- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Hepsinin var canm ablam bıraz sacma sapan bır insan yalanı su gıbı ıcen bırı zaten oyle dusunse bır kızları annemle gıderDiğer giden ablaların küçük çocuğu yoksa senin olduğu için istemeyebilir. Sonuçta ilk tanışma daha resmi bir ortam olsun istemiş olabilirler.
40 yasında 15 yasından beri oglunu evlendıkmekle kafayı bozdular kızı da liseyi bitirince kocaya kactı hıc oglumuz bıraz olgunlassın okusun falan der kızı bıle biriyle evlendıreceklersdı kız sevdiği oglana kactıBoş verin sıkmayın Can'ınızı
Lakin 21 yaşındaki oğlunu 16 yaşında çocuk gelinle de evlendirmesin
Acelesi ne
Ablan kaç yaşında
Benimle yaşıt çıkacak diye korkuyorum valla zira benim oğlan çizgi film izliyor da
40 yasında 15 yasından beri oglunu evlendıkmekle kafayı bozdular kızı da liseyi bitirince kocaya kactı hıc oglumuz bıraz olgunlassın okusun falan der kızı bıle biriyle evlendıreceklersdı kız sevdiği oglana kactı
Hakkınızı hela edin bende evin en küçüguyüm bir tane ogluyum anladım :)))Evet en kucugum evliyim bır tane oglum ama hepsı evli
Yanı sadece enıstem aradı eger yarın gelmezsen bundan sonra yuzumuzu gormen dıyor suclarını bastırmaya calısıyor guya zaten ablam kus gıbı bıze yuzlerını binde bır goruyorumçoook haklısın.. seninle birlikte birkaç kişi de gelmeyecek olsaydı haksızsın derdim.
ama sadece sen fazlalık yapacaksın ne saçma.. düğününe bile gitmezdim gönlümü almazsa eğer
Gayet naif bır insanım nerde ne konusucagını bilirim ablam hıc bilmez hatta hepsinden guzel alımlıyım valla dıgerlerının cocukları benimkinden daha geveze benı sallamıyor aklınca ondan oyle dedıHakkınızı hela edin bende evin en küçüguyüm bir tane ogluyum anladım :)))
İsteme ise ve herkez gidiyorsa haklısınız.Ben görmeye gitmedim kardeşimde kalabalık gittiler ve tanışmaydı daha kalabalık olmasın dedim.İstemede gittik herşeyinle ben ilgilendim zaten.Ne bilim bizde bu durumlar şu sekilde söylenmez mesela teyzem agzı bozuk bir insandır onun için isteme olaylarına götürmeyiz.Yani sebep sadece kalabalık olması mı. Yoksa siz açıksözlü felan birisi misiniz ya da oglunuz çok mu yaramaz.
O zmn ablacim sizde mesafeli olun nişana size el gibi davraniyorsa el gibi gidin gelin kim olursa olsun siz daha iyi bilirsiniz ama herkes kendine göre kiymetlidir...Canm uzun zamandır ablamı Idare ediyorum benı hıc aramaz ben arayıp sorarım gelmez gitmez ısı dustugunde arar yabancı gibiyiz komsularım la daha yakınız dusun
Yanı normal aıle arası tanısma olur soz takıkırkende bız gideriz valla oglan telefonda bir suru kızla konusuyor oda kucuk evlenmeyi ne sanıyorsa artık ne kızın ailesini ne kıza hıc onemlı vermiyorlar aman oglumuz askerden yenı geldı hemen evlendirelim derdindeler. Koyde oturuyorlar ve askerden gelip hemen kız bulamazlarsa koyde laf oluyormus kız bulamadılar dıye cocukları da sacma sapan evlilik zıhnıyle buyuttulerBu devirde oyle cumbur cemaat toplanip kiz bakmaya gitmek kaldi mi ya?
