Sen kimsin ki

Ekledigi fotolar ayni kisi profildekiler?

Benim tasimam neden ayip profiline girip gorulebilen fotolar bunlar biyerinddn calip koymadim

Dalga geç diye mi koymuş
Utandım be sizin adınıza
Siz çok güzelsinşz hadi
Millete kilolu bilmem ne
Yo ben güzelim diye idda etmedim tam tersi kilolu bir insanım ve nerdeyse bütün kk fotolarımı görmüştür ama oramı buramı inceltip benim doğal halim diye koymuyorum utan utan utanmak iyidir

Ekledigi fotolar ayni kisi profildekiler?

Benim tasimam neden ayip profiline girip gorulebilen fotolar bunlar biyerinddn calip koymadim
Ne farkeder hanimefendi,siz nasil izinsiz koyabiliyorsunuz birinin fotosunu yahu! Ne kadar ayip bisey.baska bir konuda koymus olabilir,album yapmis olabilir.ama bu izinsiz fotosunu paylasabileceginiz anlamina gelmez.cok ayip cidden

Birazdan burda Mune ve Kazen fırtınası kopucak ve kimileri banlanacak o yuzden firtina kopmadan ben arkama yaslanip seyirci koltuğumda izlemek devam edimm ... Konu sahibi farklı hikayelerinde görüşmek üzere Dipnot: Lütfen konular uzerinde çalışıp gel çünkü cevap vermekte zorlaniyorsun Haydi herkese iyi akşamlarr

Dogal hali mi oluyo kas fari efektle?

Birazdan burda Mune ve Kazen fırtınası kopucak ve kimileri banlanacak o yuzden firtina kopmadan ben arkama yaslanip seyirci koltuğumda izlemek devam edimm ... Konu sahibi farklı hikayelerinde görüşmek üzere Dipnot: Lütfen konular uzerinde çalışıp gel çünkü cevap vermekte zorlaniyorsun Haydi herkese iyi akşamlarr

Yo ben güzelim idda etmedim tam tersi kilolu bir insanım ve nerdeyse bütün kk fotolarımı görmüştür ama oramı buramı inceltip benim doğal halim diye koymuyorum utan utan utanmak iyidir
Sizi ilgilendirmez
Herkes yapıyor bunu gençler
19 yaşında bir kız
Ne var yaptıysa
Ne var kendini güzel buluyorsa
Bırakın insanlar mutlu olsun ya
İki güzel şey söyleyin insanları mutlu edin.sosyal medyada orda burda laf sokmayın insanlara
Ne zaman bu kadar kalpleriniz karardı
Ne zaman nerde kaybettiniz kendinizi
İnsanların fiziklerindrn vurmak ne kadar dığru
Evet sende utanmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…