Thy de bacakta kolda yüzde görünen bir yerde dövme olmazDovme sorun yaratiyir mu ki? Gorunmese bile?
Ben o dalga geçenlerin kendi tiplerini çok merak ediyorum aslında :) hayatları burdan ibaret zaten aldıkları beğenilerle egoları şişiyor millete sallıyorlar. Zaten hayatları burdan ibaret olmasa burda tanıştığı her kişiyle numara alışverişinde bulunmazlarHep acıtasyon işte bunlarmesela bende fotolarımı kaldırttım ama w.app gruplarında muhabbetimi yapıyorlar diye ćok da fifi aslında
Tamam uçtun uçtunKilolu mu nerden biliyorsun
40 bedendim uçtum ben
Özel bir şirkette
Yalan borcumuz yok kimseye
Hep acıtasyon işte bunlarmesela bende fotolarımı kaldırttım ama w.app gruplarında muhabbetimi yapıyorlar diye ćok da fifi aslında
Bibi yalnis hatirlamiyorsam seninde nişan fotolarin vardı önceden,simdi kalkip biri bdv de kabak gibi ortaya çıkarsa,ustelik bunu senden izinsiz yapsa hoşuna mi giderdi?biraz empati yapın.izinsiz böyle birsey yapilir mi yahu ne kadar ayıp.asıl bu durumu normallestirenlere de benim beynim error verdiNe yani şimdi gidip öteki konusunda gidip bakıp gelse trişka sorun olmayactı tek sorun zaten var olan bir fotoyu buraya koyması mı eror verdim
Fotoda belli oluyor...kor degiliz herhaldeKilolu mu nerden biliyorsun
40 bedendim uçtum ben
Özel bir şirkette
Yalan borcumuz yok kimseye
Dovme sorun yaratiyir mu ki? Gorunmese bile?
Ya ortada ki fotolarımı kabak gibi ortaya nasıl koyacaklarBibi yalnis hatirlamiyorsam seninde nişan fotolarin vardı önceden,simdi kalkip biri bdv de kabak gibi ortaya çıkarsa,ustelik bunu senden izinsiz yapsa hoşuna mi giderdi?biraz empati yapın.izinsiz böyle birsey yapilir mi yahu ne kadar ayıp.asıl bu durumu normallestirenlere de benim beynim error verdi
SananeTamam uçtun uçtun
Shop yapsın banane gelip burda güzelim ben muhabbeti yapıp doğal halim diyip shoplu hallerini koyarsa gördüğünüz durum olur
Nişanlısı Serkan da doktor ahaauahuaAyşenaz kankim olur kendisi
163 boyum 55 kiloyum kilolu değilimVhalla bana hic kilolu hostes denk gelmedi ...
Ben o dalga geçenlerin kendi tiplerini çok merak ediyorum aslında :) hayatları burdan ibaret zaten aldıkları beğenilerle egoları şişiyor millete sallıyorlar. Zaten hayatları burdan ibaret olmasa burda tanıştığı her kişiyle numara alışverişinde bulunmazlar
O resimlerde yapıli durdun biraz eski mi onlar?163 boyum 55 kiloyum kilolu değilim
Kız senle alakası yok benim yazdığıma cevap verdi benle dalga geçenler olmuştu şişko diye gülüp geçmiştimBu lafiniz bana mi?
Benim burada 1kisiye bile kendi numarami vermisligim yok.
Doktor numarasi verdigim kiralik ev numarasi verdigim hatta hamile kadin bulamadigi sirdan icin numara vermisligim var
Destek olmak icin cirpinan birkisi tanidim burada bulusmak istedi bulusmadim burada olan burada kalsin diye
Hayır yahu Bibi'nin durumuna diyorum bazıları yanlış anladı beni o yorumumla. Zamanında Bibi'nin resimlerini görenler dalga geçmiş halbuki Bibi gayet kendisiyle barışık birisi. Dalga geçenlerin başka eğlencesi kalmamış kendisiyle barışık birisini çekememiş eğlenmeye çalışmış olay bundan ibaret. O kişiler hariç herkes üstüne alındı yahu üzüldüm şu anBu lafiniz bana mi?
Benim burada 1kisiye bile kendi numarami vermisligim yok.
Doktor numarasi verdigim kiralik ev numarasi verdigim hatta hamile kadin bulamadigi sirdan icin numara vermisligim var
Destek olmak icin cirpinan birkisi tanidim burada bulusmak istedi bulusmadim burada olan burada kalsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?