- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi zorunlualann
Doğru demiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam tecavüz etmemiş ki. Aramızdaki cinsellik karşılıklı iki kişinin rızasıyla olan bir şey demiş. Her şey yaşandıktan sonra niye kızlarımız kullanılmış(!) gibi, yok amacın seksti triplerine giriyorlar anlamıyorum?
Bunca yıllık ilişki, birlikte yaşama sonrası evlilik için divane olan eşimdi, kaldı ki ondan önce de cinsel hayatım vardı. Öyle bir şey yok, o kezban tavırlarınızdan dolayı erkeğin kaçmak istemesinden kaynaklı.Çünkü adamlar eskisi gibi olmuyor nasılsa birlikte oldu diye rahat takılıyorlar
Şarkının adı seks seks seks galibaBu nasıl türkü ya İlk defa dinledimbide sonda seks değilde başka şey diyo sanki
![]()
Kurallara ihlâl etmediği takdirde herkes istediği kadar konu açabiliyor, dolayısıyla öyle bir şey olacağını sanmıyorumbu üyeyi siteden yollamak için ne yapabiliriz?
hep birlikte yönetime mesaj atsak ihraç edilir mi acaba? kızlar ne dersiniz?
Neden demesin? Tecavüze mi uğradınız? Siz de istemediyseniz tecavüz söz konusu.Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım![]()
sözde kuralları ihlal etmiyor da bizim sabrımızı sınıyor. dalga geçer gibi her konusu. profilin gerçek olduğunu bile düşünmüyorum.Kurallara ihlâl etmediği takdirde herkes istediği kadar konu açabiliyor, dolayısıyla öyle bir şey olacağını sanmıyorum![]()
Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım![]()
Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım![]()