Sen kimsin ki

Ben yasamadıgım icin bilmiyorum ama burada baskasının fotolarını koymaya asla cesaret edemem kendi fotograflarım

Konu sahibi güzel kızmışsın maşallah

Sandalye devirmen çok garip. Ayrıca k.hpe ne kız? Arabesk rapçi mi olcan başımıza?
Arkadaş grubuyla bağlantını kes derim ben. Çok seviyesiz insanlarmış.

Konu sahibinin fotoğraflarını paylaşıp da yorumlamak çok saçma olmuş kızlar. Konuyla ne ilgisi var ki?

Kendisi profil fotosu yapınca doğal haliymiş gibi bahsedince çıktı bu olaylar aslında tipik bir ayşenaz vakası

Ben yasamadıgım icin bilmiyorum ama burada baskasının fotolarını koymaya asla cesaret edemem kendi fotograflarım
Yaşamadığım için bilmiyorum mu?

Yok artık.

Uçak düşünce de mesela onceden hiç düşmedim uçaktan, napilir bilmiyorum mu diceksiniz?
Bunlar mesleki teknik konulardir.

Daha fazla yazardım da değmez
banlanmaya .

Pardon :)

Kızcağız kilolu değil ki gayet güzelsin kız maaşallah :)

Ama o profilindeki makyajlı halindense şade halini daha çok beğendim
Ama Bir profile bak birde diger resimlere arada 15 kg fark var gibi duruyor...gerci kadraj da onemli tabi ...birde kilo mevzusu hosteslikten dolayı acildi yoksa kimse obez demedi kiza

Kız senle alakası yok benim yazdığıma cevap verdi benle dalga geçenler olmuştu şişko diye gülüp geçmiştim

Niye bibi 50 kiloyum mu dedin?
Sen herkonuda kilolu ve libidolu oldugunu yazarak kendinle nekadar barisik oldugunu neseli oldugunu gosteriyosun.

Bazilari yanlis anladi hele bitanesine tavriyla birlikte cok uzuldum . Derdim kilolu olmasi degil kilolu oldugu icin elestirmiyo kinamiyorum. Kilolu olup ve surekli olarak kendi baskasiymis gibi gostermesine kiziuorum .

Madem zayif olmak hosteslik hayali ona yonelsin hayalde kalmasin

Ama Bir profile bak birde diger resimlere arada 15 kg fark var gibi duruyor...gerci kadraj da onemli tabi ...birde kilo mevzusu hosteslikten dolayı acildi yoksa kimse obez demedi kiza
Haklısın.annem beni görünce zayıflıktan üzülüyor dertlerini içine atma diye, ama bi selfie çekeyim +20 ekliyor sağolsun :)

Birde, Ben zaten bu kızcağızımızın anlattıklarına pek inanmıyorum aramızda kalsın da :)

İşte bunu anlatamıyoruz kiloluysa kilolu olsun beni ilgilendirmez ki ama insanları kandırmak başka birşey bak gene libidomu aklıma getirdin

Yani bilemiyorum ne desem :)
Genclik artik bu kafada oldugu icin sasirmiyorum :)

Konuyla bir alakası yok ama o kadar çok fotoğraf dendi ki, kendi fotoğraflarımı paylaşasım geldi.
Kendimi göstermeye yer mi arıyorum nedir? Bugün elin herifinin çakmağını götürdüm, hala atamadım stresimi ondan sanırım.

Baiser, ablacım doğruyu söyle sen de kurtul biz de kurtulalım çok kaçak cevaplar veriyorsun, bu anlattığın olaylar olsun, mesleki iddian olsun, yaşın eğitim durumun olsun, birbirini tutmuyor. Trollüyorsan helal olsun biz de eğleniyoruz, konular da güzel ama fotoğraflara kadar döküldü buralara, insanlar gerçeğin peşine düştü, ne gerek vardı? :/

Az salladın mı bazı şeyleri? Kızmayacağız söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…