Beni kucukken babannem yegenine kiz bakmaya goturmustu 2 kere (babannemle takilirdim o zamanlar)
Birinde kizin ayaklari kucuk diye begenmemislerdi, digerinde dişleri kisa diye.
Zaten çocuğun da sevgilisi varmis onunla evlenmisti :)
Duydugum son kiz bakma vakalari bunlardi bunlarin da uzerinden rahat 30 yil gecti.
16 yasinda kiza bakmaya gitmeyin zaten, boyle bir sacmaliga ortak olmayin.
Yanı normal aıle arası tanısma olur soz takıkırkende bız gideriz valla oglan telefonda bir suru kızla konusuyor oda kucuk evlenmeyi ne sanıyorsa artık ne kızın ailesini ne kıza hıc onemlı vermiyorlar aman oglumuz askerden yenı geldı hemen evlendirelim derdindeler. Koyde oturuyorlar ve askerden gelip hemen kız bulamazlarsa koyde laf oluyormus kız bulamadılar dıye cocukları da sacma sapan evlilik zıhnıyle buyuttulerBu devirde oyle cumbur cemaat toplanip kiz bakmaya gitmek kaldi mi ya?
Beni kucukken babannem yegenine kiz bakmaya goturmustu 2 kere (babannemle takilirdim o zamanlar)
Birinde kizin ayaklari kucuk diye begenmemislerdi, digerinde dişleri kisa diye.
Zaten çocuğun da sevgilisi varmis onunla evlenmisti :)
Duydugum son kiz bakma vakalari bunlardi bunlarin da uzerinden rahat 30 yil gecti.
16 yasinda kiza bakmaya gitmeyin zaten, boyle bir sacmaliga ortak olmayin.
Iyikide gitmemissiniz a yasta kiz bakilirmi günahtir ayiptir seviyorlarsada birbirlerini kendi aralarında konussunlar ...hani kiza dedim ama oglan daha cok küçük o yasta bir erkek asla evlendirilmemeli heleki simdiki gencler ikiside bnim icin cocuk bana göre kizim yasi 21 olsaydi tamam ama evin resi babasi daha akli basında ve kac yas büyük olmaliydi ...Kız 16 yasında oglan 21 yasında bu zamana kadar yaptıgına ses etmedim kotu olmayalım diye sallamıyor benı o yuzden
Dogru kucuk kardes oldugum ıcın annemler falan sen kucuk sun Idare et dıyorlar ama kımse beni Idare etmiyor.O zmn ablacim sizde mesafeli olun nişana size el gibi davraniyorsa el gibi gidin gelin kim olursa olsun siz daha iyi bilirsiniz ama herkes kendine göre kiymetlidir...
Bu zihniyet varmi hala eee bunlar anlasmasa ne olucak valla yeminle acayip moralim bozuldu aaaaYanı normal aıle arası tanısma olur soz takıkırkende bız gideriz valla oglan telefonda bir suru kızla konusuyor oda kucuk evlenmeyi ne sanıyorsa artık ne kızın ailesini ne kıza hıc onemlı vermiyorlar aman oglumuz askerden yenı geldı hemen evlendirelim derdindeler. Koyde oturuyorlar ve askerden gelip hemen kız bulamazlarsa koyde laf oluyormus kız bulamadılar dıye cocukları da sacma sapan evlilik zıhnıyle buyuttuler
Dogru kucuk kardes oldugum ıcın annemler falan sen kucuk sun Idare et dıyorlar ama kımse beni Idare etmiyor.O zmn ablacim sizde mesafeli olun nişana size el gibi davraniyorsa el gibi gidin gelin kim olursa olsun siz daha iyi bilirsiniz ama herkes kendine göre kiymetlidir...
Kucukler hep öyle afedersiniz ama bizde duygu yokmu saygi isteniliyorsa bnce basta sevgi verilmeliDogru kucuk kardes oldugum ıcın annemler falan sen kucuk sun Idare et dıyorlar ama kımse beni Idare etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?