Dimi ya kime ne hem benim hayatım sonuçta. Birde şunu bile duydum zengin koca bul parasını ye iş falan kaygın olmaz gibisinden saçmalıyorlar. Valla önce işim keyfim sonra eşim kim ne derse desinYıl 2018 bazı anneler hala ''kızımı nasıl evlendiririm'' derdinde.Çok komik gerçekten.Sadece sizin anneniz için demiyorum,annelerin çoğu bu kafada.Ne okuduğunuzun,nerede çalıştığınızın pek önemi yok yeter ki evlenin
Siz doğrusunu yapıyorsunuz bana göre,daha 21 yaşındasınız,gezin eğlenin,bir işe girin çalışın okumuyorsanız,ortamınızı değiştirin,arkadaşlarınızla takılın.Evlilik elbet olur,bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz amaBöyle konuştuklarında da ''ben hayatımı yaşıyorum işte naparsınız'' de gül geç sen de.
Haha annen alemmiş.Aynen bende öyle diyorum, sizin inadınıza çalışıcam gaza geliyorum diyorumAnnemle anneannem beni kızdırmak için kazanamazsin işte şöyle böyle derlerdi. İnadiniza kazanacağım işte görürsünüz hihderdim. O zaman ergendim tabi ÖSS ye hazırlanıyordum daha zor geliyordu. İlk sınavda kazandım tabi. Annemin havasından geçilmiyordu hehe. Hele KPSS yi kazanınca görme. Anneler biraz tuhaf oluyor ters psikoloji gibi gaza getirmek için öyle davranabiliyorlar. Siz takmayin he he deyip geçin. Annem benim sayemde atandın diyor. Dershaneye gitmemi söylemiş ben ona uyup gitmişim ondan kazanmışım tabi ki sen aslansin kaplansin diyorum ne söyleyim millet öyle yapacak bir şey yok. İnsanla uğraşmaya bayılırlar. Konu komşu da gizliden gizliye milletin derdiyle mutlu olur sıkıştırıp laf almaya bakar. Siz takmayin beni sen mi besliyorsun demek lazım da neyse
Teşekkürler:)Aferin sana canım:)
Lütfen seni etkilemelerine izin verme.
21 yaşında evlenip koca cefası çekmek isteyen çeksin.
Birde o yaşta çocuk yapanlar var ki onlara diyecek bişey bulamıyorum.
Sen doğru yoldasın.
İlk önce kendi geleceğini kurtar .
Koca her zaman bulunur.
Öncelikle merhabalar,
Bir konuda doluyum ve yazmak rahatlamak istiyorum. Geçenlerde kuzenim de söyledi bunu bana, kız kardeşiyle yaşıtım bu arada
> eee wcy kardeşim liseyi bitirdi işe girdi çalışıyor nişanlandı da sende daha hiçbir şey yok..<
>Ya benim acelem yok hiçbir şey için sağlam gidiyorum yaşım da daha çok genç dedim<, bu arada 21 i bitiricem.
Neyse pek takmam ben ama bugün yine diyor akrabalar ve beni mükemmel bir şekilde gömen annem > eee ne ders çalışıyorsun tatil değil mi? Bende memur olabilmek için kpssye çalışıyorum dedim, işte falanca işe girdi evlenecek sen hala ders ders ders dediler veeee güldüleer.
Tabiki sinirlendim, o falancalar askeri ücretle çalışıyorlar, bende herhangi bir yerde çalışırım öyle ama kendimi sağlama almak istiyorum ve onlar üniversite mezunu bile değiller dedim. Gencim acelem yok dedim.
Ya ben anlamıyorum neden insanlar böyle. Herkesin kısmeti ayrı beş parmağın beşi bir değil nedir yani alay eder gibi. Hiçbir şekilde dersimi etkilemiyor hatta daha da hırslanıyorum ama ne bileyim resmen küçümsüyorlar. Annem desen zaten her zaman hiç ümidim yok havalarında. Çok mu zor destek çıkmak yaparsın demek. Annem bu konuda beni sinir ediyor. El söylesin bari sen söyleme. Anlayış sıfır resmen. Haksız mıyım ama. Oh ya rahatladım.
