Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

Tabiki oyle ama ablam yaklasık bır yıldır sadece bır Ablamla arası ıyı bizi umursamıyor gıbı yapıyor ne arar ne sorar oglumun dogum gunune cagırdım aradım telı acmadı sonra gerı donmedı bıle zor zamanlar gecırdı esım ben hep yanındaydık ısı dustugunde ıyı ısı dusmezse arayıp sormayan bırı

Eğer tüm kardeşler çağırılıp sade seni üstüne gelme diye arıyorsa çok haklısın. Ama çağırmadığı başka kardeşin varsa boşver takma derdim.

Konu sahibi sırf ablası ve ailesi gitseler gönül koymazdı ama diğer kardeşler de çağrılıp sırf kendisi çağrılmadığı için bozulmuş gibime geldi. Haklısınız bence hani ablanız kalabalık gitmeyelim deyip kimseyi çağırmasa eyvallah sizin dışınızda bütün sülale var. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.

Sizin çocuğunuz küçük mü

Profilinizde 26 yazıyor yaşınız

Sizden 10 yaştan fazla büyüğüm beni kız bakmayaa götürmesinler, bu daha yaşlılara göre derim

Siz herkes gidiyor ben niye yokum diyorsunuz hislerinizde haklısınız belki de

Kız kaç yaşında rakip gibi olmayın diye de götürmemiş olabilir hani bizde de genç var bizim gençler böyledir vs vs İmaj olmasın demiş olabilir

Diğer giden ablaların küçük çocuğu yoksa senin olduğu için istemeyebilir. Sonuçta ilk tanışma daha resmi bir ortam olsun istemiş olabilirler.

çoook haklısın.. seninle birlikte birkaç kişi de gelmeyecek olsaydı haksızsın derdim.
ama sadece sen fazlalık yapacaksın ne saçma.. düğününe bile gitmezdim gönlümü almazsa eğer

Siz küçüksünüz diye söylemeye çekinmemiştir alınmayın bence insanların güzel günlerine de turp sıkmayın derim.
Arkadaşlar istemeye gidersiniz demişler de bana çok saçma geliyor tanışmaya,istemeye maaile gidilmesi. Çekirdek aile bir de varsa dede nene olabilir geri kalanların en iyi ihtimalle merak veya dedikodu bulmak için gittiğini düşünüyorum.

Ya olabilir kırıcı bi şey tabii ama kötü niyetle söylememiştir, samimiyetine güvenmiştir belki, gerçekten ilk kez gidiyorlarsa sayıca çok olmayalım diye düşünmüş olabilir.. bu kadar alınma bence, ayrıca eniştene bile seni aratıyor ısrarla gelmeni istiyorlarsa sana değer veriyorlar demektir.. bence git.. gitmesen bile "önemli değil gerçekten sayıca fazla olmayalım ben gelmesem de olur, alındığım için söylemiyorum bunu" de ve o şekilde gitme gitmeyeceksen eğer.. uzatmaya değmez, abla kardeşsiniz sonuçta.. ama tabii ki alınmakla haklısın ben de bozulurdum, yine de uzatma bence

Gitmeyiverin ne olucak düğün değil ki bu kız bakacaklar. Bu arada şiveli yazmanız konuya konsantremi etkiliyordu az kalsın gitmen, etmen, yapman derken :))))

Bnce o kadar gidilmesi basta yalnis ne var yani teyzeler gidio anneanneyi anlarim büyüktur gitmesi gerek hem ayiptir karsi taraf icinde belki onlarda cagiriyordur belki evleri küçüktür lütfen bu konuda anlayisli olsun kayinvalideler nişanda cümbür cemaat gidin yine zaten herturlu gelini görüceksiniz tanislik olucak ...

Neyse ablacim eger ablanizla aranizda bi sorun yoksa böyle demesine fazla takilmayin kücüklerde bu tarz seyler cok oluyo ...arayin Hayirli edin bi anlik sinir oldu deyin durduk yere ufacik bir sey icin aranizi bozmayin gelin damat evlenip mutlu olucak olan size olucak hic yerden...

Kız 16 yasında oglan 21 yasında bu zamana kadar yaptıgına ses etmedim kotu olmayalım diye sallamıyor benı o yuzden

Canm uzun zamandır ablamı Idare ediyorum benı hıc aramaz ben arayıp sorarım gelmez gitmez ısı dustugunde arar yabancı gibiyiz komsularım la daha yakınız dusun

Kız 16 yasında oglan 21 yasında bu zamana kadar yaptıgına ses etmedim kotu olmayalım diye sallamıyor benı o yuzden

Boş verin sıkmayın Can'ınızı

Lakin 21 yaşındaki oğlunu 16 yaşında çocuk gelinle de evlendirmesin

Acelesi ne

Ablan kaç yaşında

Benimle yaşıt çıkacak diye korkuyorum valla zira benim oğlan çizgi film izliyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…