Sen göndermedin

Olsun kız sen yinede göster senin günahını almış abiside duruma açıklık getirsin...
En azından bilsin sana iftira atıldığını...
Telefonumda arama kayıt programı var
Gorumceme atacaktım abısoyle konusmamı ama dusunmeden bılmedrn boyle bırsey dıyen ınsana gerek bıle duymadım

görümceyi arayıp "abini aradım, ulaşamadım" ya da sonrasında "abin işim biterse götürürüm dedi" diye bilgi vermediniz sanırım.
eşinizin böyle yoğun bir işi varsa kız kardeşi arayamamış olabilir.
eşiniz ona belki "ne arıyorsun?"diyebilir, ama size demez. nihayetinde gün içinde eşler haberleşir.

eşinizle iletişim kuramadığınızı, kurduktan sonra söylediklerini görümcenize iletebilirdiniz.
onun tavrı saçma ve çocukça olsa bile...

Birşey sorduğumda bana cevap verme zahmetinde bile bulunmayan insana sekreterlik yapmak istemedim .
Eşim ters bir insan değildir kendide bilir bunu ama son zamanlarda siz bans katışamazsınuz tavrı yüzğnden eşimin uzak durduğu doğrudur .

belki en baştan kestirip atmak lazımdı. "sen ara nosu da bu" diyerek..
ergenlik uzadı.. 25 yaşında doktora tek başına gidememe, bana karışamazsınız tripleri...

Kimse bana bu şekilde yalancı muamelesi yapamaz. Hemen arar, yüzleşir özür diletirdim. Yaptım da benzer bir konuda. Herkes haddini bilecek.

İnsan karalamak bu kadar kolay işte.
En nefret ettiğim huydur madem size güvenmiyor kendisi arasaymış
Ben altta kalmazdım sanırım lafımı söylerdim
Bir daha sorunu oldugunda kendisi hallettin

Kaşınıyor galiba görümce, abisiyle ilişkiye sizi neden aracı ediyor? Madem işi düştü arasın söylesin, ya da abiden hesap sorup ona trip atsın tuhaf

Keşke abisine ulaşamadığınızı haber verseydiniz
yinede başının çaresine baksaymış
Alerji deyip geçmeyelim
Kimisi sadece kaşınır kabarır kimisinde dudaklar ve gözler aniden şişmeye başlar ve çok hızlı reaksiyon gösterir.Şoka girebilir daha da kötüsü solunum yolları şiştiği için boğulabilir.Zaman hayati önem taşır.Heran herşey olabileceği için acile yalnız gitmesi de doğru olmaz.
Grip yanında çok masum kalır alerjinin.

Bu insanlar toplu taşıma aracınà binme özürlüsu. Ne var yani kendi gitse ? Terbiyesizlik başka birşey değil .
Bazen insanları şoför gibi kullanmaları çok can sıkıcı .
Biz dolmuşla gidilebilecek 35 dk lik bir yola gittik kendi aracimizla. Kayinpederim damadın kucağında, kayınvalidem ise kızının kucağında ayrıca arabada babanne ve bebekli ben vardım. Tıkış tıkış gittik. Sonra bidaha böyle olmaz dedik diye bayram günü hemde gelmediler neymiş eşim gidip tekrar almaya gidicekmis kiyamamislar. Eşim kabul etti bende karışmak istemedim once kabul ettiler sonra kabul etmediler karşı taraf kizmislar insan biraz gururlu olur. Kayinpederim kucakta gitmekten rahatsız olmamışki eşime ikidebir keşke baştan böyle yapmasaydin ne var yani vıdı vıdı dedi.
Eşim o gün inanılmaz hem kızgın hem üzgün hem kırgın oldu.
Bayramda hep birlikte bir arada olamadık yani toplu taşıma aracına binme özürlüsu oldukları için ve bayram bayram benim canım eşim çok üzüldü.. malesef çekiyoruz eşimizin hatırına ..

Kusura bakmayın da resmen götürmesini istememişsiniz bir kere aramışsınız açmayınca bir daha da aramamışsınız. Mesaj atabilirdiniz, whatsapptan yazabilirdiniz bu kadar uzun ve acil ne işi varmış eşinizin hem belki size birşey oldu olamaz mı 2 saat sonra dönüyor telefona. Alerji de hafife alınacak birşey değil ulaşamadım ağabeyine cevap vermiyor diye niye dönüş yapmadınız peki çünkü umursamadınız ve kızdınız pes doğrusu

Evde 6 kişiler
Kayınvalıdemın ve kayınpederımın şöfürlükle birlikte arabaları var
İkiside emekli insanlar
Ablası ve ayrıca bir abisi daha var eltımle bırlıkte
20 km kadar mesafeden beni arayıp emır verene kadar evdeki keyifcilere soyleyebılırdı .
Kaldı ki esımın meslegını de bılıyor
Öylr ha deyınce gelmeyınce trıp yapıp mılletı yalancı konumuna koyacak kadar düşmemeli insan

Eşim asker hanımefendi alayda
Belli mesai saatleri var , devlet kapısı orası .
İyi benim kocam dogumumdan 3 saat sonra yanıma gelebildi hemen gidip boşanmalıyım öyleyse .
Evlerınde 6, 7 kişiler yarısının şoförlüğü ve arabası var , evet götürmesini istemedim aynen .

Tavrınızdan belliki meseleniz bağcıyı dövmek
Gerisi hikaye bu konuda

Telefon noyu atıp kendisine aratsaydınız keşke.
Sizden cevap gelmeyince o belirsizlikle kendi mi gitse başkasından mı istese ha geldi ha geliyor belirsizliğine bozulmuş.
Bi dahaki sefer için söyleyin kendisine böyle sarı arabalar var, parayı veriyorsun nereye istersen götürüyor. Harika bir buluş adına da taksi diyorlar.

İstemeseniz hiç soylemezdin bence. Ben olsam bende sizin yaptığınız gibi yapardım. Herhangi bi kusur ya da terbiyesizlik yapmamissiniz sonuçta.

İstemeseniz hiç soylemezdin bence. Ben olsam bende sizin yaptığınız gibi yapardım. Herhangi bi kusur ya da terbiyesizlik yapmamissiniz sonuçta.
Gercekten goturmek istememişim baksanıza öyle dıyorlar :)
Ben gorumcemı sevmem oda benı sevmez
Benım tavrımı da bılır genelde
Suç bendeki o sen karısı degılmısın sen soyle rarzondaki konusmadına hadi ordan dıye bır cevap vermelıymışım oysa ki
Hastalıkta gozum ne nefret gorur nede baska bırsey
Kaldı kı sadrce sevmıyorum nefretım bıle yok ki soylememezlık edeyım

Eşinize de bu durumu anlatın ama suçlamayın, böyle dedi kardeşin üzüldüm aslında vs diye.
Araya da girmeyin birdaha bence, Numarasını göndereyim sen ara abin o senin asıl deseydin şimdi kimse suç bulamazdı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…