Konu açtığım zaman çekmiştim aslında orada da kilolu değilim hayatımda hiç kilolu olmadımO resimlerde yapıli durdun biraz eski mi onlar?
Ben yasamadıgım icin bilmiyorum ama burada baskasının fotolarını koymaya asla cesaret edemem kendi fotograflarımYahu bin kere ayni soruyu sordum cevap yok.
Belirli yaşın üstündeki cocuklarin ucret karşılığında hostes refakatinde yalniz seyehat edebileceğinden haberi bile yok soruyu bile anlamadi, gecistirdi cevap dahi ver(e)medi.
Burda her konuda bas bas hostesim diye bağırıyor.bu durumdan bi haber hostes hele ki Anadolu jet te mümkün değil.
Sahsim olarak, surekli söylediği hostesim lafinin suphelerle dolu olmasindan dolayi fotograflarin onun olamayabileceginin, izinsiz birinin fotografini kullanabilicegi ihtimali üzerinde durdum sadece.
Orasini burasini eleştirmek için değil.
Kendisi profil fotosu yapınca doğal haliymiş gibi bahsedince çıktı bu olaylar aslında tipik bir ayşenaz vakasıKonu sahibi güzel kızmışsın maşallah
Sandalye devirmen çok garip. Ayrıca k.hpe ne kız? Arabesk rapçi mi olcan başımıza?
Arkadaş grubuyla bağlantını kes derim ben. Çok seviyesiz insanlarmış.
Konu sahibinin fotoğraflarını paylaşıp da yorumlamak çok saçma olmuş kızlar. Konuyla ne ilgisi var ki?
Yaşamadığım için bilmiyorum mu?Ben yasamadıgım icin bilmiyorum ama burada baskasının fotolarını koymaya asla cesaret edemem kendi fotograflarım
Hayır yahu Bibi'nin durumuna diyorum bazıları yanlış anladı beni o yorumumla. Zamanında Bibi'nin resimlerini görenler dalga geçmiş halbuki Bibi gayet kendisiyle barışık birisi. Dalga geçenlerin başka eğlencesi kalmamış kendisiyle barışık birisini çekememiş eğlenmeye çalışmış olay bundan ibaret. O kişiler hariç herkes üstüne alındı yahu üzüldüm şu an
Ama Bir profile bak birde diger resimlere arada 15 kg fark var gibi duruyor...gerci kadraj da onemli tabi ...birde kilo mevzusu hosteslikten dolayı acildi yoksa kimse obez demedi kizaKızcağız kilolu değil ki gayet güzelsin kız maaşallah :)
Ama o profilindeki makyajlı halindense şade halini daha çok beğendim
Doğal demedim fotoma bakan snapchat oldugunu anlardı sadece kaslarım dogal dedimKendisi profil fotosu yapınca doğal haliymiş gibi bahsedince çıktı bu olaylar aslında tipik bir ayşenaz vakası
Kız senle alakası yok benim yazdığıma cevap verdi benle dalga geçenler olmuştu şişko diye gülüp geçmiştim
Kendisi profil fotosu yapınca doğal haliymiş gibi bahsedince çıktı bu olaylar aslında tipik bir ayşenaz vakası
Haklısın.annem beni görünce zayıflıktan üzülüyor dertlerini içine atma diye, ama bi selfie çekeyim +20 ekliyor sağolsun :)Ama Bir profile bak birde diger resimlere arada 15 kg fark var gibi duruyor...gerci kadraj da onemli tabi ...birde kilo mevzusu hosteslikten dolayı acildi yoksa kimse obez demedi kiza
İşte bunu anlatamıyoruz kiloluysa kilolu olsun beni ilgilendirmez ki ama insanları kandırmak başka birşey bak gene libidomu aklıma getirdinNiye bibi 50 kiloyum mu dedin?
Sen herkonuda kilolu ve libidolu oldugunu yazarak kendinle nekadar barisik oldugunu neseli oldugunu gosteriyosun.
Bazilari yanlis anladi hele bitanesine tavriyla birlikte cok uzuldum . Derdim kilolu olmasi degil kilolu oldugu icin elestirmiyo kinamiyorum. Kilolu olup ve surekli olarak kendi baskasiymis gibi gostermesine kiziuorum .
Madem zayif olmak hosteslik hayali ona yonelsin hayalde kalmasin
Yani bilemiyorum ne desem :)Haklısın.annem beni görünce zayıflıktan üzülüyor dertlerini içine atma diye, ama bi selfie çekeyim +20 ekliyor sağolsun :)
Birde, Ben zaten bu kızcağızımızın anlattıklarına pek inanmıyorum aramızda kalsın da :)
Kociskotostusunla baristin mi :)))İşte bunu anlatamıyoruz kiloluysa kilolu olsun beni ilgilendirmez ki ama insanları kandırmak başka birşey bak gene libidomu aklıma getirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?