- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
.internetten okuyabilirsin hosteslik için gerekli şartları![]()
Sen internetten mi okudun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.internetten okuyabilirsin hosteslik için gerekli şartları![]()
Hosteslik kursları gecerli degil zaten eğer mülakatı geçersen 1 ay eğitim alıyosun kazandığın havayolunda.Hadi bunu yiye ohmm inanalim.
Hic egitim almadan bodoslama daldin hostes oldun oyle mi ?
Ben kendim bizzat hostesim ama sen açıp bi okuyabilirsin.
Sen internetten mi okudun![]()
.Ben kendim bizzat hostesim ama sen açıp bi okuyabilirsin![]()
Demek ki yeterli bir egitim degilmis Dubai'yi Suudi Arabistan'da sandigin icin.Hosteslik kursları gecerli degil zaten eğer mülakatı geçersen 1 ay eğitim alıyosun kazandığın havayolunda.
.Demek ki yeterli bir egitim degilmis Dubai'yi Suudi Arabistan'da sandigin icin.
Iyi ucuslar hostes hanim kısce![]()
Evet bilmiyorum hatta afrikada da bilmedigim cok yer var arap ülkelerini de cok karıstırırım bi sorun mu varDemek ki yeterli bir egitim degilmis Dubai'yi Suudi Arabistan'da sandigin icin.
Iyi ucuslar hostes hanim kısce![]()
Derdi bana dusmedi ama hostes oldugun hadi bunu da geceyim Dubai'de yasayan sevgilin oldugu halde bilmiyorsan ya mental olarak bir sorun var ya da konuyu bilerek actin amacin ortalik karistirmakEvet bilmiyorum hatta afrikada da bilmedigim cok yer var arap ülkelerini de cok karıstırırım bi sorun mu varderdi sana dustu galiba
Bilmemek degil aslında ben bosbulundum yazdım tabiki de sevgilimin Abu dhabide oldugunu biliyorum ama artık sevgilim degil sadece esim olucakDerdi bana dusmedi ama hostes oldugun hadi bunu da geceyim Dubai'de yasayan sevgilin oldugu halde bilmiyorsan ya mental olarak bir sorun var ya da konuyu bilerek actin amacin ortalik karistirmak
Iki ihtimal var düşün taşın tarafini sec
Benden bu kadar![]()
Herkesi banlatip ortalarda salinmasi canimi sıkıyordu, kendi de gri olunca bi rahatladimburda sular durulmamis hala
round 24
![]()
Hanımlar bir üyeliğe ve açtığı konulara inanmıyorsanız şikayet et butonuna basarsınız yöneticiler inceler, bunu kaç defa kim bilir kaç topiğe yazdım ama sizler hala konu ve üyelik fake diye düşünüp inanmadığınız üyelerin açtıkları konular da tartışma çıkarmaya devam ediyorsunuz.
İnanmıyorsanız yazmazsınız ama şu kadarını diyeyim yöneticiler @baiserpink'le görüşmüşler, bu yetmez daha fazlası olmalı diyorsanız o zaman sizler dahil tüm üyeler tc kimlik numarası, ad soyad, adres ve telefon numarasıyla üyelik güncellemesi yapmalı, bunun en kesin çözümü bu, kaldı ki 1-1,5 yıl kadar önce tc kimlik numarasıyla üyelik talebini sizlere sunduk kabul etmediniz, bırakın tc numaralarını, telefon numarası vermeye bile rıza göstermeyenleriniz var.
Kadın olduğu teyit edilmiş, elimizde telefon numarası olan birini elimizde yalan söylediğine dair somut delil yokken siteden mi atalım?
Kaldı ki ama internetten öğrendi ama gerçek kabin görevlisi, orasını o biliyor biz bilemeyiz lakin kabin görevlisi değil iddialarınız üzerine baktım, evet 18 yaşını doldurmuş, lise ve dengi okul bitiren tc vatandaşı, sabıkası olmayan, belli kilo ve boya sahip, İngilizce bilen kadınlar çeşitli mülakat vb sonrası kabin görevlisi olabiliyor, sadece THY en az önlisans istiyor.
