- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Beni çok rahatlattın teşekkür ederim.. İnşallah yapabilirim dediğini.Biraz cesur olacaksın. Ne yapacağım diye düşünmene gerek yok. Kadın olman demek duygularını bastırıp hep karşıdan beklemek demek değildir. Yeri geldiğinde erkeklerden daha atak olmalısın. Yoksa duygular içinde kalacak sadece. Erkek sevince korkmuyor, biz niye böyleyiz? Onlar hep istediklerine açılsın, biz kaderimize razı gelip susup bekleyeyim, sevdiğimize sevdiğimizi soylemeyelim. Reddedilsen ne kaybedeceksin? Kolunu? Bacağını? Aklını? Yaşamını? vs..
Ben söyleyeyim hiç birşey.. Sadece birkaç cümle ağzından çıkacak. Zaten her zaman konuşuyoruz bu seferde onunla konuş, bu kadar.
O kadar emin olma üstelik bir kadın olarak asla bir erkeğin peşinden koşma bir beklentim yok diyorsun madem beklentin yok ona duygularını yazman gereksiz bence sen bilirsin yine de ama ben ölsem aşkım dan karşıdan bir adım gelmedikçe ölene kadar hiç konuşmadan durabilirim gurur herşeyden önce gelir benim içinCanım bekleyeni yok gittiğinde hep erkek ark var yanında resim koyuyor görüyorum yani yanımda aradı erkek arkadaşını sinema bileti al gidelim diye ayak mı yapıyor bu o Zaman ya
Bence bu bir insanlık gereği. O zaman hiç kimse karşı cinse hal hatır sormasın. Keyifsiz görürse sorunun mu var demesin. Çünkü karşı taraf aşık olabilir ya fa aaa hoşlanıyor benden diyebilir. Bence karşı cinsle ilişkilerde yaşanan sorunlardan biri de bu insan olarak sohbet edilse bile sırf karşı cins diye kesin beni beğeniyor diye düşünmek="Mervissh91, post: 44721612, member: 727939"]Azcık suratımı astığımda bugün keyfiniz yok galiba demeyi biliyor demesin o Zaman ya...
Of of of :))))yap kız
sen bişey kaybetmezsin
karşılıksız bırakan utansın
İnşallah canım ya inşallah..Ay Kıyamam yaa. Zaten duygusalim bu ara.
Söyle. Bilsin aşık olduğunu.
Ama ikinci adımı atma bekle. Sakın ısrarcı olma. Bu yazıyı ver ve çekil.
Kendini en kötüsüne hazırla. Yani bu yazdıklarımı okuyacak ama bir şey demeyecek diye düşün.
En kötü ihtimalle yıllar sonra gülümseyerek hatirlarsin. Ama bence senle irtibat kurar mutlaka.
bu kadar seviyorsan bende git şimdi ver.yaşıyacagın güzel anlar olabilir.bence bekelem ve git ver eline sonra dönmesini bekle...Konumu okuyan bilir ben şu deli aşık. Hani duygularını doruklarda yaşayan..25 yaşındayım o 32 yaşında.
2 ay sonra gidiyor. Geçici görevi bitiyo.
Deli divane aşık olduğum bu adama gittiği gün bunu yazıcam.. Beklentisiz.
Sizinle paylaşmak istedim. Çünkü içime atmaktan bu aşkı tek taraflı yaşamak düşüncesi beni içten içe öldürüyor..
Milletin ne derdi var neleri biliyorumm.. Ama her şey Allahtan onu gönlüme Rabbim koydu benim suçum yokki. Aklımdan çıkmayışı..
Bir şey beklemiyorum ondan ve yazıyorum..
Hani ilk gördüğüm zaman itiraf ediyorum yıldırım aşkı değildi ben seni "Zamanla" sevdim, aşık oldum.
Sadece oku bana cevap verme zaten gideceğin günü bekledim. Çünkü artık içimde tutamıyordum. "İyiki de gittin.."
Seni gördüğümde gözlerim bakamıyordu ya gözlerine kaçırırdım hani sen gülümseyerek bakardın bana, anlatırdın, ben kaybolurdum..
Hani bi kez parmakların elime değmişti ben sende kaybolmuştum. ( Ama sen bilmiyordun )
Hani moralim bozuk olduğunda canınız niye sıkkın diye sorardın ya bana ben içimden havalara uçardım..
Hani bir kez "bugün benim doğumgünüm" demiştin ya ben o an sana sarılmak nasıl birşeydir diye düşündüm. Sadece düşündüm işte..
Hani sen karşıdan gelirken ben geçerdim ya kokunu içime çekip gözlerimi kapardım.. Sen göremezdin ki saklardım.. Seni sensiz yaşardım içimde hep, masandaki kolonyayın sen çıkınca açar koklardım gizlice yine kaybolurdum. Çünkü sen kokardın.
Sen ast ben üst ne fark ederki ben adını aşk koydum ama kendim koydum sen koyma sadece bil adı aşktı.. Ben hiç böyle olmadım. Kimseye olmadım sana böyle olduğum kadar.. Yaptığım delilik ama bilmeni istiyorum. Karşılıksız olsa da bil sadece. Hayatında başarılar dilerim. Hep önün açık olsun.
İşte bunu yazıp yolluycam o Eskişehir'e giderken.
Okuduğunuz için teşekkür ederim hepinize..
O zaman keşke gitmeseydin yazıyim :))Bu kadarı abartılı bence birkaç cümleyle yazsan daha iyi olur şımarmasınBir arkadaş yazmış keske gitmeseydin falan yazsan daha gizemli olur hemen böyle yazma
Bencede canım gizemli olsun biraz acaba desinO zaman keşke gitmeseydin yazıyim :))
İnşallah.. :)Bencede canım gizemli olsun biraz acaba desinUmarım kalbinden geçen gibi sonuçlanır
İnşallah.. :)Bencede canım gizemli olsun biraz acaba desinUmarım kalbinden geçen gibi sonuçlanır
Yok yapmıycam ya.. Aynen ama gittiğinde yazıcam kısa bişe sadece gitmeseydin keşke diye bu kadr :)eh siz "o gidicek açılamayacağım" diye panik yapana kadar o şahıs "gitmeden açılmalıyım" diye panik yapsın.
yapmıyorsa zaten alacağınız cevap negatif olur.
elin adamını havaya sokmanın lüzumu var mı?
yani iletişimi kesmemeye yönelik ufak bir adım olabilir.Yok yapmıycam ya.. Aynen ama gittiğinde yazıcam kısa bişe sadece gitmeseydin keşke diye bu kadr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?