Ay kesin kıskanıyorlar hıh fesatlar ama anneme ne oluyor.Sizi kıskanıyor olabilirler mi? Ekmeğinizi onlar mı veriyor ki size laf söylüyorlar.. Dediğiniz gibi yaşınız küçük. İsterseniz 30 - 40 olun. Evlenmek isteyen evlenir. Ders çalışmak isteyen çalışır. Kime ne ki? Koca meraklısı olsanız daha iyiydi sanki. Siz memur olursunuz filan diye korkuyorlar herhalde. Daha hırsla çalışın. Hiç dert etmeye gerek yok.
Haklısınız. Tutundum:)Hayatlarını bir kocanın sıfatıyla değerlendiren kadınlardan ne bekliyorsunuz? Olduğu gibi onları kabul edin. Oldukları kadarıyla, yani kapasitelerini almayarak onlarla iletişim kurun. Ve yolunuza sıkı sıkıya tutunun. Allah muvaffak etsin.
Sallıyorum:) Darısı başıma.Ay amaaan salla. Bende ders çalışırken hep gömmeye çalışırlardı. Yılmadım vazgeçmedim başardım. Herkes kendini yüksekten atıp beni ezmeye çalışıyordu. X işe girmiş y nişanlanmış bilmem ne. İstediğim okuluda okudum evlendimde atandım da. Kaçıran yoktu ya. Hepsi oluverdi nasip. Şimdi o kendini bişey sananların iki üç katı kazanıyorum. Umursama yoluna bak tatlım.
Öncelikle merhabalar,
Bir konuda doluyum ve yazmak rahatlamak istiyorum. Geçenlerde kuzenim de söyledi bunu bana, kız kardeşiyle yaşıtım bu arada
> eee wcy kardeşim liseyi bitirdi işe girdi çalışıyor nişanlandı da sende daha hiçbir şey yok..<
>Ya benim acelem yok hiçbir şey için sağlam gidiyorum yaşım da daha çok genç dedim<, bu arada 21 i bitiricem.
Neyse pek takmam ben ama bugün yine diyor akrabalar ve beni mükemmel bir şekilde gömen annem > eee ne ders çalışıyorsun tatil değil mi? Bende memur olabilmek için kpssye çalışıyorum dedim, işte falanca işe girdi evlenecek sen hala ders ders ders dediler veeee güldüleer.
Tabiki sinirlendim, o falancalar askeri ücretle çalışıyorlar, bende herhangi bir yerde çalışırım öyle ama kendimi sağlama almak istiyorum ve onlar üniversite mezunu bile değiller dedim. Gencim acelem yok dedim.
Ya ben anlamıyorum neden insanlar böyle. Herkesin kısmeti ayrı beş parmağın beşi bir değil nedir yani alay eder gibi. Hiçbir şekilde dersimi etkilemiyor hatta daha da hırslanıyorum ama ne bileyim resmen küçümsüyorlar. Annem desen zaten her zaman hiç ümidim yok havalarında. Çok mu zor destek çıkmak yaparsın demek. Annem bu konuda beni sinir ediyor. El söylesin bari sen söyleme. Anlayış sıfır resmen. Haksız mıyım ama. Oh ya rahatladım.
Sanırım. Herkesi koyunlaştırmaya alışmışlar işte.Kocam beni kapının önüne koymasın diye ağlayacak potansiyel kadınlardan olmanızı istiyolar belli ki
Tamam:)Boşver salla ben 28 oldum hala tez yazıcam ders çalışıcam sınava giricem 30 a kadar daha :)
Sen işine bak cahil cahil konuşanlara yav he he de
Hahaha zevk veriyordur eminimHala okuyon mu hala ders mi diyenler mesaj atıyor ay bade hemsiremi oldun doktor mu oldun tuhaflar çatlamalarını izlemek güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?