- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ne olursa olsun burda üyenin fotolarini koymanız cok yalnış,bence yalnisinizi kabul edin artık.ve yöneticilerden rica edebilirsiniz silmek icin.kendisi baska bir konuya koymus olabilir,ama sizin izinsiz gelip buraya tasimaniz cok ayıp bence.böyle bir hakkınız yok.
Bu arada fotolar ayni kişiye ait degil diyenler olmus bütün fotolara bakınca hepsi aynı kişi.
Yo ben güzelim diye idda etmedim tam tersi kilolu bir insanım ve nerdeyse bütün kk fotolarımı görmüştür ama oramı buramı inceltip benim doğal halim diye koymuyorum utan utan utanmak iyidirDalga geç diye mi koymuş
Utandım be sizin adınıza
Siz çok güzelsinşz hadi
Millete kilolu bilmem ne
Ne farkeder hanimefendi,siz nasil izinsiz koyabiliyorsunuz birinin fotosunu yahu! Ne kadar ayip bisey.baska bir konuda koymus olabilir,album yapmis olabilir.ama bu izinsiz fotosunu paylasabileceginiz anlamina gelmez.cok ayip ciddenEkledigi fotolar ayni kisi profildekiler?
Benim tasimam neden ayip profiline girip gorulebilen fotolar bunlar biyerinddn calip koymadim
Kas kalemi kullanmak zor değil ki.
Benim de aynen böyle kaslarım, kas darı kullanınca aynı profilindeki gibi oluyor.
Bide snapchat sanırım efekt kullanılmış.
Ben çok benzettim, bence aynı kişi.
Göz rengi burun yapısı falan.
Bir konudan resimlerini bulup burda paylasmak dogru mu?
Mune fake bile demeyin.
Inanmiyorsaniz kib.leyin diyor.
Bu site kurallarına uygun mu yoksa değil mi gerçekten merak ediyorum.
Sen koy bakalım bideEkledigi fotolar ayni kisi profildekiler?
Benim tasimam neden ayip profiline girip gorulebilen fotolar bunlar biyerinddn calip koymadim
Hep acıtasyon işte bunlarManipülasyona gerek yok.
Fotoları kendi zaten koymuş siteye.
Sizi ilgilendirmezYo ben güzelim idda etmedim tam tersi kilolu bir insanım ve nerdeyse bütün kk fotolarımı görmüştür ama oramı buramı inceltip benim doğal halim diye koymuyorum utan utan utanmak iyidir
T triskadan nagmeler hosteslik icin kilolusun dedi
Eski bir hostesimT triskadan nagmeler hosteslik icin kilolusun dedi
Senin cazibene kimse dayanamiyor ki bibim meeeasşallahhh...seytan tuyun yeter senin :)Hep acıtasyon işte bunlarmesela bende fotolarımı kaldırttım ama w.app gruplarında muhabbetimi yapıyorlar diye ćok da fifi aslında
İyi de kızın rızası olmadan konması doğru değil
Sen de busun şeklindeki yazılar zaten hiç hoş değil
Ne yani şimdi gidip öteki konusunda gidip bakıp gelse trişka sorun olmayactı tek sorun zaten var olan bir fotoyu buraya koyması mı eror verdimUyeden izinsiz fotosunu paylasmak cok terbiyesizce bi durum yalniz.kimse kendinde bu hakki goremez
Thy de dövmeli çalışamaxUstelik dovmeli
Vhalla bana hic kilolu hostes denk gelmedi ...Eski bir hostesim
Ondan daha iyi bilirim heralde
Dovme sorun yaratiyir mu ki? Gorunmese bile?Ustelik dovmeli
Kilolu mu nerden biliyorsunVhalla bana hic kilolu hostes denk gelmedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?