Yani bilgi doğru kabin görevlisi mi? Orasını kendi biliyor ama rica ediyorum artık tartışmayı bırakın.
Astoria,Mune hanım bu arkadaşın fake olup olmamasından ziyade konuları hep tartışmalı gidiyor sıkıntı bu. Her konusunda istisnasız yoğun tartışmalar ve banlanmalar oluyor. 1-2 konuda olsa tamam ama bir insanın her konusu mu tartışmalı olur? Ben bu arkadaşı çok iyi niyetli görmüyorum bu yüzden.
Astoria,
şimdi ben hep yaptığım benzer bir yorumu yapacağım, sinir olunuyor böyle yazdığımda ama gerçekten uygulaması hiç de zor olmayan, kolay ve biraz otokontrolle yapılabilecek birşeyden söz ediyorum.
X bir üyenin fake olduğunu düşünüyorsunuz diyelim, açtığı her konu da özellikle sitedeki bazı kadınların bamteline basmak için açılıyor olsun, fake diye kiblediniz de ama yönetimle görüştü, ben gerçeğim dedi, yönetim de peki dedi, üyeliğine devam etti bu kişi, sürekli konu açıp hassas noktalara vuruyor veya bariz çelişkiler var konularında, ben olsam yazmam, ciddiye alıp cevap vermem.
baiserpink'in konusunda yazıyorum ama üstüne de alınsın istemiyorum, genel bir durumu değerlendiriyorum, bazen bazı insanlar dikkat çekmek için konu açar, ne kadar çok cevap gelirse o kadar çok konu açma isteği artar, dikkat edin bu bölümde en çok kızılan, en çok fake denilen, en çok konularına inanılmayan üyelerin topiklerinde üye ziyaret sayısı ve yorum sayısı dehşet derece de yüksek.
Açın bdv ilk sayfayı, belki de gerçekten verimli, tavsiye niteliğinde yorum bekleyen konular da yorum sayısı ne kadar düşük.
Üyeler tüm enerjilerini fake olduğunu düşündükleri kişinin konusuna harcıyor, ya dalga geçiyorlar, ya kavga ediyorlar veya inanmadık ki fake'sin diyorlar ve en çok uyarı aldıkları konular da inanmadıkları konular oluyor, ister istemez kurallar ihlal edildiğinden banlanıyorlar.
He tabii yorumları kaçırmıyorum bazıları da banlansan da rahatlasak diyerek taarruza geçiyor.
Gerek var mı sizce?
Neredeyse 12 yıldır sitedeyim kurban olayım mesaj sayıma bakın:))) 35 bin bile değil, bir çoğu hanımlar sakin olun mesajı, bir kısmı açtığım konulara yazdıklarım, açıklama yapmak durumunda olduğum zamanlar da yazdıklarımdan ibaret.
Diyeceksiniz ki herkes kendine hakim olamıyor yazıyor, iyi de sonunda da banlanacağını bilen üyeler yazıyor hep.
Yani bir yerden sonra aman konu mu açmış boşver demeliler, zor değil ki.
Tartışma çıkınca karşılarındakiler konu açmaktan vazgeçecek mi sanıyorlar? Ama öyle olmuyor, ki zaten sitede herkes eşit şartlara sahip konu açmak isteyen açar, site kurallarına uyan içerikler olduğu müddetçe buna kimse engel olamaz.
Tartışma çıkarıyor desek, e ben konu açtım amacım fikir almaktı üyeler bana sataştı ben de kendimi savundum diyebilirler, ben banlanıyorsam veya üyeliğime mal olacaksa onlar da gitmeli diyebilirler, var mı bunun sonu? Yok bence, bu sebeple inanmıyorsak yazmamak bir cevaptır aslında.
