Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

Aiy ben cok kinciyim boyle bisiyi bana ailemden biri hic birzaman soylemez umarim.
Ne dugunune ne dogumuna ne cocuk gormesine hic biseyine gitmem.

Misal 2 kuzenim evli (erkekler)
Birinin esi cok cana yakin (ikisinin karisinida 3-4defa ancak gordum ayri semtlerdeyiz pek bir araya gelemiyoruz)
Cana yakin olanin kuranina cocuk görmesine mevlidine gittim.
Sonradanda oyuncaklar falan da aldim.

Ama digeri bi soguk o enerjiyi alamadim ondan ne kuranina ne cocuguna hic biseyine gitmedim gitmemde.
Isim olmaz.

Negatif enerji aldıgın kisiler le gorusmemek en ıyısı valla Ins sana ailen boyle yapmaz ama herkesten hersey beklenir

Bana kalirsa gereksiz alinganlik yapmissiniz. Velki digerlerine soylemektense size nazi gecmis samimiyetten soylemis. Boyle yerlere cok kalabalik gidilmesinde yana degilim.
Sizin tepkinizden sonra pisman olmuslar eniste o kadar israr etmis. Uzatmayin insanlarin boyle guzel gunlerinde uzmeyin derim

Zaten kizın ailesi ile tanışmaya 30 kişi gitmek sacmalık. Tanışmaya sadece cekirdek aile gider. Nişan degil, söz değil. Kizın ailesi olsam almam bunları eve.

Ama öte yandan bunlar niyeti bozdu gidiyosa da bi su kadını mı sığdıramadılar. Valla ablamlarla aram iyidir, hepimiz çok anlayışlı karşılarız birbirimizi ama bana da bu yapilsa bozulurum, bence ya hep ya hiç.

Kızlar gıtmıs ler konusmus lar kızın annesi carsamba gel tekrardan konusalım demis. Annem bana niye huzursuzluk cıkarıyor sunuz nevar diyor anne ablam benı fazlalık goruyormus dedım yok oyle bisey dememiştir dıyor yalan soyledı zahar gene

O kadar kalabalık gidilmesi zaten görgüsüzlük. Sizin bir de çocuk var belki ondandır. Ama Ben olsam zerre alınmam gerçi ben olsam bir de uyarırım o kadar kalabalık gitmeyin diye.

Ama diğer kardeşler gidiyor birtek konu sahibini çağırmamış. Ben çok kinciyim bu konularda düğüne dahi eşimi gönderirdim altın takıp dönerdi

Bence ortamı germeye gerek yok abattmissiniz ablaniz size de samimi olarak birşey demeyecekse fena.cocuk gibi bir de sizi gonulluyor ,mutlu olmasi gerekirken üzülüyor .
Biraz anlayışlı olun

Bence ortamı germeye gerek yok abattmissiniz ablaniz size de samimi olarak birşey demeyecekse fena.cocuk gibi bir de sizi gonulluyor ,mutlu olmasi gerekirken üzülüyor .
Biraz anlayışlı olun
canm kendıdın uc cocugu var hıc bır sekilde laf yada sohbet ettirmez onlarla, cocukları bayramlasmadı bıle bizle, ama bunu ben yapsam bana hakaret eder ben 10 yasındayken kendı bızde kalırdı cocuklarını da 7,5,3 yasındalardı durumumuz yoktu bizim kendı cılek muz alır cocuklarına yedirir dı bende onlar yerken oyle bakardım gozum duser dı bır tanede bana verseler diye daha bı suru anlatmadıgım seyler var ama cocukken cılek muz nedır bilmezdim onlar her hafta gozum un onunde yerdir kendıde kaslarını catar istemeyelım dıye baslarında beklerdı. Hıc unutmam bunu oyle canım ceker diki gece aglardım

Bu mevzu apayrı ablan çocuklarıyla seni ayirdiysa ayıp etmis,ama kız görmeye giderken kalabalık olmama durumu ablanın talebi art niyetli görünmedi bana açıkçası.aranizda şahsi bir sevgi saygı yoksunluğu mevcut gibi.yani ne desem bilemedim.gecmisten dolayi içten içe öfke duyup kendini uzecegine olmadık şeylere olmadık tepkiler vereceğine al ablanı karşına dok icindekileri belki birseyleri duzeltebilir

Zaten kalabalık gidiyor herkese soyleyıp bana soylememesı yoksa ne gerek var o kadar kalabalıga banane dun soyleyecegı mı soyledım banada kuserse kendı bilir

Gitmeyin bence de evin en küçükleri malesef büyük abla tarafından pek ciddiye alınamıyor. Canınızı da sıkmayın keser döner sap döner.

Onu da yapmayacaksın canım. Akraba, kardeş, abla diye görmezden geliyoruz. Başımıza çıkıyorlar, kendilerini her şeyde haklı görüyorlar. Valla bir gün elimde kalacak birileri ya neye. Kusura bakma tatlım, bende bu konularda çok doluyum, geldim sana dert yanıyorum.

Kalabalık yapılmaması kısmına katılıyorum amaaaa,
diğer kardeşler çağırılıyor ama bir tek siz fazlalık oluyorsunuz... Bence haklısın kırılmakta.

Abla-kardeş güzel güzel anlaşamaması ne kötü
Elaleme belli etmeyin, malumat olmayın gene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…