Sen kimsin ki

Fotoğraf konulmasın denmiş ama konu sahibi kendi koydu fotografını konu devam ederken. Konudan bağımsız getirse koysa T triskadan nagmeler amenna ama konu sahibi ilk fotografı koydu profile.
Herkese de kaşlarımın doğal hali dedi.
Bu sebeple geldi fotograflar buraya.
Yani bize neden ispatlanıyor birkac gündür burada bu tip şeyler anlayamadım zaten.
Biri çıkar bilezik fotoğrafı koyar,öteki kendi resmini koyar yine ispat için. Gerek var mı yani koymayın abi. Silah mı dayıyoruz kafanıza.
Hal böyleyken buraya taşınması kacınılmaz kusura bakmayın.

Hep acıtasyon işte bunlar mesela bende fotolarımı kaldırttım ama w.app gruplarında muhabbetimi yapıyorlar diye ćok da fifi aslında
Ben o dalga geçenlerin kendi tiplerini çok merak ediyorum aslında :) hayatları burdan ibaret zaten aldıkları beğenilerle egoları şişiyor millete sallıyorlar. Zaten hayatları burdan ibaret olmasa burda tanıştığı her kişiyle numara alışverişinde bulunmazlar

Hep acıtasyon işte bunlar mesela bende fotolarımı kaldırttım ama w.app gruplarında muhabbetimi yapıyorlar diye ćok da fifi aslında

Hayir zaten profilinde yayinlayarak bakin bu benim diyen kendisi.
Actigi konuda birden fazla resmini paylasan da.
Gizli aciklanmamis bir sey yok ki desifte olmus olsun.
Üyeleri keklemesi
Normal, ortaya cikarilmasi degil.
Hirsiz hikayesine dondu
Caldiysa caldi, nasil caldi dersin. Ajagsgdg

Ne yani şimdi gidip öteki konusunda gidip bakıp gelse trişka sorun olmayactı tek sorun zaten var olan bir fotoyu buraya koyması mı eror verdim
Bibi yalnis hatirlamiyorsam seninde nişan fotolarin vardı önceden,simdi kalkip biri bdv de kabak gibi ortaya çıkarsa,ustelik bunu senden izinsiz yapsa hoşuna mi giderdi?biraz empati yapın.izinsiz böyle birsey yapilir mi yahu ne kadar ayıp.asıl bu durumu normallestirenlere de benim beynim error verdi

Kişi kendinden bilr işi diyip ağzına yapistirsaydin keske

Ya ortada ki fotolarımı kabak gibi ortaya nasıl koyacaklar

Tamam uçtun uçtun
Shop yapsın banane gelip burda güzelim ben muhabbeti yapıp doğal halim diyip shoplu hallerini koyarsa gördüğünüz durum olur
Sanane
Yapsın
Sen dığrucu Davut musun
Juri misin hayırdır
Burası mahkeme mi
Hosteslikten birsey anlamayı bilmeden atıyorsunuz
40 bedene kadar hostes var
Kıza kompleksli derken dönüp kendinize bakın biraz ya

Bu lafiniz bana mi?
Benim burada 1kisiye bile kendi numarami vermisligim yok.
Doktor numarasi verdigim kiralik ev numarasi verdigim hatta hamile kadin bulamadigi sirdan icin numara vermisligim var
Destek olmak icin cirpinan birkisi tanidim burada bulusmak istedi bulusmadim burada olan burada kalsin diye

Yahu bin kere ayni soruyu sordum cevap yok.

Belirli yaşın üstündeki cocuklarin ucret karşılığında hostes refakatinde yalniz seyehat edebileceğinden haberi bile yok soruyu bile anlamadi, gecistirdi cevap dahi ver(e)medi.

Burda her konuda bas bas hostesim diye bağırıyor.bu durumdan bi haber hostes hele ki Anadolu jet te mümkün değil.

Sahsim olarak, surekli söylediği hostesim lafinin suphelerle dolu olmasindan dolayi fotograflarin onun olamayabileceginin, izinsiz birinin fotografini kullanabilicegi ihtimali üzerinde durdum sadece.

Orasini burasini eleştirmek için değil.

Allahım konu makyajdı k.....'di sonra hostesliğe ve tek taşa döndü beynim döndü nerden nereye geldik bi yerde durun ☺ ayrica kiz kaldir fotonu demis ama baskalari daha fazla fotosu paylasildi diye rahatsiz olmus biride çıkıp surekli sanane sanane diyor allahım ☺sakin olun şampiyonlar kimse kimsenin avukati olmasin☺

Kız senle alakası yok benim yazdığıma cevap verdi benle dalga geçenler olmuştu şişko diye gülüp geçmiştim

Hayır yahu Bibi'nin durumuna diyorum bazıları yanlış anladı beni o yorumumla. Zamanında Bibi'nin resimlerini görenler dalga geçmiş halbuki Bibi gayet kendisiyle barışık birisi. Dalga geçenlerin başka eğlencesi kalmamış kendisiyle barışık birisini çekememiş eğlenmeye çalışmış olay bundan ibaret. O kişiler hariç herkes üstüne alındı yahu üzüldüm şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…