Öncelikle merhabalar,
Bir konuda doluyum ve yazmak rahatlamak istiyorum. Geçenlerde kuzenim de söyledi bunu bana, kız kardeşiyle yaşıtım bu arada
> eee wcy kardeşim liseyi bitirdi işe girdi çalışıyor nişanlandı da sende daha hiçbir şey yok..<
>Ya benim acelem yok hiçbir şey için sağlam gidiyorum yaşım da daha çok genç dedim<, bu arada 21 i bitiricem.
Neyse pek takmam ben ama bugün yine diyor akrabalar ve beni mükemmel bir şekilde gömen annem > eee ne ders çalışıyorsun tatil değil mi? Bende memur olabilmek için kpssye çalışıyorum dedim, işte falanca işe girdi evlenecek sen hala ders ders ders dediler veeee güldüleer.
Tabiki sinirlendim, o falancalar askeri ücretle çalışıyorlar, bende herhangi bir yerde çalışırım öyle ama kendimi sağlama almak istiyorum ve onlar üniversite mezunu bile değiller dedim. Gencim acelem yok dedim.
Ya ben anlamıyorum neden insanlar böyle. Herkesin kısmeti ayrı beş parmağın beşi bir değil nedir yani alay eder gibi. Hiçbir şekilde dersimi etkilemiyor hatta daha da hırslanıyorum ama ne bileyim resmen küçümsüyorlar. Annem desen zaten her zaman hiç ümidim yok havalarında. Çok mu zor destek çıkmak yaparsın demek. Annem bu konuda beni sinir ediyor. El söylesin bari sen söyleme. Anlayış sıfır resmen. Haksız mıyım ama. Oh ya rahatladım.