- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Tabiki oyle ama ablam yaklasık bır yıldır sadece bır Ablamla arası ıyı bizi umursamıyor gıbı yapıyor ne arar ne sorar oglumun dogum gunune cagırdım aradım telı acmadı sonra gerı donmedı bıle zor zamanlar gecırdı esım ben hep yanındaydık ısı dustugunde ıyı ısı dusmezse arayıp sormayan bırıÇok takılmayın bence.Böyle heyecanlı durumlarda bazen istemeden birilerinin kalbini kırmış olabiliyoruz.O heyecanla oluyor böyle şeyler.Kötü niyetli yapmamıştır ablanız.Bu mutlu güzel günlerinde bu tarz ufak şeyleri görmezden gelmeniz daha doğru olur die düşünüyorum.
hepsı gıdıo ben haricEğer tüm kardeşler çağırılıp sade seni üstüne gelme diye arıyorsa çok haklısın. Ama çağırmadığı başka kardeşin varsa boşver takma derdim.
hepsı gıdıo ben haricEğer tüm kardeşler çağırılıp sade seni üstüne gelme diye arıyorsa çok haklısın. Ama çağırmadığı başka kardeşin varsa boşver takma derdim.
Bencede, kural degil ama bakmak icin 3 kisiden fazla gitmesi gereksiz.Oylama yapar gibi .Yanı kendı annemi kızları alıp gitsin
Evli olmayıp cocugu yoksa teyze olunuyor mu??Evin kucugumusunuz? Evli misiniz cocuk var mi? Yani belki art niyetli degildi ablaniz.
Kız 16 yasında oglan 21 yasında bu zamana kadar yaptıgına ses etmedim kotu olmayalım diye sallamıyor benı o yuzdenSizin çocuğunuz küçük mü
Profilinizde 26 yazıyor yaşınız
Sizden 10 yaştan fazla büyüğüm beni kız bakmayaa götürmesinler, bu daha yaşlılara göre derim
Siz herkes gidiyor ben niye yokum diyorsunuz hislerinizde haklısınız belki de
Kız kaç yaşında rakip gibi olmayın diye de götürmemiş olabilir hani bizde de genç var bizim gençler böyledir vs vs İmaj olmasın demiş olabilir
Canm uzun zamandır ablamı Idare ediyorum benı hıc aramaz ben arayıp sorarım gelmez gitmez ısı dustugunde arar yabancı gibiyiz komsularım la daha yakınız dusunBnce o kadar gidilmesi basta yalnis ne var yani teyzeler gidio anneanneyi anlarim büyüktur gitmesi gerek hem ayiptir karsi taraf icinde belki onlarda cagiriyordur belki evleri küçüktür lütfen bu konuda anlayisli olsun kayinvalideler nişanda cümbür cemaat gidin yine zaten herturlu gelini görüceksiniz tanislik olucak ...
Neyse ablacim eger ablanizla aranizda bi sorun yoksa böyle demesine fazla takilmayin kücüklerde bu tarz seyler cok oluyo ...arayin Hayirli edin bi anlik sinir oldu deyin durduk yere ufacik bir sey icin aranizi bozmayin gelin damat evlenip mutlu olucak olan size olucak hic yerden...
Kız 16 yasında oglan 21 yasında bu zamana kadar yaptıgına ses etmedim kotu olmayalım diye sallamıyor benı o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?