Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

Bence haklısın.... hem de dibine kadar.

Benim ablamda görücü geldiğinde beni çağırmadı. Neymiş 2 çocuğum var ses yaparlarmış.

Gelen de ingiliz dükü sanki.

Sonrasında damat tarafı eve davet etti yemeğe onda da çağırmadı. Sebep yine aynı. 2 oğul!!!

Napim çocuklarımı kapıya mı atayım!!!

Çocuklarım ses yapar da, kv de ve kp rahatsız olur diye davet etmeyen ablam onlarla kanlı bıçaklı şuan. Demek ki düklük de bi yere kadar

Soz kesilirken ya da ne bileyim gencler tanismis evlenmeye karar vermistir aileler tanisir o zaman biz de gideriz. Hatta kardesimin sevgilisi (su an eşi) ailesini tanistirmaya geldiginde hasta halime kucagimda bebekle ucaga atlayip gitmiştim. Ama boyle sergiden karpuz secer gibi kiz bakma olayi kadin icin cok asagilayici... gercekten ortak olmak istemem, siz de gitmeyin bence, her sey olur biter evlilik karari verilir o zaman misafir gibi yerinizi alirsiniz ama su an bir cocuk gelin vakasina ortak olmayin.

Haklisin..
Tum kardesler icinde bir sana gelme deyip kalabalik olmayalim demesi cok sacma.
Madem kiz bakma icin gidiliyor o kadar kisi bile kalabalik .

Sonradan enistenin de aramasi fiyasko.
Ozurleri kabahatlarinden buyuk olmus.
Dıger yanım eylul naptın tamm abla sız gıdın ben dıgerınde gelırım deseydim dıyor abarttım mı acaba sımdı canları sıkılmıs tir diyorum ama, ses cıkarmadıkca beni sallamıyor bu zamana kadar cok attan aldım

alınmakta haklı mısınız değil misiniz bilmem. bu bi çok etkene bağlı küçük çocuğun var en küçüksün kişiliğine göre değil belki "kız bakma" mevzusu vs vs..
ama ablan benim sevdiğim tarz insanlardan. ne düşünüyosa tak diye söylüyo, kırılmayayım diye karşımdaki eveleyip geveleyince sinir olurum ben. söyle işte ne dşünüyosan samimiysen haklıysan zaten kırılmam.

Hayir hic de abartmamissin. Evin kucugusunuz herseyde kulp cikarmislar. Seninle birlikte diger biride gelmicek olsa amenna.
Tum kardesler gidip sen kucuksun kal demek sacma.

O haa cok ayıp ya, cucuklarını istemeyen senı hıc istemesin zaten, sımdı nasılsınız ablaniz la.

O haa cok ayıp ya, cucuklarını istemeyen senı hıc istemesin zaten, sımdı nasılsınız ablaniz la.

Sureklı esım ben diyoruz bakın oglan bıraz olgunlassın daha erken gıbı ıs guc sahibi olsan ondan sonra kendine uygun birini bulur diyoruz ama dınleyen yok

Yok artık herkesi çağırıpta sizi çağırmayıp birde sen beni yanlış anladınmı dedi. Bence aranıza mesafe koyun en azından hatasını gerçekten anlayana kadar.

Ma aile kız istemeye gidilmez ablan haklı bacağını kır evinde otur sen daveti beklemeden kalabalık yapmayayım demen lazımdı düşüncesizlik etmişsin

Bence siz öncesinde de zaten ablanıza bozukmuşsunuz bu olay tuz biber olmuş

Benim ablam aynısını dese "di mi yaaa ben gelmeyeyim ne işim var çoluk çocuk kalabalık etmeyelim" derim. Canıma minnet!!!

Benim ablam aynısını dese "di mi yaaa ben gelmeyeyim ne işim var çoluk çocuk kalabalık etmeyelim" derim. Canıma minnet!!!

Asla gitmem asla.
Sen kızdığın için yalandan çağırmışlar.
Tüm kardeşler çağırılıp sadece sen ayrılırsan vardır altında başka şey.
Yalvarsalar da gitmem.
Yok gıtmem valla sureklı taviz verdikte noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…