İmzamı atıyorum. Fake olduğunu düşündüğüm hiç bir konuya yazıp prim vermemeye çalışıyorum. Bu kadar basit.Astoria,
şimdi ben hep yaptığım benzer bir yorumu yapacağım, sinir olunuyor böyle yazdığımda ama gerçekten uygulaması hiç de zor olmayan, kolay ve biraz otokontrolle yapılabilecek birşeyden söz ediyorum.
X bir üyenin fake olduğunu düşünüyorsunuz diyelim, açtığı her konu da özellikle sitedeki bazı kadınların bamteline basmak için açılıyor olsun, fake diye kiblediniz de ama yönetimle görüştü, ben gerçeğim dedi, yönetim de peki dedi, üyeliğine devam etti bu kişi, sürekli konu açıp hassas noktalara vuruyor veya bariz çelişkiler var konularında, ben olsam yazmam, ciddiye alıp cevap vermem.
baiserpink'in konusunda yazıyorum ama üstüne de alınsın istemiyorum, genel bir durumu değerlendiriyorum, bazen bazı insanlar dikkat çekmek için konu açar, ne kadar çok cevap gelirse o kadar çok konu açma isteği artar, dikkat edin bu bölümde en çok kızılan, en çok fake denilen, en çok konularına inanılmayan üyelerin topiklerinde üye ziyaret sayısı ve yorum sayısı dehşet derece de yüksek.
Açın bdv ilk sayfayı, belki de gerçekten verimli, tavsiye niteliğinde yorum bekleyen konular da yorum sayısı ne kadar düşük.
Üyeler tüm enerjilerini fake olduğunu düşündükleri kişinin konusuna harcıyor, ya dalga geçiyorlar, ya kavga ediyorlar veya inanmadık ki fake'sin diyorlar ve en çok uyarı aldıkları konular da inanmadıkları konular oluyor, ister istemez kurallar ihlal edildiğinden banlanıyorlar.
He tabii yorumları kaçırmıyorum bazıları da banlansan da rahatlasak diyerek taarruza geçiyor.
Gerek var mı sizce?
Neredeyse 12 yıldır sitedeyim kurban olayım mesaj sayıma bakın:))) 35 bin bile değil, bir çoğu hanımlar sakin olun mesajı, bir kısmı açtığım konulara yazdıklarım, açıklama yapmak durumunda olduğum zamanlar da yazdıklarımdan ibaret.
Diyeceksiniz ki herkes kendine hakim olamıyor yazıyor, iyi de sonunda da banlanacağını bilen üyeler yazıyor hep.
Yani bir yerden sonra aman konu mu açmış boşver demeliler, zor değil ki.
Tartışma çıkınca karşılarındakiler konu açmaktan vazgeçecek mi sanıyorlar? Ama öyle olmuyor, ki zaten sitede herkes eşit şartlara sahip konu açmak isteyen açar, site kurallarına uyan içerikler olduğu müddetçe buna kimse engel olamaz.
Tartışma çıkarıyor desek, e ben konu açtım amacım fikir almaktı üyeler bana sataştı ben de kendimi savundum diyebilirler, ben banlanıyorsam veya üyeliğime mal olacaksa onlar da gitmeli diyebilirler, var mı bunun sonu? Yok bence, bu sebeple inanmıyorsak yazmamak bir cevaptır aslında.
Astoria,Tabii ki haklısınız, konularına prim vermemek lazım hatta literatüre "Don't feed the troll" diye geçmiş. :) Ben bunu yöneticileri eleştirmek ya da izlenen politikayı eleştirmek için asla yazmadım burası bir forum, sosyal medyada da hiçbir insanın tamamen reel olduğundan emin olamıyoruz burası da öyle. Ben sadece sürekli olarak insanları birbirine düşüren konular açan insanların forum düzenini bozduğunu düşünerek bir yaptırım uygulanıp uygulanamayacağını merak etmiştim. Yoksa fake olduğunu iddia etmiyorum, hiçbir insanı buradan kolay kolay yaftalamam. Sizin de işiniz zor, hak veriyorum. Nazik cevabınız için teşekkür ederim. :)