Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

İsteme bile değil sadece kız bakmaya...

Okumadım ama sonuçta sevmediğinizi anlamışım. Dediğim gibi birbirinizi sevmemeniz için sebepleriniz vardır mutlaka . O yüzden hala bunu dert etmeniz hata

günah çıkartma o.. çünkü bunu yapmazsa sen yüzlerine bakmayacaktın şimdi onlar bakmayacak..
boşver sen takılma yinede.

Askerden yeni gelmiş cocuğa yangindan mal kaçırır gibi kız bakmak nedir ya? Kizı da 16 yaşında kocaya mı kaçtı? Ee zaten kendi de 40 yaşında 21 yaşında oglu var. Ailecek aceleleri var sanırım. Bence çocuklarını bu kafalardan uzak tut. Yarın öbür gün gözleri okuyup kariyer yapmak değil, koştur kostur evlenmeyi görür.

Aileniz kac kişi, kac kardeşsiniz? Hani kaç kişi kız görmeye hak kazanırken siz o sansı kaybettiniz merak ettim..

Kiz bakma ne ya?

bakip begenmediginizde olmayacak mi is?

kizlar izin vermeyin böyle seylere lütfen.
bi zamanlar bi kadin da uzak bi yerden cikip gelecekti. kabul etmedim.kendime saygim var.

ne munasebet yani.

Allah korusun ınsallah ıstedıgım sekilde yetıstırırım, Allah tan benım cocugumla onların arasında yas farkı varda ornek almaz dort kardesiz ben kardesiz her yapılanlara ses etmiyorum dıye umursamıyor sallamıyor ıste nolucak

Turkiyenin bazi bolgelerinde insanlar tecavuzede ugruyor napalim yani tecavuzmu destekleyelim. Turkiyenin bazi yerlerinde berdel var onuda destekleyelim mi?
Daha 18 ine girmemis kizi yali capkini yegeninize bakmaya gidiyorsunuz birde normallestirmeye çalışıyorsunuz. Edep yahu..

sacma sapan seyler yazmayın allah askına, tecavüzle belderle ne alakası var bu durumun tanısmaya, kıx bakma denir dıye bındefa yazdım . Kafanız almıyorsa yazmayın gıdın. o kadar insan yazdı. Burda o kadar kurucu var eger konumu sızın gıbı anlasalardı konumu kapatırlar zaten hangı kafayla okuyorsunuz

ablan haksız kim olsa alınır zaten kız bakmaya kardeş gitmeyecekte arkadaş mi gidecek verdiği değer bu kadar demek iyiki tavrını koymuşsun

ablan haksız kim olsa alınır zaten kız bakmaya kardeş gitmeyecekte arkadaş mi gidecek verdiği değer bu kadar demek iyiki tavrını koymuşsun

Suan gittiler, c aramadılar benı, bende onları aramadım herkes ederi kadar umrumda degıl ben kendı huzuruma bakarım

bu aralar benimde ablamla aram iyi değil ki buna benzer konular olduğu için seni anlıyorum

Yok yahu, bence az bile demişsin tatlım. Bende buna benzer pek çok durumda kaldım. Nasıl denir alıştım artık geri bırakılmaya. Sizin aile daha samimi demek, ilk kez başına geliyor.

Yok yahu, bence az bile demişsin tatlım. Bende buna benzer pek çok durumda kaldım. Nasıl denir alıştım artık geri bırakılmaya. Sizin aile daha samimi demek, ilk kez başına geliyor.
Ablamla oyle samımı degılız. Sadece ablam oldugu ıcın hep attan aldım. Bıde pek cevrem de yok esımın akrabalarıda yok o yuzden yaptıgı cogu seye goz yumdum. Aman en iyisi az insan cok huzur kafa rahat huzur olur

Kesinlikle çok haklısın. Kardeşler arası küslüğe karşıyım ama bazen başka çare bırakmıyorlar. Bende hep alttan alan taraf olmuşumdur ablalarıma karşı yeni yeni anlıyorum hata yaptığımı. Herksse hakettiği kadar önem vereceksin.

İkimizde aynı dusuyormusuz, aynı durumdayız ve kotu taraf yıne bız olucaz. Kimseyi onemsemıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…