Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Yol verin zira dusmez kalkmaz bi Allah. Size bakmasi gereken bi durum olursa kisa sureli de olsa (allah korusun) o zaman napacak birakip kacacak mi. Nisanlinizin iyi bir kalbi oldugunu dusunmuyorum.

Evlenince bir sebepten çocugun olmazsa seni boşar bence böyle biriyle ben evlilik yapmazdım takıntılı insanları sevmiyorum, dua etsin Allah çocuktan imtihan etmesin çünkü insan neyden çok korkuyorsa ondan imtihan olur.

Aynı şeyi maalesef 4 yıl önce ben epilepsi hastasıyım ve 4 yıl önce görücü usulü bir evlilik yapacaktım ve hastalıgım o sıralar gecme asamasındaydı ve nişanlanmadan önce aklıma bile gelmedi bunun sorun olacagı insan olan biri böyle şeyleri önemsemez cünkü neyse nişanlandık 6 gun sonra ben nişanlıma hasta oldugumu söyledim ve bana bunun sorun olmayacağını söyledi 3 gun oyaladı benı o 3 gun içindr arastırmış sonra bır gun aradı ben senden ayrılmak istiyorum dedı sen hastasın bızım cocugumuz olursa özürlü olur ven kendımı bıle bıle ateşe atamam dedı ve başımdan kaynar sular döküldü bu lafları duyunca evet hastayım diye terkedildim. Ve daha sonra adam gibi adam biriyle tanıştım eşimle ben senı her halinle kabul ederim dedı ve ben hastalıgı atlattım ılacları bıraktım hamıle kalabilmek için v ehamıle de kaldım ama bebeğimi kaybettim 3 ay önce düşük yaptım o yuzden adam gıbı adamlar secin sızı her halinizle kabul edecek adamlar.

tip 1 diyabetli bir kadın olarak açılın ben geldim... ayıp etmiş,öküzlük etmiş,kötülük etmiş. ciddi miymiş gerçekten bu düşüncesinde? neyse ki hayatımdaki insan böyle biri değil, ama ne yazık ki bu kafada çok çok insan var. hastalık bu ya. herşey olabilir. ayrıca hepimiz engelli adayıyız. bir kör kurşuna, bir yanlış sollamaya bakar. o zaman napacak?

Şu adam baştan aşağı falso
Ama illaki evleneceğim diyorsunuz siz bilirsiniz

O zamanki konunuza da evlenmeyin demiştim ,şimdi de böyle düşünen biriyle evlenöeyin diyorum ,
Siz sevgiyle birinin size muhtaç olmasını karıştırıyorsunuz ,
Vee birgün siz hasta olunva siz sinirlrnince vs bi sorun olunca hep kendi hastalığını vahane edecek bu adam ,biliyordun evlendin ben böyleyim olacak

Bize icino dokmek yerine ona dokecektin.bir bardak suyuda yuzune dokecektin yuzune tukurecektin kalkacaktin.

Emin değilim.
Ben hariç onu tanıyan herkes aşırı merhametli olduğunu söyler. Bazen merhametli bazen korkunç şeyler düşünüyor. Çözemiyorum. İkisi aynı insan değil gibi
Daha kötü ya kişilik bozukluğu söz konusu o halde. Çünkü vicdan ve merhamet kalpten gelen bir duygudur kişiye yere duruma göre şekillenmemeli nişanlınız mantığına uyan kendi işine gelen şekillere göre fikir ve duygu beyanı yapıyor.

İnsanlar hasta, engelli birini tercih etmeyebilir ama görüşüp, sevdikten sonra bunları öne sürmek çok terbiyesizce. Kendine damızlık alıyor sanki.
Şeker hastalığı genetik bir hastalık, çocuğunuz olursa babasından dolayı şeker hastası olabilir. Bu sebepten çocuk yapmak istemediğinizi söyleseniz “sağlıklı” halinize ne tepki verir nişanlınız?

Emin değilim.
Ben hariç onu tanıyan herkes aşırı merhametli olduğunu söyler. Bazen merhametli bazen korkunç şeyler düşünüyor. Çözemiyorum. İkisi aynı insan değil gibi
Hasta olduğunu bile bile evlenmek başka şey
Evlendikten sonra hastalık oluşursa sahip çıkmamak başka şey

sıkıntı bence şurada. size saygısı yok. sizin yaptığınız fedakarlığın farkında değil. siz hasta biriyle evlenebilirsiniz. kadınsınız ve eziksiniz. böyle bir bakış açısı. henüz evlenmediniz. tek kişi o değil. merhamet edeceksiniz ama, sonuna kadar haklısınız. bence devam etmeyin.

r Adama göre konu sahibi ile evlenmesi gayet mantıklı bir hareket
Anaç sürekli bakım yapan ilgi veren üstüne ev işi yapıp çocuk doğuracak bir bakıcı

Peki konu sahibi hangi mantıkla bu adamla devam ediyor?

Kendisi hasta olmasa yaptığı eşek şakasını kabul edilebilir bulurdum belki ben olsam.
Ama kendisinin şu durumuna rağmen bir de dönüp sizi rencide etmesi çok üzücü.

Siz bu adamdan ayrılırsanız vicdanınız sızlamasın.Bunun hastalığı ile ilgisi yok. Daha evvel de size yazdığımı hatırlıyorum. Birşeyler oturmuyor sizin ilişkinizde. Sanki yanlış bir evlilik yapmak üzeresiniz gibi hissetmiştim daha önceki konularınızda. Ama tabii bunu ben bilemem

Canım benim, erkeklerde de şeker hastalığında ereksiyon problemi oluyor bilgin olsun....

Şeker hastası kadın çocuk doğurabilir ama şeker hastası erkek eşiyle birlikte olamayabilir bile..

Canım benim, erkeklerde de şeker hastalığında ereksiyon problemi oluyor bilgin olsun....

Şeker hastası kadın çocuk doğurabilir ama şeker hastası erkek eşiyle birlikte olamayabilir bile..
Biliyorum tabiki. Ama ben bu riskleri göze aldım. Yani eğer başımıza öyle bir şey gelirse ereksiyon problemini değil şekerinin düzensiz gitmesini ve hayati organlarına vereceği zararı dert edinirim. Bütün riskleri farkındayım.

Bende tip 1 dmyim siz çok naif bir insansiniz diyabet arkadasim olan nişanlınız ise tam bir bencil Allah akıl fikir versin
Yani aslında hiç naif değilimdir. Sivri dilli dik bir insanım. Ama hastalık bu yani naif olmayıp da ne olunur ki. Kötü kalpli olacağıma üzülen ben olayım kafasındayım artık. Mevzuya da zihniyeti çok çirkin olduğu için takıldım. Beni yarı yolda bırakır vs bunlar ikincil kaygılarım.

Şakasına soylemediginden emin misiniz

Böyle biriyle yoluma deva etmezdim kötü kalpli biri işte bide sölüyor insan utanır içinde tut bari zehrini pis adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…