyes:
Boşver seni tanıyan yaşını biliyo, bilmeyen de yanından geçip gidiyo işte,istediğini düşünsün. Rahatsızlık duyuyosan içinde daha ciddi gözükeceğin kıyafetler giyebilirsin. Kimse direkt yüzüne bakmaz,genel intiba daha önemlidir. Hamilelikte yeni eşyalar alacaksın mecburen, buna dikkat edebilirsin.
Ben lise öğretmeniyim ama ilk işe başladığımda diğer öğretmenler tarafından bile öğrenci sanıldım:işsiz:Asıl bu tür durumlarda küçük göstermek dert olabiliyo. Şuan mesleğimi yapmıyorum.
Bende meslek lisesi öğretmeniyim hemde saglikciyim okullar almıyor ise ogrencilerden kucuk duruyorum diye

Bende 25 yaşındayım ve 16 aylık kızım var . Parka götürüyorum herkes kardeşin mi diyor 😂benim de sinirim bozuluyordu ana artık alıştım . Gülüp geciyorum . Bence kendini hazırla kardeşin mi laflarına . Yaşım için 16 yaştan daha yukarısını söyleyen olmadı . Kızımda minyon . Herkese bana çekmiş diyorum . Sen ablası mısın diyolar 😂

Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Bi 5 sene sonra kendinle öyle gurur duyacaksın ki şimdiden canını sıkma bide hamilesin stres yapma ne güzel genç annelerden olacaksın 30 yaşımda bile öğrencimisin diye soruyorlardı çocuk gibi görünüşüm olduğu için insanlar beni ciddiye almıyorlardı..şimdi 38 yaşındayım yine kimse inanmıyor 27..28..gibisin diyorlar hiç bir bakım flnda yapmıyorum onada inanmıyorlar yaşıtlarım yanımda abla teyze gibi duruyor kilomada dikkat ediyorum inan çok mutluyum özgüvenim tavan yıllar sonra sende öyle mutlu olacaksın

Back
X