- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.120
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde formasyonum var meslek lisesi icin ama ise almiyorlar ogrenciler sizden buyuk gösteriyor diyeCanını sıkma bende 27yim
Bana da neee 18 değil mi diyorlar
Bir de üstüne neee sen hoca mısın diyorlar![]()
Ay belki o zaman hosuma gider yaslaninca :)Birde bunun veli toplantısında hocanın siz ablası mısınız demesi var :)
Bu bişey mi lise veli toplantısında hoca beni kızım sandı tip olarak da benziyoruz :))Ay belki o zaman hosuma gider yaslaninca :)
Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Bakislardaki ay yazik cocuk yasta evlenmis asagilamasini görmek
Evet bende cok makyaj yapmam yapsam da hafifBence küçük göstermek çok iyi değil. Ben çocuk gibi durmaktansa kadınsı durmak isterdim. Bir de bizim millet yaş mevzusunu abartıyor her makyaj yapmayanı 15 diye sallıyor.
Bende meslek lisesi öğretmeniyim hemde saglikciyim okullar almıyor ise ogrencilerden kucuk duruyorum diyeBen de aynılarını yaşıyorum ama bence çok eğlenceli.
Boşver seni tanıyan yaşını biliyo, bilmeyen de yanından geçip gidiyo işte,istediğini düşünsün. Rahatsızlık duyuyosan içinde daha ciddi gözükeceğin kıyafetler giyebilirsin. Kimse direkt yüzüne bakmaz,genel intiba daha önemlidir. Hamilelikte yeni eşyalar alacaksın mecburen, buna dikkat edebilirsin.
Ben lise öğretmeniyim ama ilk işe başladığımda diğer öğretmenler tarafından bile öğrenci sanıldımAsıl bu tür durumlarda küçük göstermek dert olabiliyo. Şuan mesleğimi yapmıyorum.
Bi 5 sene sonra kendinle öyle gurur duyacaksın ki şimdiden canını sıkma bide hamilesin stres yapma ne güzel genç annelerden olacaksın 30 yaşımda bile öğrencimisin diye soruyorlardı çocuk gibi görünüşüm olduğu için insanlar beni ciddiye almıyorlardı..şimdi 38 yaşındayım yine kimse inanmıyor 27..28..gibisin diyorlar hiç bir bakım flnda yapmıyorum onada inanmıyorlar yaşıtlarım yanımda abla teyze gibi duruyor kilomada dikkat ediyorum inan çok mutluyum özgüvenim tavan yıllar sonra sende öyle mutlu olacaksınSelam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?