Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü adamlar eskisi gibi olmuyor nasılsa birlikte oldu diye rahat takılıyorlar
Adam tecavüz etmemiş ki. Aramızdaki cinsellik karşılıklı iki kişinin rızasıyla olan bir şey demiş. Her şey yaşandıktan sonra niye kızlarımız kullanılmış(!) gibi, yok amacın seksti triplerine giriyorlar anlamıyorum?

Çünkü adamlar eskisi gibi olmuyor nasılsa birlikte oldu diye rahat takılıyorlar
Bunca yıllık ilişki, birlikte yaşama sonrası evlilik için divane olan eşimdi, kaldı ki ondan önce de cinsel hayatım vardı. Öyle bir şey yok, o kezban tavırlarınızdan dolayı erkeğin kaçmak istemesinden kaynaklı.

Senin ne istediğin, ne dediğin belli değil zorunlu.
Bu adam için ilk önce zorla birlikte oldu dedin sonra bende istedim, ikinci defa regl iken bile istedim dedin. Gayet memnundun ne oldu şimdi?
Adamın bu yazdıklarında da birşey yok. Sende istedin işte neyi zoruna gidiyor?

Sen oldukça kaba, sabasin, diğerinde de böyleydin.
Böyle yazıp yazıp evlenmeyi düşünüyorsun bir yandan da bu kişiyle.
Bu adamlara kızdik önceki konularda ama normal biri seni istemez zaten kusura bakma.

bu üyeyi siteden yollamak için ne yapabiliriz?
hep birlikte yönetime mesaj atsak ihraç edilir mi acaba? kızlar ne dersiniz?
Kurallara ihlâl etmediği takdirde herkes istediği kadar konu açabiliyor, dolayısıyla öyle bir şey olacağını sanmıyorum🙄

Benim bildiğim seks de karşılıklı arzu ve istekle olur sende istemişsin ne var ki bunda valla senden korkulur aradığını bulamayıp bana tecavüz etti diye adamın başını da yakarsın :( seks zaten karşılıklı istenir ve yaşanır aksi tecavüzdür

Kurallara ihlâl etmediği takdirde herkes istediği kadar konu açabiliyor, dolayısıyla öyle bir şey olacağını sanmıyorum🙄
sözde kuralları ihlal etmiyor da bizim sabrımızı sınıyor. dalga geçer gibi her konusu. profilin gerçek olduğunu bile düşünmüyorum.
normal bir konuda birkaç kez birbirimizi alıntılasak eğer aynı fikirde değilsek polemik yüzünden günlerce ban yiyoruz. bu geliyor alay eder gibi saçma sapan konular açıyor bir kere banlandığını bile görmedim. saçmalık değil mi?

Senin şeyin altından mı ? Nedir bu ego.
Sırf sek için damacana … var . Sende de hazır ev var maşallah bile isteye birlikte olup ,sonra da seks için benimle triplerine giriyorsun. Afedersin ama eskort fiyatlarına da zam gelmiştir. Bedavadan olunca erkekler için nimet oluyor yani .😂 ama bu gidişle sırf seks için bile olsa adam katlanamaz sana yakında kaçar 😂

Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım :(

Haksızsın güzelim. Daha ilişkin bitmeden düğünde bu hanzo ile tanıştın, diğer hanzoyu def ettin, eski hanzo olan saçma sapan yasantını anlattın. Sana bu çocuk sağlam değil, önce tanı dedik sen gittin ikinci ay oldu olmadı birlikte oldun. Adam haklı siz istediniz oldu. Eşim bile bana duşta foto hiç atmadı adamın niyeti belliydi.

Allah rızası için git tedavi ol. Korkuyorum başına bir iş açacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X