Eheh o zaman senden çalıp koymuşlar oraya. Ne kadar ayıp etmişler ofHayır tüm koydugum fotolar kendi fotolarım hicbirseyi calmadım oyle birsey yapmam
Ben kaşın yüzü var gibi duruyor deyince benim kaşlarım hep böyleydi demişti konu sahibi. Başka birinede doğal hali dedi.
Sizin yaptığınız ne şimdi ister shop yaparım ister yapmam fotoğraflarımı buraya koyuyosunuz başka konuda paylaştığım birde bana sormadan koyuyosunuz kaldırın diyorun kaldırmıyosunuz ayıp değil mi
Ne olursa olsun burda üyenin fotolarini koymanız cok yalnış,bence yalnisinizi kabul edin artık.ve yöneticilerden rica edebilirsiniz silmek icin.kendisi baska bir konuya koymus olabilir,ama sizin izinsiz gelip buraya tasimaniz cok ayıp bence.böyle bir hakkınız yok.Fotograflari ben senin telefonundan almadim burda actigin konudan aldim silmeme gerek yok
Kendini kandirma biraz kilo versen elin yuzun sekle girer futbolcu sevgili arap es nal yuzugu hayali kirmazsin
Deşifre demek gizli fotolar demek değil mi zaten açık açık kendi koymuş başka konusunda fotoları
Desifre demek gizli foto mu demek?mis?Deşifre demek gizli fotolar demek değil mi zaten açık açık kendi koymuş başka konusunda fotoları
Şaka gibi yaKıza zayıfla yazmışlar eminim burda çekirdek çitleyerek konuyu takip eden ev kadınları da mankendir mk
Kadınları tiplerinden boydan kilodan vurmak çok acımasızca. Hele ki yapan kadınsa daha kötü. kadınlar bu kadar ayrımcıysa şekilciyse erkekler ne yapsın
Şimdi dağılabilirsiniz
Orada boyalı ve ince 1 senedir kendi halime bıraktım bu şekildeBen kaşın yüzü var gibi duruyor deyince benim kaşlarım hep böyleydi demişti konu sahibi. Başka birinede doğal hali dedi.
İnanmadım ama beni ilgilendirmez dedim.
Şimdi bu fotoğrafı görünce yazmadan duramadım.
Bak konu sahibi. Estetikte yaptırabilirsin,kaşınıda,istediğin başka birşeyide ama doğal hali demek çok komik oluyor inan bana. Umarım dövme değildir de düzeltme imkanın vardır. Cidden kalin kaş güzel,hoş ama incecik bir sınır var abartılınca cidden komik duruyor.
Dalga geç diye mi koymuşDeşifre demek gizli fotolar demek değil mi zaten açık açık kendi koymuş başka konusunda fotoları
Birşeyi deşifre etmek demek benim bildiğim bilinmeyen birşeyi ortaya çıkarmak demek bu fotolar zaten ortadaDesifre demek gizli foto mu demek?mis?
Deşifre demek gizli fotolar demek değil mi zaten açık açık kendi koymuş başka konusunda fotoları
Uyeden izinsiz fotosunu paylasmak cok terbiyesizce bi durum yalniz.kimse kendinde bu hakki goremezDeşifre demek gizli fotolar demek değil mi zaten açık açık kendi koymuş başka konusunda fotoları
Kas kalemi kullanmak zor değil ki.
SevindimOrada boyalı ve ince 1 senedir kendi halime bıraktım bu şekilde
Sen deşifre ettin kızıMune abla konu sahibi kendi fotolarindan rahatsiz olmus koydugum fotolari kaldirir misin herkes rahatlasin
Online di.
Ne demek istediğimi mi araştırıyor nedir :)
Antalyada ise kahve icmeye mi gitcen
Olabilir benim sorum kolaydı halbusem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?