Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

Diğer giden ablaların küçük çocuğu yoksa senin olduğu için istemeyebilir. Sonuçta ilk tanışma daha resmi bir ortam olsun istemiş olabilirler.
Hepsinin var canm ablam bıraz sacma sapan bır insan yalanı su gıbı ıcen bırı zaten oyle dusunse bır kızları annemle gıder

40 yasında 15 yasından beri oglunu evlendıkmekle kafayı bozdular kızı da liseyi bitirince kocaya kactı hıc oglumuz bıraz olgunlassın okusun falan der kızı bıle biriyle evlendıreceklersdı kız sevdiği oglana kactı

Ben de 37 yaşındayım

Oğlum çizgi film yaşında

Aceleye ne gerek var

Evet en kucugum evliyim bır tane oglum ama hepsı evli
Hakkınızı hela edin bende evin en küçüguyüm bir tane ogluyum anladım :)))

İsteme ise ve herkez gidiyorsa haklısınız.Ben görmeye gitmedim kardeşimde kalabalık gittiler ve tanışmaydı daha kalabalık olmasın dedim.İstemede gittik herşeyinle ben ilgilendim zaten.Ne bilim bizde bu durumlar şu sekilde söylenmez mesela teyzem agzı bozuk bir insandır onun için isteme olaylarına götürmeyiz.Yani sebep sadece kalabalık olması mı. Yoksa siz açıksözlü felan birisi misiniz ya da oglunuz çok mu yaramaz.

Kimsenin mutluluguna turp sıktıg
çoook haklısın.. seninle birlikte birkaç kişi de gelmeyecek olsaydı haksızsın derdim.
ama sadece sen fazlalık yapacaksın ne saçma.. düğününe bile gitmezdim gönlümü almazsa eğer
Yanı sadece enıstem aradı eger yarın gelmezsen bundan sonra yuzumuzu gormen dıyor suclarını bastırmaya calısıyor guya zaten ablam kus gıbı bıze yuzlerını binde bır goruyorum

Gayet naif bır insanım nerde ne konusucagını bilirim ablam hıc bilmez hatta hepsinden guzel alımlıyım valla dıgerlerının cocukları benimkinden daha geveze benı sallamıyor aklınca ondan oyle dedı

Bu devirde oyle cumbur cemaat toplanip kiz bakmaya gitmek kaldi mi ya?
Beni kucukken babannem yegenine kiz bakmaya goturmustu 2 kere (babannemle takilirdim o zamanlar)
Birinde kizin ayaklari kucuk diye begenmemislerdi, digerinde dişleri kisa diye.
Zaten çocuğun da sevgilisi varmis onunla evlenmisti :)
Duydugum son kiz bakma vakalari bunlardi bunlarin da uzerinden rahat 30 yil gecti.
16 yasinda kiza bakmaya gitmeyin zaten, boyle bir sacmaliga ortak olmayin.

Canm uzun zamandır ablamı Idare ediyorum benı hıc aramaz ben arayıp sorarım gelmez gitmez ısı dustugunde arar yabancı gibiyiz komsularım la daha yakınız dusun
O zmn ablacim sizde mesafeli olun nişana size el gibi davraniyorsa el gibi gidin gelin kim olursa olsun siz daha iyi bilirsiniz ama herkes kendine göre kiymetlidir...

Yanı normal aıle arası tanısma olur soz takıkırkende bız gideriz valla oglan telefonda bir suru kızla konusuyor oda kucuk evlenmeyi ne sanıyorsa artık ne kızın ailesini ne kıza hıc onemlı vermiyorlar aman oglumuz askerden yenı geldı hemen evlendirelim derdindeler. Koyde oturuyorlar ve askerden gelip hemen kız bulamazlarsa koyde laf oluyormus kız bulamadılar dıye cocukları da sacma sapan evlilik zıhnıyle buyuttuler

Yanı normal aıle arası tanısma olur soz takıkırkende bız gideriz valla oglan telefonda bir suru kızla konusuyor oda kucuk evlenmeyi ne sanıyorsa artık ne kızın ailesini ne kıza hıc onemlı vermiyorlar aman oglumuz askerden yenı geldı hemen evlendirelim derdindeler. Koyde oturuyorlar ve askerden gelip hemen kız bulamazlarsa koyde laf oluyormus kız bulamadılar dıye cocukları da sacma sapan evlilik zıhnıyle buyuttuler

Kız 16 yasında oglan 21 yasında bu zamana kadar yaptıgına ses etmedim kotu olmayalım diye sallamıyor benı o yuzden
Iyikide gitmemissiniz a yasta kiz bakilirmi günahtir ayiptir seviyorlarsada birbirlerini kendi aralarında konussunlar ...hani kiza dedim ama oglan daha cok küçük o yasta bir erkek asla evlendirilmemeli heleki simdiki gencler ikiside bnim icin cocuk bana göre kizim yasi 21 olsaydi tamam ama evin resi babasi daha akli basında ve kac yas büyük olmaliydi ...

O zmn ablacim sizde mesafeli olun nişana size el gibi davraniyorsa el gibi gidin gelin kim olursa olsun siz daha iyi bilirsiniz ama herkes kendine göre kiymetlidir...
Dogru kucuk kardes oldugum ıcın annemler falan sen kucuk sun Idare et dıyorlar ama kımse beni Idare etmiyor.

Bu zihniyet varmi hala eee bunlar anlasmasa ne olucak valla yeminle acayip moralim bozuldu aaaa

Haklisin..
Tum kardesler icinde bir sana gelme deyip kalabalik olmayalim demesi cok sacma.
Madem kiz bakma icin gidiliyor o kadar kisi bile kalabalik .

Sonradan enistenin de aramasi fiyasko.
Ozurleri kabahatlarinden buyuk olmus.

Dogru kucuk kardes oldugum ıcın annemler falan sen kucuk sun Idare et dıyorlar ama kımse beni Idare etmiyor.

Olecegimide bilsem gitmem net. O ne be öyle birde gelmezsen küserim diyorlar bak bak bak birde kuserlermis. Senin aşık kısmen lazım. Ben senin yerinde olsam çocuğumun birşeyi olduğunda arar aynı yaptıkları gibi yapardım onlara karşı .

Simdi okudum tum sayfalari 16 yas nedir ya. Cocuk gelin !
Buna asla goz yummayin.
Yaziklar olsun ailelere de..

Gitmeyin de zaten.
Evlilik olcak gibi olursa da ihbar edin. Cocuk gelin vakasi var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…