Sen kimsin ki

Hosteslik konusunda atılıp tutulmuş
Özel bir firmada hosteslik yaptım
İngilizce yazılı sınava girdim
Orta seviyede ingilizceyle girebilir
Sözlü mükakat ta yapmışlardı
Boy kilo ölçümü
Artı türkçe mülakat olur
Lise mezunlarıda vardı ben lisans mezunuyum
Bilmeden atıp tutuyor herkes burda

Eki Görüntüle 2079362

Kaşlar form olarak çok değişmiş
Ben kaşın yüzü var gibi duruyor deyince benim kaşlarım hep böyleydi demişti konu sahibi. Başka birinede doğal hali dedi.
İnanmadım ama beni ilgilendirmez dedim.
Şimdi bu fotoğrafı görünce yazmadan duramadım.
Bak konu sahibi. Estetikte yaptırabilirsin,kaşınıda,istediğin başka birşeyide ama doğal hali demek çok komik oluyor inan bana. Umarım dövme değildir de düzeltme imkanın vardır. Cidden kalin kaş güzel,hoş ama incecik bir sınır var abartılınca cidden komik duruyor.

Kıza zayıfla yazmışlar eminim burda çekirdek çitleyerek konuyu takip eden ev kadınları da mankendir mk

Kadınları tiplerinden boydan kilodan vurmak çok acımasızca. Hele ki yapan kadınsa daha kötü. kadınlar bu kadar ayrımcıysa şekilciyse erkekler ne yapsın

Şimdi dağılabilirsiniz

Fotograflari ben senin telefonundan almadim burda actigin konudan aldim silmeme gerek yok

Kendini kandirma biraz kilo versen elin yuzun sekle girer futbolcu sevgili arap es nal yuzugu hayali kirmazsin
Ne olursa olsun burda üyenin fotolarini koymanız cok yalnış,bence yalnisinizi kabul edin artık.ve yöneticilerden rica edebilirsiniz silmek icin.kendisi baska bir konuya koymus olabilir,ama sizin izinsiz gelip buraya tasimaniz cok ayıp bence.böyle bir hakkınız yok.

Bu arada fotolar ayni kişiye ait degil diyenler olmus bütün fotolara bakınca hepsi aynı kişi.

Şaka gibi ya
Yorumlara inanamadım
Resmen faşizm bu
Kızın kaşından tut kilosuna resimleri paylaşıp aralarında dalga geçiyorkar
Utandım bunların adına
Kendi resimlerini koysunlar yiyorsa

Orada boyalı ve ince 1 senedir kendi halime bıraktım bu şekilde

Deşifre demek gizli fotolar demek değil mi zaten açık açık kendi koymuş başka konusunda fotoları
Uyeden izinsiz fotosunu paylasmak cok terbiyesizce bi durum yalniz.kimse kendinde bu hakki goremez

Eki Görüntüle 2079362

Kaşlar form olarak çok değişmiş
Kas kalemi kullanmak zor değil ki.
Benim de aynen böyle kaslarım, kas darı kullanınca aynı profilindeki gibi oluyor.
Bide snapchat sanırım efekt kullanılmış.

Ben çok benzettim, bence aynı kişi.
Göz rengi burun yapısı falan.
Bir konudan resimlerini bulup burda paylasmak dogru mu?

Mune fake bile demeyin.
Inanmiyorsaniz kib.leyin diyor.
Bu site kurallarına uygun mu yoksa değil mi gerçekten merak ediyorum.

Online di.
Ne demek istediğimi mi araştırıyor nedir :)
Antalyada ise kahve icmeye mi gitcen

Olabilir benim sorum kolaydı halbusem

Reca edeceğim kahve sırasında ben varım; sandalyemi fırlattırmayın bana "Kaahhhh.eee" pardon "Kahve" diye. Elim ayağım titriyor zaten, pastahanecinin çakmağı hacılamışım kaşla göz arasında.
Morallerim sızlıyor.

Kıza da yüklenmeyin, güzel kız, kaşı gözü yerinde maşallah. Kız ben sevdim kaşlarını, benim kaşlar da böyle. Araları açık açık, boyayla doldurdum çıktım bugün, gayet hanımefendi halimle gittim pastahanede takıldım bizimkilerle. Adamdan ateş istedim, dönüşte çakmağı da cebe indirmiş gelmişim. Hanfendilikten hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…