Sen hala ders çalışıyorsun!

Aleykümselam:)
Ohoo bilmem kaç yaşlarında ders çalışan çok ama işte dilin kemiği yok her kafadan bir ses çıkıyor.
Dimi ama ya şimdiden böyleyse dicemde amannn onları takan kim ki ben derslerimle bütünleştim resmen:)

Kimseye kulak asma daha 21 yasindasn ders calisman cok dogal en dogrusu bu.ayrica hic biseyin yasi yoktur.evlendgmde okuyodum cocuk olunca dondurdum smdi bitirdim okulu yasm 30
Yok yok asmıyorum:) ne derlerse desinler hayat benim.
Tebrikler sizede:)

Onlar sizi kucumserken sizde onlar üniversite mezunu bile değiller diye onları kucumsuyorsunuz demek ki marifet üni mezunu olmakta diil mis malesef üni mezunlarının çoğu boşta.
Ben marifet diye demedim hanımefendi bir artı olarak söyledim. Evet boştalar ama adı bile yetiyor ki bunca insan neden okusun yoksa.

Olsun sizde şükredin mutlusunuuz sonuçta:) kendinizi üzmeyin öyle diyipte zaten insanın keşkesi bitmez.
Boşverdim bile:)

İyi etmişsin:)
Aynen ya keyfimi sürücem ben daha paramla. Liseden beri bir de düşün

21 yaşında evlenmek marifet miymiş yahut evlenmek sırf evlenmiş olmak için evlenmek marifet miymiş bi sorsaydınız.
Emaan boşverin, he he deyin geçin,önünüze bakın. Sonuna kadar da haklısnız.
Biliyorum, tabiki haklıyım çekemiyorlar işte:))

Afferin sana. Sakın milletin ağzına bakma. Ders çalış ve kurtar kendini.

Millet erken yaşta evlenmeyi bı mok sanıyor. Örneklere bak. İçler acısı.

Reactions: Wcy
Evet haklısınız.

İşte diyorum ki üni okuyan herkes adam olamıyor diğer insanları kucumsemeye gerek yok.
Küçümsemedim ki ya. Eğitim şart yani imkanı olmasına rağmen eğitimi elinin tersiyle iten kişilere diyorum. Ülkece gelişmeye ihtiyacımız var cidden.

Yengeniz de benim bu tayfadanmış. Kendi küçümsemiş demekki, tabiki küçümsenecek birşey yok ortada ama işte insanların saçmalamaları.

ben de hala ders çalışıyorum(işim var ama ders de çalışıyorum) evlenmedim de 28 im öleyim o zaman
İyi yapıyorsunuz boş durmak zaten fıtratımızda yok. Sadece cahilce davranışlara maruz kalıyoruz işte, kulakları tıkayınca hiçbir şey duyulmuyor:)

Sen çok daraldığında gel buraya rahatla ama sakın onlara pabuç bırakma...memur olup atandığında söylersin soyleyeceğini...21 çoook ama çok erken evlenmek için
Pışşııkk papuç bırakır mıyım hiç:)
İyiki burası var cidden.
Evt biliyorum hatta ben kendimi daha çocuk hissediyorum:)

Afferin sana. Sakın milletin ağzına bakma. Ders çalış ve kurtar kendini.

Millet erken yaşta evlenmeyi bı mok sanıyor. Örneklere bak. İçler acısı.
Teşekkürler:)
Farkındayım görüyorum burada yazanları.

Burdaki konuların neredeyse tamamı kocasından ailesinden dert yananlar okuyoruz işte. Kimseye kulak asma özellikle ailene annene. Kendi ayakların üzerinde durabilecek bir mesleğin olsun çalış üniversite bitir okulunu oku ne gerekiyorsa yap. Zengin kocaya güvenip evlenip ilerde boşanınca milyon dolar nafakayla geçinirsin zannediyor bu eskiler. Tövbe tövbee.

Reactions: Wcy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…