Aleykümselam:)Sana böyle konuşanlara selam söyle forumda bir kız var yaşı 26 halen ders çalışıyormuş diye
Yani herkesin kendi yaşamı doğrultusunda bir ideali varken kimisi evlenir kimisi kariyer peşine düşer kimisinin işleri yolunda gitmez atanamaz vs.
Yani hele ki 21 yaşındaki yolun başında olan bir insana çok saçma olmuş bu yaklaşım.Sen hiçç aldırma ve hedefin doğrultusunda yoluna devam et en güzeli bu
Yok yok asmıyorum:) ne derlerse desinler hayat benim.Kimseye kulak asma daha 21 yasindasn ders calisman cok dogal en dogrusu bu.ayrica hic biseyin yasi yoktur.evlendgmde okuyodum cocuk olunca dondurdum smdi bitirdim okulu yasm 30
Ben marifet diye demedim hanımefendi bir artı olarak söyledim. Evet boştalar ama adı bile yetiyor ki bunca insan neden okusun yoksa.Onlar sizi kucumserken sizde onlar üniversite mezunu bile değiller diye onları kucumsuyorsunuz demek ki marifet üni mezunu olmakta diil mis malesef üni mezunlarının çoğu boşta.
Asgari ücretaskeri ücret.
Olsun sizde şükredin mutlusunuuz sonuçta:) kendinizi üzmeyin öyle diyipte zaten insanın keşkesi bitmez.21 yasinda evlenmekle hayatimin hatasini yaptim.esimi cok seviyorum o da beni cok seviyor guzel giden bi evliligim var maddi durumumuz da turkiye standartlarina gore iyi sayilir.bunlara ragmen keske birz daha gec evlenseydim diyorum. elin ne dedigini bosver sen en guzelini yapiyorsun
Güzel yakalamışsınız:)Asgari ücret
Evet cok sukur mutluyum.sevindim senin adina insallah atanirsin Allah kalbinden geceni nasip etsin.Olsun sizde şükredin mutlusunuuz sonuçta:) kendinizi üzmeyin öyle diyipte zaten insanın keşkesi bitmez.
Boşverdim bile:)
İyi etmişsin:)Benim de 21im bitmek üzere. Lisans mezunuyum kpss hazırlanıyorum senin gibi.
Boşboğaz bir akrabam "kimse atanamıyor sen mi atanacaksın hehehe" dedi. Ben de "Ekmeğimi sen değil, devlet değil Allah verecek. Bence gelecekten kesin konuşarak şirke girme boş konuşma" demiştim. Afalladı kaldı beklemiyordu. Annem sonrasında baya bi kızdı bana ama ohh içimin yağları eridiyine olsa yine söylerim hatta daha ağırını söylerim.
8 aylık ilişkim var hemen evlenmeyeceğim koca kaçıyor mu atanayım ya da iş buluyum yeyip içip gezicem oh sefamız olsun. En güzel yaşımızdayız boş tenekeden çok ses çıkar "he yaa evde kaldım aferin senin kızına koca bulmuş tebrik ederim" deyip geç
İnşallah çok teşekkürler. Aminn hayırlısı.Evet cok sukur mutluyum.sevindim senin adina insallah atanirsin Allah kalbinden geceni nasip etsin.
Biliyorum, tabiki haklıyım çekemiyorlar işte:))21 yaşında evlenmek marifet miymiş yahut evlenmek sırf evlenmiş olmak için evlenmek marifet miymiş bi sorsaydınız.
Emaan boşverin, he he deyin geçin,önünüze bakın. Sonuna kadar da haklısnız.
İnşallah.Insallah , ileriki zamanda benim iki kizlarimda senin gibi düşünürler...
Evet haklısınız.Seneler önce atandım.cokta iyi bir puanla.atanacagıma asla inanmıyordu kimse.suan bir görmelisiniz hallerini.iş cevremden biriyle de evlendim.onada sasırdı bu tayfa.hayallerinizin pesinden gidin.inanıyorsanız yaparsınız.kimseyide ilgilendirmez.
Küçümsemedim ki ya. Eğitim şart yani imkanı olmasına rağmen eğitimi elinin tersiyle iten kişilere diyorum. Ülkece gelişmeye ihtiyacımız var cidden.İşte diyorum ki üni okuyan herkes adam olamıyor diğer insanları kucumsemeye gerek yok.
Yengeniz de benim bu tayfadanmış. Kendi küçümsemiş demekki, tabiki küçümsenecek birşey yok ortada ama işte insanların saçmalamaları.Benimlede yengem dalga geçiyordu. Fırına tezgahtar arıyorlar oraya başla die. Yanlış anlaşılmasın tezgahtarlığı küçümsemiyorum. Lisans mezunuyum KPSS ye hazırlanırken sırf dalga geçmek için söylüyordu bana. Sonuçta onun kızı şuan tezgahtar ben memurum.
İyi yapıyorsunuz boş durmak zaten fıtratımızda yok. Sadece cahilce davranışlara maruz kalıyoruz işte, kulakları tıkayınca hiçbir şey duyulmuyor:)ben de hala ders çalışıyorum(işim var ama ders de çalışıyorum) evlenmedim de 28 im öleyim o zaman
Pışşııkk papuç bırakır mıyım hiç:)Sen çok daraldığında gel buraya rahatla ama sakın onlara pabuç bırakma...memur olup atandığında söylersin soyleyeceğini...21 çoook ama çok erken evlenmek için
Teşekkürler:)Afferin sana. Sakın milletin ağzına bakma. Ders çalış ve kurtar kendini.
Millet erken yaşta evlenmeyi bı mok sanıyor. Örneklere bak. İçler acısı.
Burdaki konuların neredeyse tamamı kocasından ailesinden dert yananlar okuyoruz işte. Kimseye kulak asma özellikle ailene annene. Kendi ayakların üzerinde durabilecek bir mesleğin olsun çalış üniversite bitir okulunu oku ne gerekiyorsa yap. Zengin kocaya güvenip evlenip ilerde boşanınca milyon dolar nafakayla geçinirsin zannediyor bu eskiler. Tövbe tövbee.Dimi ya kime ne hem benim hayatım sonuçta. Birde şunu bile duydum zengin koca bul parasını ye iş falan kaygın olmaz gibisinden saçmalıyorlar. Valla önce işim keyfim sonra eşim kim ne derse desinDers çalışayım güzel bir mesleğim olsun ohh miss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?