Alerji olmuş birdeBen 23yasimdayim :) ben bile giderim odaa gider.
İşi vardı o gün eve bile geç geldiGidebilir tabii de abisinden rica etmesinde ne sıkıntı var?
Alerji de zor bir hastalıktır bu arada Allahım düşmanımın başına vermesin inşallah.
Bende alarji oldum iyi bilirim acısını ana gerçekten öyle hemen beni yoğun bakkma alınlık bır durum degıl onunkıUmuruma bile gelmez.
Kalksın gitsin.
Bana kalkıp o mesajı çekecek olsa, ayakların var kendin git derdim.
Grip olsada gidebilir ya bnm gorumcem 10yasinda saglik ocagina kendisi gidiyorAlerji olmuş birde
Öyle grip falanda değil
İşte onun kendi ayıbı.İşi vardı o gün eve bile geç geldi
Oyle 7 dıyınce eve gelebilenlerden degıl
Rıcasını yerınede getırdım
Adam telefonuma donemedı hemen ve sabah goturdu
Sımdı bunum benımle alakası ne
Sonucta ben ustume dusenı yaptım
Yanında bırı olmadan yapamıuormuşGrip olsada gidebilir ya bnm gorumcem 10yasinda saglik ocagina kendisi gidiyorne yani kundaktaki bebek mi?
Valla canım böbrek taşı düşürdüğümde bile çagırdım bir taksi atladım götürdüler beni.Bende alarji oldum iyi bilirim acısını ana gerçekten öyle hemen beni yoğun bakkma alınlık bır durum degıl onunkı
Oyle olsa o tatlı canıyla depar atarak gıderdı
Benım takıldıgım abısını ıstemesı degıl iştegider gidebilir hadi abisiyle gitmek istemiş o da olabilir de burada ki durum haksız yere konu sahibine yükleniyor olması buna da hiç hakkı yok
eşek kadar kadın abisi aramiyorsa kalkıp kendisi gitsin
Cevap versem konuşur vır vırValla canım böbrek taşı düşürdüğümde bile çagırdım bir taksi atladım götürdüler beni.
Eşimi arayacagım da gelecekte beni götürecekte ölme eşegim ölme.
Durum acildi ambulansı aradım baktım olacak gibi degil bir taksi ile işi çözdüm.
Durum acil degilse kişiler kendileri gidebilir.
Bana sen göndermedin diye triplenen görümceye o zaman kendin git der kapatırım, hadsiz.
Valla bacım baktın ki vır vır vır konusuyor, kapat yüzüne.Cevap versem konuşur vır vır
Sonucta oradakı nıyetımı bılıyorum ben
İnsanlar anında ıstegını yerıne getirebilecek durumda olmayabilir sonucta o an .
Kaldı ki eşim asker benım kalkıpta durun kardesım alerjı olmus peşine gıdıcem dıyemez
Canım kayınpederımın arabası var , adam emeklı ve oyle ayakta duramayıp araba kullanamayacak durumdada ddgılBayılmadığı sürece gayette kendi gidebilir
Taksi denen bişey var, durumu çok acilse ambulansta çağırabilir
Naz yapacak kendini kıymetlendirmeye çalışacak hareketler yapıyosa ciddi bişey yok demektir
Boşver eşin biliyo sonuçta
Bi daha abimin numarasını bilemedim bulamadım derse 112yi aramasını söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?