- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.529
- 1.123
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Negatif enerji aldıgın kisiler le gorusmemek en ıyısı valla Ins sana ailen boyle yapmaz ama herkesten hersey beklenirAiy ben cok kinciyim boyle bisiyi bana ailemden biri hic birzaman soylemez umarim.
Ne dugunune ne dogumuna ne cocuk gormesine hic biseyine gitmem.
Misal 2 kuzenim evli (erkekler)
Birinin esi cok cana yakin (ikisinin karisinida 3-4defa ancak gordum ayri semtlerdeyiz pek bir araya gelemiyoruz)
Cana yakin olanin kuranina cocuk görmesine mevlidine gittim.
Sonradanda oyuncaklar falan da aldim.
Ama digeri bi soguk o enerjiyi alamadim ondan ne kuranina ne cocuguna hic biseyine gitmedim gitmemde.
Isim olmaz.
Bana kalirsa gereksiz alinganlik yapmissiniz. Velki digerlerine soylemektense size nazi gecmis samimiyetten soylemis. Boyle yerlere cok kalabalik gidilmesinde yana degilim.
Sizin tepkinizden sonra pisman olmuslar eniste o kadar israr etmis. Uzatmayin insanlarin boyle guzel gunlerinde uzmeyin derim
O kadar kalabalık gidilmesi zaten görgüsüzlük. Sizin bir de çocuk var belki ondandır. Ama Ben olsam zerre alınmam gerçi ben olsam bir de uyarırım o kadar kalabalık gitmeyin diye.Ablam yarın kız bakmaya gıdecek ogluna, ıkı kızı annem dıger ablamlarla bırlıkte benı bugun aradı eylul yarın kız bakmaya gıdıcez sen gelme kalabalık yapmayalım bırden dıger gıttımızde gel dedı. Bende tamm abla ben gelmem dıgerınde de gelmem kalabalık etmem dedım hıc birinin kalabalığı yokta benımmı kalabalıgım var dedım gozunde ki degerımı anladım dedım sen beni yanlıs anlıyorsun lafı baska yerlere cekme dıyor bende, ben hıc bı yere cekmıyom ne anladıysam onu soyluyom dedım. Benım ailemde herkesı cagırıp tek bana soylememen ayıp dedım kapattık neyse az once enıstem aradı bizi seviyorsan geleceksin eger gelmezsen yuzumuzu goremen dıyor bende enıste badem gelmemi istiyorsun daha once nıye aradın ben ablamla boyle konusunca mı arıyon dedım hemen lafı cekmen dıyor bende valla ben herkesı cagırıp sızı cagırmasam sizinde canınız sıkılır dedim. Haksızmıyım ama sız olsanız ne yapardınız fazla tepki vermemısım demı
Kızlar gıtmıs ler konusmus lar kızın annesi carsamba gel tekrardan konusalım demis. Annem bana niye huzursuzluk cıkarıyor sunuz nevar diyor anne ablam benı fazlalık goruyormus dedım yok oyle bisey dememiştir dıyor yalan soyledı zahar gene[/QUOTE.
El gibi ol. Bundan sonra çağırdı mesala gemem deme de şu işim var. Şuna gideceğiz gibi söyle. Kırılmanı belli etme. Bu olayı açanlara da tamam geçti gitti ben unuttum de. Ablan nişan düğün yaptığında da el gibi git gel. Kesinlikle belli etme . kaçan kovalanır. Üstüne nasıl düşecekler gör.
İcim rahat cok sukur hıc te pısman degılımYalnız çat diye cevap vermişiniz ablanıza çok ta iyi etmişiniz
canm kendıdın uc cocugu var hıc bır sekilde laf yada sohbet ettirmez onlarla, cocukları bayramlasmadı bıle bizle, ama bunu ben yapsam bana hakaret eder ben 10 yasındayken kendı bızde kalırdı cocuklarını da 7,5,3 yasındalardı durumumuz yoktu bizim kendı cılek muz alır cocuklarına yedirir dı bende onlar yerken oyle bakardım gozum duser dı bır tanede bana verseler diye daha bı suru anlatmadıgım seyler var ama cocukken cılek muz nedır bilmezdim onlar her hafta gozum un onunde yerdir kendıde kaslarını catar istemeyelım dıye baslarında beklerdı. Hıc unutmam bunu oyle canım ceker diki gece aglardımBence ortamı germeye gerek yok abattmissiniz ablaniz size de samimi olarak birşey demeyecekse fena.cocuk gibi bir de sizi gonulluyor ,mutlu olmasi gerekirken üzülüyor .
