- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Deşifre niye ediyorsun ya kızı
Sanane kilosundan
Sen kendine bak
Fotoğraflardaki siz değilsiniz di mi?Kilolu değilim zaten 55 kiloyum ayrıca kabak tadı verdi silin diyorsam silin
Hayır o fotoğrafta benim budaFotoğraflardaki siz değilsiniz di mi?
Birinci foto ile ikinci foto daki dudaklara ve buruna bakan her insan iki fotoğrafin ayni olmadığını anlar.
Gerçekten tum samimiyetimle soruyorum sizin amaciniz ne ?
Makyaj yapmakta efeck çakmakta haklıymış hiç avatardaki fotoya benziyormu bu surat inceltilmiş falan
Eki Görüntüle 2079359 Eki Görüntüle 2079358
Bak kucuk kardesim burda vakit harciycagina git spor yap zayifla oksijen aksini arttir
Bu resimdekilwrin sen oldugunu soylemissin
Baya baya kilon var onuda gectim dovme var onlar silinmeden hostes mostes olunmaz
Git simdi kumda oyna
Tamam soruma cevap hala yok neden?Hayır o fotoğrafta benim buda
Ne sordunuz cok merak ettim ben deTamam soruma cevap hala yok neden?
Ne demek ne oluyorPardon size neoluyo?
Ben b2 ye takildim b2 gibi bir seviyeyle uluslararasi ucusa gorevli diye koymazlar zannimca. Emirates ile cok uctum b2 seviyesinde biri hic yoktu en az 2 dil 3 dil bilen elemanlari var ufak at acik ufak at da civ civleer yesiin ne kadar ne kadar da havali seysinn diye bir sarki vardi an itibariyle beynimde donuyor.Kabin memuru lise mezunlarını alıyor 19 yaşındayım 18 yaşından itibaren alıyor ayrıca çalıştığım kurum dış görünüşe ve ingilizceye önem veriyor ben yazılı sınav olmadım test oldum ve mülakatta da ingilizce konuştuk ingilizce seviyemde b2. Emirates veya qatar da değilim türkiyede çalışıyorum. Ayrıca kabin görevlisiyim evet memuru değilim ve benim birçok arkadaşımın profilinde hostes yazıyor instagramda.
Ne demek ne oluyor
Bir insanın fiziğinden vuruyorsun
Sen çok mu birseysin sanki
Kendinizi ne sanıyorsunuz ya
Başka konuya foto koymuş
Burda çıkıp deşifre ediyorsun
Hakaret ediyorsun aşağılıyorsun 20 yaşındaki kızı
Bu konuyla kilosunun tipinin ne ilgsi var
Çok makyaj yapmışsın demişler ona kızmış
Ayıp ya koskoca kadınlar
Ha şimdi sen banada kilolu dersin
38 bedenim sormadan söyleyeyim
Emirateste değilim turkiyedeyim emirates 3 dil istiyor zaten.Ben b2 ye takildim b2 gibi bir seviyeyle uluslararasi ucusa gorevli diye koymazlar zannimca. Emirates ile cok uctum b2 seviyesinde biri hic yoktu en az 2 dil 3 dil bilen elemanlari var ufak at acik ufak at da civ civleer yesiin ne kadar ne kadar da havali seysinn diye bir sarki vardi an itibariyle beynimde donuyor.
Sizin yaptığınız ne şimdi ister shop yaparım ister yapmam fotoğraflarımı buraya koyuyosunuz başka konuda paylaştığım birde bana sormadan koyuyosunuz kaldırın diyorun kaldırmıyosunuz ayıp değil miDerdiniz nedir benimle ?
Hiç anlamadım engelliyorum sizi
Belki resimdekiler o değil nerden biliyoruz?
Hayır tüm koydugum fotolar kendi fotolarım hicbirseyi calmadım oyle birsey yapmamBelki resimdekiler o değil nerden biliyoruz?
Tektaş resmi de pinteresten alınmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?