Sen gittiğinde.. Bunu yapıcam. !

O zaman yazmiyim :/

O zaman yazmiyim :/
Bencede yazma illa içimde kalmasın diyorsan illaki vedalasacaktir veda anında soyle kulağına da fisildayabilirsin ama veda anında, yolda hep onu dusunur ama sonuç alamayabilirsin de bunu da unutma ve ona gore kendini hazırla sonradan üzülme. Mektup işi çocukça gerçekten

Canım mektup yazmayacaktım ki whatsaptan mesaj atcaktım yoldayken o

Bugün benim iş arkadaşlar ( erkek ) hadi Hanfendi yemeğe gidelim dediler bu duydu bi hızlı hareketler bir yandan bakmalar bana anlatamam.
Ben anlamıyorum hareketlerini..
Bakın ben komser o polis.
madem polissin komser değil de komiser olduğunu senin de bilmen gerek.

ayrıca mektup yazayım, bir dost diye mesaj atayım çok saçma değil mi?
gitmeden açıkça konuşsan ne olur?
zaten gidecek, bir tarafı kalksa ne olur ki?

edit: komser olan senmişsin..

Evet canım benim. Aynen ne olur ki :) ama gözümün önünde kalkmasın bir yerleri ben görmiyim kalkarken :)

Bence bunları yazarsan illa ki beklentiye girersin.
Olumlu olumsuz bir cevap alamazsan ki almama ihtimalin yüksek hem aşkın hem de gurur kırıklıgın kalır elinde daha beter sinir olursun.
Sana olan ilgisini de tam çözmüş değilsin.
Bence itirafta bulunma bir akşam yemeğe davet et, gelirse öküz değildir herhalde anlar :)
Gelmezse sal gitsin :)

Pek de beklentisiz yazılmış gibi değil hani

Herşey gönlünüzce olsun. Ben şahsen kimsenin totosunu bu kadar kaldırmamaktan yanayım.

En fazla, keşke daha fazla tanıyabilme fırsatım olsaydı derim. Anlayana yeter zaten.

Kacan kovalanır bunu yazsan ne olacak ki 32 yaşında koca adam sevse ilgi duysa zaten açılırdı yaklasirdi ergen değil. Ki bu!!!

Aynen katılıyorum konu sahibi kendi kendine gelin güvey oluyor gibi geldi bana da hiç yoktan yere gururu incinecek belki de adamın bir bekleyeni var Eskişehir de ben adamın konu sahibine sevgililik anlamında bir ilgi duymadığını düşünüyorum bence hiç bir şe yazmasın aynı camiada çalışıyorlar sonuçta ne demişler söz uçar yazı kalır .

Bak ben bunu yemeğe davet ettim ( sürekli İstanbul'da bir yer bilmiyorum, akşamları ne yaşıyosunuz nerde yiyosunuz sinemaya gidiyo musunuz diye sorunca cesaret edinir belki diye düşündüm)
Neyse mesaj attım güzel bir yer biliyorum akşam yemeği yiyelim isterseniz diye bana Eskişehire gitmezsem olabilir yazdı yanına şu masum gülücükten koydu.
Bende haftasonu gitmiyorsunuz diye biliyorum yazdım ( normalde her haftasonu tatil ve Eskişehire gidiyo)
Gitmeyecekti öyle biliyodum yani neyse o Zaman problem değil yazdım gülücük koydum.
Bu okudu yazmadı 1 saat sonra yazdı ben Eskişehire gidebilirim ondan dedim yazdı bende tamam sorun değil yazdım bu kadar o günden sonra yine ilgileniyor ama o konu Hakkı'nda tek kelime etmedi ve bende kırıldım açıkçası

Bana saçma geldi. Ben derim ki bana laf salatası yapıyor bil istedim sadece falan diye. Bi beklentin olmasa niye bil isteyeceksin ki. Romantik film değil hayat sonuçta. Bir de sizden hoşlandığını düşünüyordunuz. Noldu o iş? Yani tavlayın bence. ..

Canım bekleyeni yok gittiğinde hep erkek ark var yanında resim koyuyor görüyorum yani yanımda aradı erkek arkadaşını sinema bileti al gidelim diye ayak mı yapıyor bu o Zaman ya

Ben elimden geleni yaptım artık sıra onda

Azcık suratımı astığımda bugün keyfiniz yok galiba demeyi biliyor demesin o Zaman ya...

Engelim yok engelimiz yok ama söyleyemem ben bayanım o erkek. Yani hemde utanırım çok..
Ah yapma bunu! Şöyle konuşanı gerçekten anlamıyorum.
Açıkça konuş, cesaretli ol. Bu senin ne kadar cesur olduğunu gösterir. Ve ne kadar güçlü olduğunu da. İ gittikten sonra ne kadar 'keşke'lerin çıkacak ortaya haberin var mı? Varsin istemesin, zaten bu duygular senin içinde var. Ya oda istiyorsa? Ben sevebilecegim bir adam buldugumda, bu ihtimal için ilanı aşk bile eder, gerekirse sıkıştırırdım bile.
Korkmayın, korkaklar hep kaybeder.
Gidecek zaten ne kaybedeceksin? Sadece kazanabilme ihtimalini düşün. Zaten sen giderken bunu vererek tepkisizligi göze almissin. Biraz da cesareti göze al ve cesur olan sen ol. Duygularından da utanmayip arkasında dur.
Ve tekrar şunu unutma. Yapmadıklarından pişman olmaktansa yapıtlarından ol ve keşke deneseydim deme..

Çok güzel yazmışsın.. Allahım ne yapıcam ben ya

Ben bu zamana kadar böyle bir mektup yazıp verip amaan çok rahatladım iyi ki verdim mektubu duyana rastlamadım.
Ona bu yazdıklarınızı iletmeniz ne anlam taşıyor biliyor musunuz? Senden adım bekliyorum, o sadece okusa ve tepki vermese daha çok üzüleceksiniz. Bırakın şu romantik yaklaşımları, açıkca seni tanımak istiyorum deyin ona. Belki hayalinizden farklı biri bilemezsiniz.

Sana karşı ilgisi olsa mutlaka bugüne kadar aksiyona geçerdi. Geçmediğine göre bu ilişki tek taraflı. Boşver unut gitsin yenisini bul.

Çok güzel yazmışsın.. Allahım ne yapıcam ben ya
Biraz cesur olacaksın. Ne yapacağım diye düşünmene gerek yok. Kadın olman demek duygularını bastırıp hep karşıdan beklemek demek değildir. Yeri geldiğinde erkeklerden daha atak olmalısın. Yoksa duygular içinde kalacak sadece. Erkek sevince korkmuyor, biz niye böyleyiz? Onlar hep istediklerine açılsın, biz kaderimize razı gelip susup bekleyeyim, sevdiğimize sevdiğimizi soylemeyelim. Reddedilsen ne kaybedeceksin? Kolunu? Bacağını? Aklını? Yaşamını? vs..
Ben söyleyeyim hiç birşey.. Sadece birkaç cümle ağzından çıkacak. Zaten her zaman konuşuyoruz bu seferde onunla konuş, bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…