Biraz anlayışlı olun
Bu mevzu apayrı ablan çocuklarıyla seni ayirdiysa ayıp etmis,ama kız görmeye giderken kalabalık olmama durumu ablanın talebi art niyetli görünmedi bana açıkçası.aranizda şahsi bir sevgi saygı yoksunluğu mevcut gibi.yani ne desem bilemedim.gecmisten dolayi içten içe öfke duyup kendini uzecegine olmadık şeylere olmadık tepkiler vereceğine al ablanı karşına dok icindekileri belki birseyleri duzeltebilircanm kendıdın uc cocugu var hıc bır sekilde laf yada sohbet ettirmez onlarla, cocukları bayramlasmadı bıle bizle, ama bunu ben yapsam bana hakaret eder ben 10 yasındayken kendı bızde kalırdı cocuklarını da 7,5,3 yasındalardı durumumuz yoktu bizim kendı cılek muz alır cocuklarına yedirir dı bende onlar yerken oyle bakardım gozum duser dı bır tanede bana verseler daha bı suru anlatmadıgım seyler var ama cocukken cılek muz nedır bilmezdim onlar her hafta gozum un onunde yerdir kendıde kaslarını catar istemeyelım dıye baslarında beklerdı
Zaten kalabalık gidiyor herkese soyleyıp bana soylememesı yoksa ne gerek var o kadar kalabalıga banane dun soyleyecegı mı soyledım banada kuserse kendı bilirBu mevzu apayrı ablan çocuklarıyla seni ayirdiysa ayıp etmis,ama kız görmeye giderken kalabalık olmama durumu ablanın talebi art niyetli görünmedi bana açıkçası.aranizda şahsi bir sevgi saygı yoksunluğu mevcut gibi.yani ne desem bilemedim.gecmisten dolayi içten içe öfke duyup kendini uzecegine olmadık şeylere olmadık tepkiler vereceğine al ablanı karşına dok icindekileri belki birseyleri duzeltebilir
Gitmeyin bence de evin en küçükleri malesef büyük abla tarafından pek ciddiye alınamıyor. Canınızı da sıkmayın keser döner sap döner.Ablam yarın kız bakmaya gıdecek ogluna, ıkı kızı annem dıger ablamlarla bırlıkte benı bugun aradı eylul yarın kız bakmaya gıdıcez sen gelme kalabalık yapmayalım bırden dıger gıttımızde gel dedı. Bende tamm abla ben gelmem dıgerınde de gelmem kalabalık etmem dedım hıc birinin kalabalığı yokta benımmı kalabalıgım var dedım gozunde ki degerımı anladım dedım sen beni yanlıs anlıyorsun lafı baska yerlere cekme dıyor bende, ben hıc bı yere cekmıyom ne anladıysam onu soyluyom dedım. Benım ailemde herkesı cagırıp tek bana soylememen ayıp dedım kapattık neyse az once enıstem aradı bizi seviyorsan geleceksin eger gelmezsen yuzumuzu goremen dıyor bende enıste badem gelmemi istiyorsun daha once nıye aradın ben ablamla boyle konusunca mı arıyon dedım hemen lafı cekmen dıyor bende valla ben herkesı cagırıp sızı cagırmasam sizinde canınız sıkılır dedim. Haksızmıyım ama sız olsanız ne yapardınız fazla tepki vermemısım demı
Aynen dogru, herkes ederi kadarGitmeyin bence de evin en küçükleri malesef büyük abla tarafından pek ciddiye alınamıyor. Canınızı da sıkmayın keser döner sap döner.
Onu da yapmayacaksın canım. Akraba, kardeş, abla diye görmezden geliyoruz. Başımıza çıkıyorlar, kendilerini her şeyde haklı görüyorlar. Valla bir gün elimde kalacak birileri ya neye.Ablamla oyle samımı degılız. Sadece ablam oldugu ıcın hep attan aldım. Bıde pek cevrem de yok esımın akrabalarıda yok o yuzden yaptıgı cogu seye goz yumdum. Aman en iyisi az insan cok huzur kafa rahat huzur olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?