- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Olsun kız sen yinede göster senin günahını almış abiside duruma açıklık getirsin...Biliyor kardesınin huyunu gerek bıle yok :)
Telefonumda arama kayıt programı varOlsun kız sen yinede göster senin günahını almış abiside duruma açıklık getirsin...
En azından bilsin sana iftira atıldığını...
Birşey sorduğumda bana cevap verme zahmetinde bile bulunmayan insana sekreterlik yapmak istemedim .görümceyi arayıp "abini aradım, ulaşamadım" ya da sonrasında "abin işim biterse götürürüm dedi" diye bilgi vermediniz sanırım.
eşinizin böyle yoğun bir işi varsa kız kardeşi arayamamış olabilir.
eşiniz ona belki "ne arıyorsun?"diyebilir, ama size demez. nihayetinde gün içinde eşler haberleşir.
eşinizle iletişim kuramadığınızı, kurduktan sonra söylediklerini görümcenize iletebilirdiniz.
onun tavrı saçma ve çocukça olsa bile...
belki en baştan kestirip atmak lazımdı. "sen ara nosu da bu" diyerek..Birşey sorduğumda bana cevap verme zahmetinde bile bulunmayan insana sekreterlik yapmak istemedim .
Eşim ters bir insan değildir kendide bilir bunu ama son zamanlarda siz bans katışamazsınuz tavrı yüzğnden eşimin uzak durduğu doğrudur .
Evde 6 kişilerKeşke abisine ulaşamadığınızı haber verseydiniz
yinede başının çaresine baksaymış
Alerji deyip geçmeyelim
Kimisi sadece kaşınır kabarır kimisinde dudaklar ve gözler aniden şişmeye başlar ve çok hızlı reaksiyon gösterir.Şoka girebilir daha da kötüsü solunum yolları şiştiği için boğulabilir.Zaman hayati önem taşır.Heran herşey olabileceği için acile yalnız gitmesi de doğru olmaz.
Grip yanında çok masum kalır alerjinin.
Eşim asker hanımefendi alaydaKusura bakmayın da resmen götürmesini istememişsiniz bir kere aramışsınız açmayınca bir daha da aramamışsınız. Mesaj atabilirdiniz, whatsapptan yazabilirdiniz bu kadar uzun ve acil ne işi varmış eşinizin hem belki size birşey oldu olamaz mı 2 saat sonra dönüyor telefona. Alerji de hafife alınacak birşey değil ulaşamadım ağabeyine cevap vermiyor diye niye dönüş yapmadınız peki çünkü umursamadınız ve kızdınız pes doğrusu
Tavrınızdan belliki meseleniz bağcıyı dövmekEvde 6 kişiler
Kayınvalıdemın ve kayınpederımın şöfürlükle birlikte arabaları var
İkiside emekli insanlar
Ablası ve ayrıca bir abisi daha var eltımle bırlıkte
20 km kadar mesafeden beni arayıp emır verene kadar evdeki keyifcilere soyleyebılırdı .
Kaldı ki esımın meslegını de bılıyor
Öylr ha deyınce gelmeyınce trıp yapıp mılletı yalancı konumuna koyacak kadar düşmemeli insan
Tavrım ?Tavrınızdan belliki meseleniz bağcıyı dövmek
Gerisi hikaye bu konuda
Gercekten goturmek istememişim baksanıza öyle dıyorlar :)İstemeseniz hiç soylemezdin bence. Ben olsam bende sizin yaptığınız gibi yapardım. Herhangi bi kusur ya da terbiyesizlik yapmamissiniz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?