Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

Onda hergun arar teyzesı dıye altın takılacak ya valla ıkı aya esım askere gıdecek onla kaliteli Hos vakit gecırım gerisi bos
Siz ablanızı da yiğenlerinizi sevmiyorsunuz bu net. Yoksa yiğenlerinizin bile dedikodusunu yapmazdınız yapamazdınız. Altın takmak için arayacağına kadar döktün ortaya. ablanız da durumun farkında siZe yanaşmıyor zaten. siz ablanızdn uzak durun. Ablanız çokuğuyla çocuğuyla meşgul.siz de Kocanızla çocuğunuzla ilgilenin keyfinize bakın.

Cocuk var mı? Yoksa 1 tek sen mi fazla gelmişsin ?

Bazı arkadaşlar hiiic de kusura bakmasın ama ben size hak veriyorum.
Nedir canım diğer bütün abla kardeşler çağırıliyor bi siz mi?yer daraltiyorsunuz!
Hani diğerlerinde çağırmasa sadece aile ve Anneanne olsa amenna!

Of... Yeğenine kız bakmaya meraklı değilsen gitme ki? Ablan pazara çıkıp kavunu kendi seçsin. Fazla kalabalık etmeyelim demiş, salla. Çocuğunla geçireceğin zaman kız bakmadan kavundan daha hayırlı olur senin için. Boşuna kendini üzmüşsün. Aslında sadece ablan ve kendi çekirdek ailesi tanışmaya gitmeliydi. Ailenin diğer üyelerinin katılması da saçma. Bu ne ya? Hamama götürsünler bari oradan da... Belki bir kusuru vardır.

Butun olanları anlatmıyorum yuzeysel sekilde anlatıyorum daha oncede yazdım onları okusaydınız yazmazdınız boyle bır yazı ablamı sevmiyorum dogru bu zamana kadar ablalıgını gormedım hicbir sekilde ıyı niyetimden hep kayıp ettım

Sırf yorum yapmak icin yazıyorlar galıba, ben zaten tanısmaya gıtmek istemem banane ailesi alıp gitsin onaylamadıgımız bır olay zaten kız liseye gidiyor yegenım in evlenilecek bir erkek degıl capkın demek ıstedıgım benı dıgerlerınde ayırması gelme diyerek ama herkes lafın bı yerini alıp yazıyor demek ıstedıgım basıt bısey sonucta bu kadar abartılacak bısey yok ben gideyim dıye olmuyorum sonucta

Sırf yorum yapmak icin yazıyorlar galıba, ben zaten tanısmaya gıtmek istemem banane ailesi alıp gitsin onaylamadıgımız bır olay zaten kız liseye gidiyor yegenım in evlenilecek bir erkek degıl capkın demek ıstedıgım benı dıgerlerınde ayırması gelme diyerek ama herkes lafın bı yerini alıp yazıyor demek ıstedıgım basıt bısey sonucta bu kadar abartılacak bısey yok ben gideyim dıye olmuyorum sonucta

İşte bırak salla... Senin "onayına" bakmaz bu işler. Annesi babası var. Liseli kızın da annesi babası var. Kalabalık etme lafı biraz yersiz olmuş ama salla gitsin. Bir gün tüm aileyi hatta eşinin ailesini çağırırsın kendinde bir yemek verirsin, ablana telefon açar napıyosun ne ediyosun işte ben de böyle böyle yoğunum vs. dersin. Seni de çağıracaktım normalde ama kalabalık etmek istemezsin herhalde? diye lafı çarparsın. Aranı açmak istiyorsan bunu yap. Ama bence aranı açma, salla gitsin. Bırak kavun seçsinler çapkın oğullarına. Altın meselesine gelince de "Fazla takı takılır ya ben kalabalık etmeyeyim" diyebilirsin şakayla karışık. Yani lafı iade etmenin yolu çok ama yerinde olsam uğraşmazdım.

Arkadaslar lutfen konuyu baska yerlere cekmen benım derdim gıtmek degıl herkese soyleyıp bana soylemesıne uzuluyorum
Kız bakmaya gelincede, bizim burda oyle derler, ve ablamın dedıgını yazdım herkes anlıyor ama bazı elit insanlar anlamamakta ısrarcı bunu TURKIYE COGRAFYASINınbazı bolgelerınde halen kullanılan bır cumle konuyu saptırmayın lafları cekmeyın

Kız bakmak nedir ya, karpuz mu alacaklar?
Ablanız cok cahil bir zihniyette.
Ben 16 yaşındaki kızı istemeye gideceklerini bilsem o aksam oraya polis gonderirim

Fazla altın takılır ben kalabalık etmeyeyim,:)) supermıs bu sesli guldum

Bakın ben SOSYOLOJİ okuyorum Türkiye coğrafyasını da toplumunu da ezberletiyorlar bize. Köyüm de var kız bakmanın ne olduğunu da biliyorum. Bizim köydekiler düğünlerde de kız bakarlar. Tanışma falan değil liseli kızdan anca kavun olur kavun. :) Sen derdini yazmışsın biz de sana salla gitsin dert ettiğin şeye bak çocuğunla geçireceğin zaman liseli bir kızla tanışmaktan daha kıymetli zaten diyoruz. Tüm aileyi çağırıp sana kalabalık etme demesi saçmalığın önde gideni ama salla yahu salla.
Fazla altın takılır ben kalabalık etmeyeyim,:)) supermıs bu sesli guldum
Dediğim gibi laf çok ama boşveeer... :)

yarına bu kadar kafayı takmam zaten gece uyuyamam sabaha karsı uyurum en azından kım ne halt yerse yesin yazdıklarıza katılıyorum ama ablamın soyledı gi tarzda yazdım.

yarına bu kadar kafayı takmam zaten gece uyuyamam sabaha karsı uyurum en azından kım ne halt yerse yesin yazdıklarıza katılıyorum ama ablamın soyledı gi tarzda yazdım.
Ablan birçok konuda yanlış yapıyor. Ama bana düşmez. Sana normalde düşer ama madem fazlalık muamelesi yapıyor bırak hovarda yeğenine "gözü açılmamış" kız baksın. Lafını da zamanı gelince için soğumazsa dersin. :) Sülalece kız bakılmaz hem, laf söz olursa bunun sorumluluğu sadece ablanda olacak. Allah kolaylıklar versin. Ablana da akıl fikir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…