Arkadaşlar süprüge alıcam,halı yıkama mak.alıcam foruma türlü türlü konular açtım cevap yazan yok
birde şansımı boyle deneyeyım dedım;
kullandığınız süpürge ve halı yıkama makınesi hangisi ve memnunmusunuz
bunada cvp gelmezse eskıden tel supurgeler vardı ya onlardan alacağım
teşekkürler herkese
Arkadaşlar süprüge alıcam,halı yıkama mak.alıcam foruma türlü türlü konular açtım cevap yazan yok
birde şansımı boyle deneyeyım dedım;
kullandığınız süpürge ve halı yıkama makınesi hangisi ve memnunmusunuz
bunada cvp gelmezse eskıden tel supurgeler vardı ya onlardan alacağım
teşekkürler herkese
1 sene kadar oldu Avermo'dan Arnica Hydra Rain Plus Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi aldım. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı.Ses sorunuda yok tavsiye ederim. Eğer astım biri varsa evde hepa filtreli olmasına dikkat edin. Kolay gelsin
1 sene kadar oldu Avermo'dan Arnica Hydra Rain Plus Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi aldım. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı.Ses sorunuda yok tavsiye ederim. Eğer astım biri varsa evde hepa filtreli olmasına dikkat edin. Kolay gelsin
Arnica Hydra Rain halı yıkama makinesi kullanıyorum, aynı zamanda sulu elektrik süpürgesi görevini görüyor.Emiş gücü muazzam, hem halı yıkama, hem döşeme temizliği hem parkelerin temizliği konusunda ben çok memnunum.
Eskiden senede 3 defa halıları yıkamaya gönderirdim, artık gerek kalmıyor çünkü makine cidden çok iyi yıkıyor halıları. Hepa filtreli olduğu için alerjik bünyeliler ve astım problemi yaşayanlar içinde ideal. Tek sorun makinede otomatik kablo sarıcı bulunmadığı için kabloyu üzerine sarıyoruz.
halı yıkama makineleri çok ağır kullanması baya güç istiyor ben kullanmıyorum ztn el halıları hariç hepsini arada yıkamaya gönderiyoruz diğerlerini de kadın siliyor o bile makineyi kullanmak istemiyor.